Timisoara Impreuna(148)Purtam in suflete un inger!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Salutare dulcilor,

n-am apucat sa intru ieri ca am fost cam...apucata

Liana, Mihi, La multi ani! pentru puiuti. Sa va traiasca sanatosi si voiosi.

Doris, io zic ca-i beton, e numa bine cu kilele.

Dano, faina bucataria noua, da mie imi place aia veche. As fi reconditionat-o.

in rest tot alea alea...
tzuc

Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doris-Alina
[br in 6 zile...

hei, ejti ca fat frumos, intr-o zi cat alti-n 6 pai nu de luni a inceput operatiunea gogoasa infuriata?!

io raportez -900gr amarate, da' parca vad ca fac 2 pe fata, 2 pe dos

dana, din pal melaminat n-o sa faci veci pururi design rustic numai din lemn masiv si ce ai vazut in revista, odata modificat, fie si cu o usa, e deja altceva. eventual din MDF se mai poate face ceva apropiat de rustic, in plus o bucatarie pe 2m arata intr-un fel si acelasi design pe 4m e deja altceva. io zic ca-i faina si tot dai de baut s-o uzi

ehehehe, io am fost pe teren si am vazut iepuri de camp, prepelite si fazani s-am adunat maci, musetel si stanjenei salbatici.
acuma mac' sa-mi fac un cappucino. deseara va arat captura de la pescuit

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

eu am calcat un pic stramb cu dieta si ieri si azi....sper sa recuperz cu miscarea.....

Mergi la inceput

puahahaha, am primit mesaj pe telefon, cica am castigat o ora de makeup la o firma de cosmetice, am sunat si azi cica la 5 sa ma prezint. voi ati fost la sindrofii din astea?!

mey, am vrut io sa zic dimineata ca am visat ceva fain care-i de bine

poate vin camuflata maine la intalneala

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”

Mergi la inceput

Doris e excelent cu kg.....1,3 e mai mult decat bine....

Dana e super mobila! Mie una imi place f mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

mariaa da de unde-ai castigat ora aia de make up ???
din pacate nu am fost la genul asta de sindrofii da as merge .... ma mai macheaza andrei din cand in cand , si ma face si ma sterge ,si iar ma face si iar ma sterge pana ii zic pas ca ma ustura deja fatza
900 gr si te plangi ???? dar e super pai cat ai vrea in 3 zile ??????
ce captura de pescuit ne arati ??? ai fost la pescuit ???
vai ce-mi plac florile de camp ... in fiecare an la aniversarea casatoriei primesc cate un buchet mare mare din flori de camp .... le ador aniversarea este in iulie deci chiar sunt flori de camp pe piata

vickip las ca recuperezi tu ... oricum iti permiti sa mai calci stramb

anda ce-ai patit ??? de ce zici ca esti apucata ??? cum vine aia ???? pai nu stii ca trebuie sa fi calma, sa ignori , sa zambesti , sa vorbesti frumos cu ce-l ce-ti da o palma ??? offff

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Anda, o vrei ? Mobila veche ziceam ....

Maria, stiam ca nu o sa iasa identic dar, in schita, semana mai mult cu originalul.

fetele nou intrate in gascha!!

Mergi la inceput

tu vurbesti serios?! ca cica mai pot duce o ciufulita hai cu mine, macar merem doo 'camuflate' la intalneala.
n-am scris firma sa nu fie reclama cica.

pai nu ma plang, zic numa ca parca vad ca la iau inapoi 'la bord'.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ando, gand la gand si io vroiam s-o intreb de ce n-o reconditionat bucataria veche ... ador chestiile vechi, cand mergeam la sat la bunica-mea ma suiam in pod, de fiecare daca gaseam cate ceva, le spalam le lustruiam si le punem la loc de cinste in camera mea. Anu trecut cand o venit maica-mea am pus-o sa-mi aduca piua de otel

Legat de gripa porcina, speram sa fim ok Doamne ajuta!

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput