Timisoara Impreuna(148)Purtam in suflete un inger!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Thx
Da stiu ca nu as avea nevoie de cura, dar pana ma educ in privinta mancatului sanatos, trebuie sa imi pun cumva poftele in cui....pt ca inainte sa ma apuc de cure aveam obiceiul sa manac doar de pofta fara a-mi fi foame. (asa ajunsesem la 58 de kg si aveam tendinta de crestere)
Exercitii cu greutati am incercat mai demult, de fapt asa mi-am deformat picioarele mult de tot....am folosit greutati prea mari cand eram prin liceu.

Acum incerc cu inot, aerobic acasa si bicicleta. Am fost si la sala si o sa mai merg din nou din toamna ca vara nu prea rezist din cauza caldurii iar daca aerul conditionat e dat suficient de tare cat sa imi fie bine pe moment dupa ma pricopsesc cu o raceala de toata frumusetea.

ps: a....si trebuie sa tin cont si de faptul ca nu am nascut....si pana sa raman gravida trebuie sa imi educ corpul (ca teoria o stiu) cu o alimentatie sanatoasa ca sa nu iau proportii prea mari in sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

dana, u made my day
il iubesc pe Puric pentru ce e si ce transmite, cateodata in spiciurile lui parca e un arhanghel printre noi. intotdeauna ceva-ul ala de la el.

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui vickip

Thx
Da stiu ca nu as avea nevoie de cura, dar pana ma educ in privinta mancatului sanatos, trebuie sa imi pun cumva poftele in cui....pt ca inainte sa ma apuc de cure aveam obiceiul sa manac doar de pofta fara a-mi fi foame. (asa ajunsesem la 58 de kg si aveam tendinta de crestere)
Exercitii cu greutati am incercat mai demult, de fapt asa mi-am deformat picioarele mult de tot....am folosit greutati prea mari cand eram prin liceu.

Acum incerc cu inot, aerobic acasa si bicicleta. Am fost si la sala si o sa mai merg din nou din toamna ca vara nu prea rezist din cauza caldurii iar daca aerul conditionat e dat suficient de tare cat sa imi fie bine pe moment dupa ma pricopsesc cu o raceala de toata frumusetea.

ps: a....si trebuie sa tin cont si de faptul ca nu am nascut....si pana sa raman gravida trebuie sa imi educ corpul (ca teoria o stiu) cu o alimentatie sanatoasa ca sa nu iau proportii prea mari in sarcina.

am inteles de data asta tot tot tot nu te mai sacai

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

no problem....nu ma sacai deloc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

suntem bineeeeeee
va pup si va multumesc la toate..maine cetesc tot si va scriu mai multe.

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

uau liana , ne scrii din spital ??
te asteptam cu vesti mai multe ... pupici miii si la catalina mica mica mititica

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Liana30

suntem bineeeeeee

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Felicitari proaspata mamica!
multa sanatate la amandoua si refacere rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30

suntem bineeeeeee

zuli pana la capat

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

liana draga , felicitari si multa sanatate sa aveti si multi ani fericiti impreuna. Va dragelor si ma bucur enorm ... esti extraordinara. Acum sunt curioasa , cum ai reactionat cand ai vazut-o? Ai plans sau ai ras sau ...
Va si ma bucur extrem ... abia astept si eu maine niste marturisiri

va dragelor

Aida ... 21+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Mamaaaaaaaaa, ce zi...ce de vesti...

Anne Marie Catalina, bun venit pe lume!
Sa ai o viata frumoasa, sa fii sanatoasa, sa le aduci dragilor tai parinti multe bucurii!

Liana, felicitari scumpa mea!
Refacere rapida...ma bucur din toata inima pentru tine, pentru voi si plang de fericire, esti exceptionala!
Si da, vreau prima reactie cand ai tinut-o in brate, apoi pozeeeeeee, cu printesa...

Fetele noi, asta seara sunt rupta, dar maine dimineata completez lista...va rog nu doar data nasterii a voastra, ci si a sotului, a copiilor, unde e cazul si zodiile la fiecare...

Citesc din urma...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput