Timisoara Impreuna(148)Purtam in suflete un inger!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

emag ... ooo ... vine ziua ta .... la multi ani !

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

Liana FELICITARI! sa va traiasca printesa!

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

Dana, saru` mana! Dau de !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Liana sa-ti traiasca fetita multi ani fericiti. Sanatate maxima si zile senine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Andanii, cum o vad montata, cum trimit poze, iti dai seama Nu avem electrocasnicele incorporate, ca n-am vrut noi asa. La noi bucataria e mai ciudata, fiind casa veche are o forma mai aparte, din cauza vechiului horn si a structurii apartamentului. Asa ca a trebuit musai la comanda si respectand forma camerei. Si ne-am inspirat dintr-o revista de design interior si am facut-o dupa planul unei "bucatarii rustice provensale de secol XVIII" - cu adaptarile de rigoare ... Ne-a facut-o prietenul cumnatului meu care are o fabrica de mobila la Sanandrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Criss75

Citat:
citat din mesajul lui Doris-Alina

Fetele noi, in ideea in care, va place la noi si cu noi, si aveti dorinta sa ramaneti aici, o sa va rog, sa-mi comunicati datele de nastere, zodiiile, ale voastre si ale familiei, sa va trec pe lista...

Mie tare imi place la voi, va citesc de foarte mult timp.
Deci, 20.02.1975.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Si mie...so:

Eu....03.11.1981, scorpion
sotul, Horia...26.11.1979, sagetator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danitin

Andanii, cum o vad montata, cum trimit poze, iti dai seama Nu avem electrocasnicele incorporate, ca n-am vrut noi asa. La noi bucataria e mai ciudata, fiind casa veche are o forma mai aparte, din cauza vechiului horn si a structurii apartamentului. Asa ca a trebuit musai la comanda si respectand forma camerei. Si ne-am inspirat dintr-o revista de design interior si am facut-o dupa planul unei "bucatarii rustice provensale de secol XVIII" - cu adaptarile de rigoare ... Ne-a facut-o prietenul cumnatului meu care are o fabrica de mobila la Sanandrei.

Mamica de spiridus

De fiecare data cand oamenii iti inchid in fata o usa, Dumnezeu deschide o fereastra.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">LICURICI – ETERNA LUMINA;

NOI

Spiridusul meu drag

o ce fainn, abia astept sa o vad , presimt ca-mi place .... ador stilul rustic ... da nah la mine nu se potriveste ... eu stau la bloc .... la casa da ....
tipul de la Sanandrei care v-a facut mobila e cumva Paul ????

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

vickip super , vad ca te tii de treaba .... dar daca-mi aduc eu bine aminte esti destul de slaba , sau nu ???

ANDANII

teoretic ca si nr de kg sunt ok , pt ca am slabit deja 5 kg (din 19 ian pana in 5apr) nu ar mai trebui sa slabesc, dar trebuie sa imi modelez picioarele pt ca sunt mult mai groase decat mi-as dori.
Singura metoda care am gasit-o ca sa ma abitionez sa fac miscare si sa mananc cat de cat sanatos a fost sa ma apuc de cura.
Acum am 1.53 inaltime, si 51.3 kg (am slabit 1kg de sapt trecuta de cand m-am apucat de cura, pt ca aveam 52.3). Target-ul meu nu e legat atat de mult de nr de kg, cat de cm...acum am 54 cm circumferinta unui picior si vreau sa ajung la 50.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Multe evenimente azi ...
La multi ani Mihai Mihi sa va traiasca iedutzu, multa sanatate si noroc in viata
Liana, felicitari pentru printesa refacere rapida

Maria, fost ... intrat vaca iesit bou
Dana, musai sa pui poze cu bucataria, imi place stilu rustic la nebunie ... de ce vrei sa arunci blidele vechi??!!
Ana, sper ca sunteti ok, citesc ca esti necajita ...

Raport operatiunea gogoasa infuriata:

mic dejun: consistent
pranz: piept de pui la gratar cu masline
cina: 1 mar si apa la greu

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

vickip stiam io ca esti filigrama .... multa bafta in modelarea picioarelor da pentru asta ai avea nevoie sa modelezi muschii nu neaparat sa tii cura ... niste exercitii cu greutati poate te-ar ajuta .... zic si eu din ce-am auzit la sala de la fete ... vaiiii sa nu-ti spun ce big mama-s io pe langa multe fete care vin la sala numai pentru a-si tonifia muschii ....

ANDANII

Mergi la inceput