Nou stil de viata (269)
Raspunsuri - Pagina 13
hcclara spune:
Salut!
la noi ploua fara incetare...cica de maine vine timpul frumos!
Gabi si Tzuni felicitari!
Anda esti tare dulce, sper sa ajung odata si la Cluj si atunci sigur iti intind o vizita
!
Zuzi multa sanatate! ce fain ca plecati in Cuba! si la cat mai multi ani fericiti impreuna!
pupici la toate si we placut!
vikinga spune:
Ramonika felicitari si tie! Am intrat acolo am scris un mesaj, mai revin eu.Vikinga
4+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Eftimie C. spune:
Zuzi un mare
pentru dedicatia "Hotel California" E o melodie superba!
Multa sanatate tie si Bellei!
Gabriela, Tzuni felicitari si la mai mare!
Tocmai ne-am luat cort si saltea gonflabila si planuim vacante exotice, weekend-uri salbatice...mai urmeaza sa gasi banii necesari pentru nebuniile noastre
.
Zuzilici spune:
Tocmai m-a anuntat F ca i-am dat-o si lui.
Mai ce fata buna-s eu, dau la toata lumea cu care intru in contact. Mai ramane sa-mi zica soacra-mea si sora-sa ca sunt bolnave si intram toata casa-n carantina.
Sper sa nu fie gripa Porcina de care se tot pomeneste...
Cuba 2008
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Delidana spune:
Buna,
Zuzi, sanatate tie si familiei! Si tata a racit, l-a prins ploaia si atita i-a trebuit.
Ramonika, felicitari cu intirziere
, sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos! Ce-ti doresti, fata sau baiat? E primul copil?
Felicitari si fetelor muncitoare, Gabi si Tzuni!

Anda, am avut si eu gastrita si mi-era o foame ceva de speriat, numai cind mincam imi trecea durerea.
A mea a fost facuta pe fond de stres si de atunci de cite ori sint stresata se duce totul la stomac. Si de citeva zile mi-am facut "abonament" la buda, probabil tot de la stres. 
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
dordia2000 spune:
Si io sunt fata muncitoare......
So..interviul a decurs ok...si deci m-au angajat asa ca....aproape am scapat de cosmarul in care lucrez. Sincer as pleca si maine dar....au sa ma plateasca pe aprilie si mai si deci n imi permit sa plec cu tam-tam...asa ca...incerc cu vb buna sa impac pe toata lumea.
Felicitari fetelor pt realizarile profesionale...si speram sa auzim numai de bine din partea tuturor.
Acum va las ca am muuulta treaba !
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
violeta70 spune:
De data asta vin eu dupa sora-mea.
Carina din pacate nu am reusit sa ajung azi la sala. Am avut programare la dentist destul de tarziu. Nu-i nimic, voi merge marti. Oricum mersi pentru grija.
Hopes ai dreptate. M-am chinuit foarte mult sa ajung aici, asa ca trebuie sa pun piciorul in prag. Din pacate la mine stresul are efect invers. Dar zilele astea am mancat mai ponderat si pot spune ca deja se vede ceva la cantar. Dar sa nu vorbim inainte.
Tzuni felicitari pentru promovare.
Delia imi pare rau pentru concert. Dar poate se reprogrameaza.
Zuzilici incerc sa "fur" din optimismul sora-mii, dar este cam greu. In orice caz, ea este cea mai norocoasa dintre surori.
Acum va las, dar nu inainte de a va ura un week-end cat mai placut.
Pupici la toate fetele
gusta spune:
Neatza.
Se vede ca azi va servesc eu cu tot ce va doriti si las masa plina pentru voi.
Nu am dormit toata noaptea din cauza de indigestie zic eu dar sunt cam umflata si am mai si varsat asa ca sunt super fresh azi
.Si azi sunt bona ca am grija de o fetita de varsta lui Mara(o colega de clasa ),care vorbeste spaniola o sa fie ca la nebuni la mine dar sper sa fac fata.
Pup toate fetele in grup si promit sa numai fac tampenii ca vad ca si organismul se razbuna pe mine.
Marilena si Mara Augusta
roxana1974 spune:
Salutare fetelor.
Cred ca mi-am mai revenit putin, dar am avut o saptamana crunta din punct de vedere emotional.
Gabi, Anda
chiar daca stim sursa problemelor nu prea putem s-o rezolvam in ora in care piciul e la innot, ca mergem cu schimbul cu el si nici nu avem unde sa il ducem sa discutam...si apoi cand discutam, deja ne invartim in jurul cozii si o discutie de genul asta deja ma consuma prea mult, am ajuns ca preferam sa ne separam si emotional si psihic, doar ca sa ne lasam in pace...e foarte trist. Sunt zile in care reusesc sa traiesc cu asta, dar sunt zile in care aceasta solutie ma innebuneste si n-o pot accepta. Cred ca vom merge la terapie, altfel nu se mai poate.
Tzuni, m-ai distrat iar cu chipsurile, pe bune, te-ai pedepsit si nu ti-ai luat pantofii pentru asta? Daca e asa, eu te incurajez sa-i iei ca sa te motivezi sa n-o mai comiti. 
Eu saptamana trecuta, de necaz am probat o ora haine in Motivi si daca aveam bani la mine ramaneam falita...asa, dupa 2 zile cand mi-a mai trecut din frustrare, mi-am luat doar o bluza din cele 4 puse deoparte si o pereche de pantofi de la Bata.
Clau
pregateste-te ca strang bani sa-mi iau de pe link-ul ala de la tine niste cizme bestiale si o rochita, ce zici, te bagi? Cand vii in Ro?
...mai viu...
Roxa