Nou stil de viata (269)
Raspunsuri - Pagina 12
carina spune:
Mai mai ce vorbarete v-ati facut ![]()
Gabi: felicitari!
Tzuni: felicitari!
Vik: stiu ca glumeai
. Mai nasol e ca eu nu glumeam legat de cat de uituca devin ![]()
Daniela: sa vedem daca mai vor si alte fete.
Zuzi: ce faci? Ce papi?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Zuzilici spune:
Buna dimineatza tuturor si-un weekend excelent. Al meu nu stiu cum v-a fi ca m-a cam lovit boala/raceala.
Ieri am plecat mai devreme de la servici si pana acasa eram transpirata leoarca (in masina), dar mie-mi era frig.
Asa ca mi-am facut un ceai si-am mai transpirat o data sub plapuma pana seara. Azi m-am trezit "c-o broasca-n gat" cum se exprima canadienii si c-o apasare in zona toracica dar cum sefa nu-i la munca a trebuit sa ma prezint eu ca deh, sun urmatoarea in linie care pot rezolva "urgentele". I-am zis ca vin dar cand am sa "cad", plec acasa.
Mai rau e ca i-am dat-o si Bellei. Sper ca ea sa-si revina mai repede.
Anda mi-e marul imi face foame, dar o foame de lup cu dureri de stomac. Acum insa c-ai precizat si tu durerile de stomac poate ca le am din cauza aciditati si ca sa scap de ele tind sa mananc altceva...si de-aici am tras concluzia ca-mi face foame????
Gabi o sa pelcam pe 30 may si ne intoarcem pe 13-14 iunie. Am aranjat special datile acestea deoarece pe 12 iunie avem ce-a de-a 10-a aniversare.
Mai cu bune, mai cu rele iaca avem 10 ani de legalitate. ![]()
Lou ai dreptate ca trebuie sa umblu la meniu dar acum "umblu" mai "firav", insa promit cand ma intorc din vacanta c-am sa tai tot ce-i rau de pe lista ... de la www.volvodriver.com.au/picsnvids/vd-ribsnrumps1.jpg" target="_blank">prostioarele din farfurie pana la margaritele din pahare. ![]()
Ruxi sa-ti fie de bine petrecerea si la cat mai multe. Las ca maine recuperezi tu cu somnul. 
Diana bafta in continuare si s-auzim de bine.
Violeta succes si tie cu facultatea si ia exemplu de la sorela cand e vorba de servici. ![]()
Marilena eu am promis sa ma apuc de treaba dupa vacanta si mi-aduc aminte ca asa ai promis si tu inainte de Pasti ... Hai fi doamna de onoare si tine-ti cuvantul sau m-astepti si pe mine si ne-apucam de treaba dupa 15 iunie????
Anda, Daniela multumesc de oferta si daca vreti va si trec in lista Serifelor. 
Dragelor ma intorc la ale mele si va
pe toate.
Cuba 2008
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Anda deoarece iau pastile (sau sunt doar nesimtita) am mancat mai consistent azi dimineatza.
MD: o chifla c-o felie de ham (ca cea de ieri) si o felie de motarella, toate bagate la micro. Iti dai seama cand s-a inmuiat branza ce "nebunie' a fost in farfuria mea.
Cand e vorba de mancare pot vorbii la nesfarsit.
Plus o cafea cu lapte si-o lingurita de zahar. Din cauza gatului mi se pare prea amara, eu care are am baut o buna bucata de vreme cafeaua neagra, neagra.
Azi o sa pap la pranz o cesare salad si sa vad ce garnitura inca nu stiu. Dar salata vreau sigur. ![]()
Probabil c-am sa mai am gustari de genul: Iaurt cu almond si mere.
Sunt in zona ...
Cuba 2008
Zuzilici
carina spune:
Zuzi: imi pare rau ca esti bolnavioara. Legat de durerea de stomac: in cazul ulcerului duodenal si in cazul duodenitei, durerea se manifesta ca o senzatie de foame crunta. Diferenta intre duodenita si gastrita este exact asta: la gastrita te doare cand mananci, la dudenita iti trece cand mananci (pentru perioade scurte). Daca nu ai chef sa mergi la medic incearaca o perioada sa nu mai bei cafea, ceai verde/ negru, sa nu mananci chestii acide (mere, rosii) si sa mananci putin la masa si mai des. Daca vezi ca mai trece senzatia de foame e posibil sa ai o inflamatie la nivelul duodenului.
Nu ma trece la serifie, dar sunt dispusa sa ajut daca e nevoie.
Legat de ce ai mancat/ vei manca azi:
- si eu dimineata prefer paine cu ceva, dar de fiecare data e paine neagra.
- cu salatele, mai ales cu cele nefacute in casa eu am o maaaare problema. Sunt tare calorice pentru ce iti ofera nutritional. Oricum alegerea e a ta.
Va las ca e ca la nebuni la mine - pe langa ca am de lucru o am si pe copila cu mine ca am dus-o la pranz la stoma si am tinut-o cu mine.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Zuzilici spune:
Anda mersi de info si sa stii c-am sa urmez regimul, acum ca mi-ai luminat capul o sa merg pe net sa citesc mai mult despre asta.
Cat priveste salata, o fac eu singurica cu ingredientele mele. I-am zis Cesare doar pentru ca as fi vrut sa folosesc Cesare dressing. In rest n-o sa aibe crutoane sau alte chestii. In orice caz poate c-am sa ma limitez la o salata cu somon afumat din conserva. Oricum promit sa scriu, indiferent ce de voi alege sa mananc.
Bafta la servici si pup-o pe Carina din partea noastra. 
Raman in zona....
Gusta te-astept la un raspuns referitor la "oferta' mea. Ne-apucam amandoua de treaba dupa 15 iunie? ![]()
A, Gabita ce faci bun maine?
Hopes de mult ma tin sa te intreb cum mai merg treburile la servic?
Cuba 2008
Zuzilici
gusta spune:
Gabi si Tzuni felicitari pentru reusita.
Zuzi iti accept oferta dar eu incerc pana pe 15 sa ma mai educ un pic.Dar de pe 15 sunt cu tine pe baricade pana am sa vad cantarul aratand 59.
Problema la mine e ca uit sa mananc si cand o fac bag tampenii multe si fainoase si dulciuri si la ore tarzii si tot asa.
Marilena si Mara Augusta
puskin spune:
Gabi, felicitari si la mai multe perechi de pantofi
.
Hopes, mersi. Sa ne zici ce praji faci...promiti ca mananci doar o bucatica mica? ![]()
Zuzi, m-am distrat chiar foarte bine, desi n-am baut decat apa. Dar am dansat...
Nu recuperez maine cu somnul, trebuie sa ma trezesc de dimineata sa merg la Vienna sa iau pe cineva de acolo.
Ai grija cu raceala.
Hopes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puskin Gabi, felicitari si la mai multe perechi de pantofi Hopes, mersi. Sa ne zici ce praji faci...promiti ca mananci doar o bucatica mica? Zuzi, m-am distrat chiar foarte bine, desi n-am baut decat apa. Dar am dansat... Nu recuperez maine cu somnul, trebuie sa ma trezesc de dimineata sa merg la Vienna sa iau pe cineva de acolo. Ai grija cu raceala. |
jur
promit sa nu ma/va dezamagesc. Ca nu prea am avut abateri de cand m-am apucat de treaba.

Vreau sa fac ceva cu capsune... mai vad
Zuzilici spune:
Ruxi ca tot ai pomenit de Vienna, mi-ai adus aminte de-o melodie draga mie:
Cuba 2008
Zuzilici