Nou stil de viata (269)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Tzuni, pai daca esti aici, de ce nu vorbesti cu noi? Ce face Meri?

Gusta, hai mobilizarea, ca Mara are nevoie de o mama normala, cum spui tu, dar si de una sanatoasa!!

Io am venit sa ma laud ca, profesional, saptamana asta am obtinut doua chestii incredibile, una dintre ele un "fisrt time ever" in Romania, care a cam zduduit putin sistemul. Asa ca ma duc sa-mi cumpar o pereche de pantofi

Si maine am musafiri la masa, abia astept sa gatesc!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna ziua, doamne frumoase!

Am citit pe sarite din urma si am zis sa intru sa va salut.

Felicitari viitoarelor mamici de bebei: Vik si Ramonik !

Ca sa dau si un mic raport, am 59.5 kg. Saptamanile trecute ajunsesem la 61.5 si m-am speriat asa ca am facut putina ordine in alimentatie si vad ca mi-am mai revenit.

Anda, eu subscriu la ideea cu banutii stransi in contul kilogramelor pierdute si donati pentru o actiune umanitara. Daca organizati un concurs poate ma inscriu si eu, desi n-am multe kg de pierdut.

Zuzi, daca am timp va pot ajuta si eu cu listuta. Sunt perioade cand sunt plecata in delegatii si atunci n-o sa pot, dar cand stau la birou pot sa preiau si eu listuta, daca e nevoie.

Gabi, felicitari si spor la cumparat pantofi!

Va pup si mai trec pe aici,

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Gabi felicitari! Bravo!Carina era o glumaVikinga 4+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

tuturor!
Azi e ziua unei colege (va citesc de la munci) si recunosc ca mi-am facut de cap
Scoateti, va rog,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

vikinga - felicitari pt. bebe
nu activezi la odiseea de ian-febr. 2010?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Meri e mai bine...

Si eu saptamana trecuta am facut un pas MARE in cariera, care-mi consolideaza f bine pozitia profesionala. Doar ca eu am mancat niste chipsuri, nu mi-am luat pantofi!

Carina multumesc.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Gabi, felicitari (chiar daca nu stiu la ce te referi)

CarmenE termina cu prostiile

Puskin bine ca macar te-ai distrat
Gusta hai mobilizarea, Mara trebuie sa se mandreasca cu tine
Delia am auzit si eu de Depeche...poate reprogrameaza concertul totusi..

Va doresc wk placut dragelor.Si fara abateri, da? Nu cred ca mai intru, desi nu am planuri mari, poate fac o prajiturea..da nu stiu de care...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabrielama

Io am venit sa ma laud ca, profesional, saptamana asta am obtinut doua chestii incredibile, una dintre ele un "fisrt time ever" in Romania, care a cam zduduit putin sistemul. Asa ca ma duc sa-mi cumpar o pereche de pantofi

Si maine am musafiri la masa, abia astept sa gatesc!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Hey Felicitari si sa stii ca asteptam poze si cu pantofiorii nu doar cu rochiile.

Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Meri e mai bine...

Si eu saptamana trecuta am facut un pas MARE in cariera, care-mi consolideaza f bine pozitia profesionala. Doar ca eu am mancat niste chipsuri, nu mi-am luat pantofi!

Carina multumesc.

_

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

Pai, bine draga mea tu avansezi profesional si te dai la fund cu noi? Incepi sa te-ascunzi la pauzate in loc sa dai de baut? E frumos asa?
Felicitari si la mai mare.

Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Meri e mai bine...

Carina multumesc.

_

si....

Da mai multe detalii sa stim ptr. ce te felicitam

Mergi la inceput