Nou stil de viata (269)
Raspunsuri - Pagina 10
dordia2000 spune:
Hallo fetelor!!!
Multumesc mult ca mi-ati tinut pumnii...a functionat. Adica am dat interviul si testul aferent si m-au sunat sa mai merg la ultimul interviu du Dir. Financiar...si apoi se da verdictul. Sper sa fie ok, si sa ma placa directoarea....si sa scap din infernul in care lucrez.
In principiu eu sunt ok, mananc cam aiurea..pt ca nu mananc mai nik toata ziua si cand ajung acasa...ma tenteaza toate. Dar de 2 zile am mancat regulamentar chiar daca la 19.00 seara. Maine mi-am luat la mine ceva...sper sa apuc sa mananc.
Acum va poop ca merg la un dus si apoi la nani....!!!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
vikinga spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui carinaMi-a venit o idee (mi-am amintit de fapt o propunere a cuiva de pe subiect) poate asa va mai adun:se face concurs 1 luna. La sfarsit, fiecare de pe subiect doneaza o suma de bani (X)*nr de kg pierdut de echipa castigatoare pentru un caz umanitar. X il putem stabili impreuna. Ce ziceti? Va mobilizati?Daca nici asa nu va scot la apel pe toate, ma duc sa ma imbat . Lou te imbeti cu mine? |
4+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
louisea spune:
Neatza
Va las eu ceai, cafea si ce mai doriti la micul dejun..
O zi frumoasa tuturor 
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
carina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui vikinga
Mey is insarcinata numai de oleaca de timp si deja is "cuiva si careva" Eu am o idee, daca tot nu e chef de slabit atunci faceti cit mai multe copilasi ca sa stim o treaba:) Si asa bintui singura de colo colo pe forum:) Vikinga 4+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo |
Vic: concluzia dupa propozitia aia nu e ca tu esti "cuiva/ careva" ci ca eu sunt tot mai senila in fiecare zi. Eu astept cu nerabdare ziua in care o sa ma trezesc si o sa uit cum ma cheama
.Lou: mersi
In caz ca azi dati navala la povesti plusez eu la ce a lasat Lou. Asa ca veniti.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
CRISCOSTY spune:
Neata! Scuze pentru absenta, dar zau ca mie nu-mi mai ajunge timpul
Ajung in fiecare zi acasa la 19 si pana ma invart se face 22 si deja mor de somn. La servici este bine ( Gabi
ca ai intrebat de mine), multa munca acum la inceput...contracte de munca, alergatura...dar bine ca este servici
Am citit printre randuri, scuze ca nu scriu la fiecare in parte, dar nu am timp. Va pup pe toate
Zuzi, nu am reusit sa ma cantaresc, dar trece-ma cu stagnare sau lasa-ma asa si dau raportul marti, cum iti este mai usor
Poze cu Isa ai pus?
Gabi, te inteleg perfect cu plecarea Marei in excursie. Si Dany pleaca la Curtea de Arges-Vidraru pe 29 mai. Noi am zis imediat ca il lasam, este foarte incantat ca pleaca cu prietenii lui, dar...si mie imi este un pic teama, dar sunt constienta ca trebuie sa invete sa se descurce si fara noi. O sa fie bine, ai sa vezi
Fetele, dati-mi si mie o idee...saptamana viitoare mergem la ziua unei fetite de 5 ani, colega cu Dany si pe cuvant daca stiu ce sa-i cumpar, n-am nici cea mai mica idee...poate ma ajutati voi...Gabi, Anda si celelalte fete
Gata, ma intorc la ale mele....pupici
Crys si Dany
Gabrielama spune:
Buna dimineata!
Sa aveti o zi minunata si un week-end pe masura!
Dordia, bravos si tinem pumnii in continuare, ca si la urmatorul interviu sa iasa bine! Si sa scapi de acolo unde esti!
Vik, ce faci? Te-ai gandit la nume de bebelus?
Delia, am citit de concert. Imi pare rau.... dar poate se reprogrameaza!
Criss, te inteleg perfect cu excursia.... La noi nu e clara situatia inca - pentru ca acasa Mara spune ca nu vrea sa mearga, ca ea merge in vacanta doar cu mine si cu tat'su; la gradinita, cand aude copiii vorbind, zice ca merge. Eu am platit, o sa vedem cum vrea si ea, ca eu nu o oblig sa mearga, normal. Cat despre cadoul pentru fetite de 5 ani, poti sa iei cam asa: e mare moda acum cu poneii - gasesti in Carrefour, Selgros si banuiesc ca si in alte parti - sunt niste ponei mici care au un oras intreg, cu tot felul de case si magazine. Si au casutele astea, cu poneii mici in ele, separat (se numeste My Little Pony si uite astia sunt: http://www.hasbro.com/mylittlepony/default.cfm?page=Products/Catalog)
Apoi, in general la marea majoritate a fetitelor, daca le iei o printesa Barbie ai nimerit la fix.
Ce cadouri cumpar eu: pentru ca totii copiii din jur au toate jucariile posibile si imposibile si daca le cumpar inca o papusa o sa fie a 15-a sau o masina, tot asa, cumpar carti. Eu sunt mare pasionata a cititului si incerc sa raspandesc aceasta pasiune si in jurul meu - asa ca ma duc frumos la Carturesti (unde o las pe Mara sa studieze in tihna cat vrea ea, toate cartile) si cumpar cadou carti. Si la copii, si in ultimul timp si la adultii la care merg la aniversari.
Sunt sigura ca o sa gasesti ceva frumos. Petrecere frumoasa!
Zuzi, cand plecati in Cuba?
Tzuni, ne e dor de tine!!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Tzuni spune:
...sunt aici!
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA 
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU 
gusta spune:
Neatza.
Sunt aici total rupta de lume.Nici nu stiu cand trece timpul si am o lipsa de somn de zile mari.
Anda intrebai de Mara a mers ei prima zi la scoala (are dreptul la 5 de proba) si emotii a avut mami mai mari ca copilul.
Carmen stiu ca ar trebui sa ma ambitionez sa dau jos dar numai reusesc.
V-am citit cand am avut timp liber dar de scris numai imi iese nimic.Eu sper ca dupa ziua Marei sa revina toate la normal.Socru imi mamanca peste jumatate de timp si de aici multe alte probleme dar am zis ma bucur ca ii ofer Marei o mama normala cand vad ca numai pot ies beau o cana cu apa rece numar pana la 10 si intru cu zambet pe buze la copil.Relatia de familie e super tensionata dar nu ma mai preocupa si de aici poate si delasarea asta totala de nu a mai avea grija de mine.
Marilena si Mara Augusta
ClaudiaH spune:
Gata, mi-a trecut. Merg mai departe cu speranta de a slabi. In final e bine ca am scazut totusi ceva in greutate. M-am enervat si desumflat ca dupa o saptamana in care am mancat zic eu cat se poate de dietetic... am scazut doar 300g si au fost saptamani in care nu am fost prea at4enta la ce si cum am mancat si am dat jos mai mult. Dar... ma rog, organismul are socotelile lui proprii asa ca... merg inainte. Nu stiu vce mananc azi. Eventual povestesc maine. Va urez spor la slabit tuturor! Si o zi faina!
puskin spune:
Neata,
sunt rupta de somn, am fost la un party si m-am culcat pe la 1.30...dar m-am distrat
.
Revin...

. Lou te imbeti cu mine?