Nou stil de viata (269)
Raspunsuri - Pagina 14
louisea spune:
Hallo fete mamoase ![]()
Roxa :( mai vin-o mai des pe la noi 
Claudia tu esti la nunta? Ca nu mai stiu exact cand ai zis ca e.. Distractie placuta
Anda tu esti ocupata cu prajiturile? Cum iti mai merge in rest cu cateringul (sper c-am zis bine
)
Delia.. i know what you mean.. si eu patesc la fel de la stres :(
Dar o sa fie bine. Esti silitoare si o sa se vada la examene ![]()
Zuzi multam de melodii.. Imi place mai ales aia "Hotel California".. Voi cu ce va ocupati weekendul asta?
Ruxi drum bun la Viena :)
Ma duc sa mai invat.. Mai vin eu..
Apropos pe voi va influenteaza vremea? La noi ploua... si de fiecare data cand ploua is asa somnoroasa
Am bagat in mine 2 cani de cafea - eu nu beau in rest cafea - dar nici asa nu-mi revin 
Aveti vre-o solutie?
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
Zuzilici spune:
Lou cea mai buan solutie e SOMN DE VOIE ![]()
Eu weecendul acesta il am tare plin. Pentru maine am primit bilete la www.circusgarden.com/" target="_blank">Circus Garden de la unul din patroni(in cuseta lui personala) la www.hersheycentre.com/" target="_blank">Hershey Centre .
Azi sunt invitata la fosti vecini la ub BBQ si printre picaturi vreau sa-mi fac si curatenie in casa si sa-mi scot lucrurile de vara de prin cutii. ![]()
Weekend placut tuturor va doresc.
Cuba 2008
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
justasmallkiss spune:
Buna dimineatza.Las eu la fetele frumoase cafelutza,ceaiul,micul dejun si va doresc o duminica placuta.
V-am pupacit.
Delidana spune:
Buna,
Ioana, multumim de tratatie. 
A venit vremea frumoasa, lumea e pe afara, la gratare, plimbari, etc. ![]()
Aseara m-am uitat la Eurovision, mi-a placut foarte mult melodia cistigatoarea, a Norvegiei, dar si melodia Romaniei si a Rusiei. 
Tzuni, ce mai faci, cum se mai simte Meri? Dar tu? 
Am vazut poze de la nunta sorei mele, urmeaza sa le copiez si eu pe cd de la ea si apoi voi posta citeva.
As vrea sa-mi schimb freza saptamina care vine dar oscilez intre un tuns ceva mai scurt si drept si bucle. Coafeza care mi-a aranjat parul pentru nunta mi-a zis ca-mi poate face un permanent lejer fara sa-mi arda parul si cum mie mi-a placut parul ondulat dintotdeauna ma cam tenteaza...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
hcclara spune:
Salutare dragelor! ce faceti?
eu ma duc la un somnc imediat...
Lou pe 6 iunie e nunta! la noi e soare, asa ca il trimit si la tine.
Roxa, saptamana viitoare venim in Ro, abia astept! nu mai stiu care din site-uri, ca v-am aratat mai multe...mie imi place tare mult mall-ul din timisoara, abia astept sa dau o raita, dar imi propun numai sa ma uit, de cumparat nu mai imi cumpar nimica. hai strange bani si arata-ne ce iti place!
Marilena sigur e indigestie?
poate e molipseala de la vik! sanatate multa!
sunt suparata pe Marc, a distrus deja papucii ce i-am luat saptamana trecuta, ca deh, s-a carat cu masinutza in fata blocului...asa ca maine ma duc si ii cumpar altii, dar de data asta nu ii mai cumpar ce vrea el, ii iau ce vreau eu.
incerc sa mai trec saptamana viitoare pe la voi, maine mai fac cumparaturi pt concediu, apoi marti, joi si vineri am copii acasa fiindca e greva, sarbatoare si zi libera, asa ca sunt ocupata cu ei.
pupici la toate si o duminica placuta!
roxana1974 spune:
Clau, iti scriu rapid ca am o tzara de treaba, imi plac cizmele astea maro http://www.heine.de/heine/an48211492-sh6445782sp4828023/HeineDe;sid=gpPHn_8KAvV5n7aFmjHB95MAJLBvTYzK4VrcsVVOf7TtU66UMHaES2ZM si rochita alba mai scurta...bine imi place si aia lunga, dar parca pe aia scurta o vreau mai tare
tu ce zici?
Delidana spune:
Roxa, foarte dragut site-ul, rochita la fel, mie-mi place asta: http://www.heine.de/Shirt-Kleid-Ashley-Brooke/an017639Y-sh8491330sp4845938-Bundle/HeineDe;sid=Y7wioAKvz5T7oUi_UNwAYlf_lkzKiGTXQ_KFSSr2aweiVp3M-GiFSSr2qr43Sg==?Source=dprecommendation. 
Scuze pentru ditamai linkul dar vad ca altfel nu merge sa-l postez...
Claudia, sa inteleg ca vii la Timisoara? De cind n-ai mai fost in tara?
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back
hcclara spune:
Roxa, sunt faine, dar mie mi se par cam scumpe...rochitza imi place, dar nu i-am descoperit pretul. aia scurta, bineinteles.
Delia da vin, acusica! pai noi venim in fiecare an, anul trecut in iulie am fost ultima oara, din septembrie e Marc la scoala si atunci vom depinde de vacantele lui.
lou ai primit soarele? l-am trimis la tine si apoi a venit ploaia la noi
, iar mi-e balconul plin de pamant, saracile mele muscate zici ca au trecut prin razboi.
fug ca striga copilul mic dupa ajutor.
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor...cam slabutza miscarea in weekend-ul asta dar....a venit caldura si e de inteles.
Eu am fost azi la iarba verde si am papat un mic maricel....dar inainte am fost la masa la ai mei...unde am incercat sa mananc putin si mi-a reusit. Dar totusi am papat o felie de paine ceea ce nu era cazul...dar speram la marti la cantar sa nu atarne prea greu. Macar juma de kg sa fi reusit sapt asta...dar o sa vedem marti.
Fetelor...pe cand un concurs? Asa bine ma mobilizeaza un concurs....
Acum va poop ca merg in dush si apoi la nani!
O noapte minunata va doresc!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
justasmallkiss spune:
Buna dimineatza.Nu da nimeni cafelutza azi?Tocmai am facut eu un cappuccino pt toata lumea,servitzi va rog.
si o zi calduroasa va doresc.