Licurici de ianuarie-februarie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dya-dy spune:

Intrebare...intrebatoare! Si sa nu ma sariti, va rog!

Ce folositi pt fuduletz? pudra de talc foloseste cineva? ca eu am o chestie cu zinc, dar plin de parabene...si parca i-as mai da si cu talc!
S-a oparit cineva de la talc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Cine se intalneste si cu mine la Sibiu?????????

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Dar cu mine la Pitesti?????????????

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Dya, pudra de talc (cel putin aici) nu este recomandata pt copilasi, pe motiv ca pot inhala particulele mici de pudra si nu este bine pt plamanii lor.

Noi nu folosim nimic, nu avem probleme.
La inceput am avut o alifie preparata in spital cu care ii dadeam cand imi aduceam aminte.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am folosit o alifie peparata in farmacie dupa reteta data de pediatra;

acum, f rar, dc nu am fost pe faza si a stat prea mult cu scutecu, ii mai dau cu crema de oxid de zinc de la mustela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

dya, eu am folosit pudra, de la Sanosan. N-a patit nimic Daria, din contra, a contribuit la uscarea unor bubite facute de la scutec.

andre_ea, eu am vazut pozele cu Ilinca, faine.

[Da' poza cu Daria si ceapa ati vazut-o? ]

Fetelor, intrebare:

Dupa cum spuneam, sambata mi-a revenit menstruatia. Are ceva daca alaptez fiind "pe stop"? Am inteles ca se modifica gustul laptelui, dar Daria nu a zis nimic... Alte probleme exista?

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya-dy spune:

Eu ii dau la fiecare schimbare....
Cred ca ar fi cazul sa le mai raresc, ca sunt tare atenta la ce contin cremele in general, si chiar ca calca pe nervi parabenele alea.

Miere, nu te mai supara si nu-ti strica ziua! Piscina ziceai?
Apropo, cat e ceasul acum la voi?
Hm, nu-mi vine sa cred ca m-am apucat sa fac curatenie...cred ca am patit ceva: am spalat pe jos! N-am mai facut curat de nu-stiu-cand! Mai ales cu mama aici, ce bine era!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Hello girls,

Gata si botezul, nu- mi vine sa cred ca am facut-o si p'asta.

Am pus poze la semnatura.

Acum ma bag la culcare ca sunt rupta in 2.

Pupam pe toata lumea

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Crsspy draga, felicitari pt botez, Sa va traiasca micul crestin Razvanica si sa aiba o viata frumoasa!

Selene, eu nu cred in povestea cu menstruatia si schimbatul gustului la lapte. Pediatra ta ce zice? Alapteaza-ti copila fara grija.

Dya draga eu nu ma supar, de ce m-as supara? Da' nici nu-mi place sa las lucrurile neclarificate.
La mine e 4 dupa amiaza.
Fi-miu se intoare cu mare usurinta pe burta, insa ramane in pozitia aia si nu mai poate reveni la loc pe spate. Si atunci plange. Sa vin sa-l salvez. Si se intampla treaba asta o data la cinci minute, de azi dimineata numai asa o tinem.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Felicitari Crisspy pentru botez! Am vazut si pozele, sunteti tare frumosi!

In privinta diversificarii mie mi se pare important de amintit ca exista niste alimente interzise a se consuma pana la varsta de 1 an pentru ca pot face rau bebelusului, in principal alergeni. Este bine de stiut si faptul ca chiar daca pe moment bebelusul a facut fata cu bine unui aliment cu potential alergen, este posibil ca mai tarziu sa dezvolte reactii urate la acesta.
Va dau un link cu aceste alimente:
http://www. mami . ro/ copilul-tau/sugar/alimente-interzise-pana-la-1-an.html

Mare atentie la ce pot oferi ceilalti copilului vostru cand nu sunteti atente sau prin preajma. E bine de facut o lista si de afisat la vedere pentru cei care hranesc copilul. Eu am facut pentru primul baietel o lista printata cu 'Petrisor nu are voie' cand am plecat prima data in concediu.

va pup

edit: scoateti spatiile sa se vada linkul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

seara buna, fetelor! sper ca nu ne-ati uitat!

n-am mai intrat de fooooarte multa vreme, nici nu mai stiu de cand...n-am reusit nici sa mai citesc ce ati scris decat cap curent.

noi avem 2 luni si jumatate, la 2 luni am avut 5350g si 62cm, un urias de-a dreptul! de papat,papam de la tzitzi doar dimineata, caci mami nu mai are laptic aproape deloc... in rst,formula, ca asta e...

vrem sa felicitam si noi bebeii care si-au serbat lunitzele si pe cei care au facut botez deja, va pupam si sa cresteti mari si sanatosi!

noi o sa facem botez prin vara, august sau septembrie, am zis sa nu ne grabim.

in rest, suntem foarte cuminte,dormim de la 10-11 searapana dimineata la 6-7, in conditiile in care papam ultima masala 9 seara si apoi facem baita pana pe la 10, ziua nu prea mai dormim decat foarte rar,gangurmi de mama focului, radem, ne intoarcem doar pe o parte si de vreo saptamana ne-am descoperit manutza!! molfaie pe biata manutza aproape non-stop! si se mai chinuie cateodata sa bage tot pumnuletzul in gurtiza!! ne distram copios!

incerc sa mai intru cat de curand, dar daca nu reusesc, sa stiti ca ma gandesc in fiecare zi la voi!

Mergi la inceput