Licurici de ianuarie-februarie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Irina eu te sustin, diversificam la 6 luni iar daca bebe chiar urla de foame...diversificam la 5 luni jumatate...mai devreme NU.

Ingrid sunt perfect de acord cu tine la faza cu tiganii. La mine la facultate primul din an era tigan....asa ca....

Irina ce gasca frumoasaaaa

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui StelaPopescu

a reusit cineva sa downloadeze cartile de pe link-ul care vi l-am trimis, sa nu ma mai chinui sa le pun pe mail

mami de printesa Alexandra
http://picasaweb.google.ro/alexandrapanaghia

da, eu am reusit sa downloadez cateva... unele le mai aveam

multumim mult Stela!!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StelaPopescu spune:

ok, atunci ma opresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Dragele mele, exemplul cu romi a fost unul aleator, nici macar nu am folosit cuvantul tigan (care mie mi se pare jignitor, la fel ca si cuvantul negrii folosit pt afro americans).

Se pare ca nu mi-ati inteles ideea, nu-i nimic, o mai dezvolt o data.
Inteligenta este produsul unor factori care tin de genele individului (desi acest aspect a facut obiectul unor controverse), factori de mediu, educatie, etc.
Intre un copil alaptat sa zicem pana la doi ani, dar care a fost crescut in conditii "vitrege", parintii neocupandu-se de el, nestimulandu-l, si trimitand-ul eventual cu vaca pe camp in loc sa-l trimita la scoala....si un copil hranit cu formula, dar care a fost expus unor medii corespunzatoare, diverse, stimulante, etc, etc....care credeti voi ca are coeficientul de inteligenta mai mare???
Valabil si pt reciproca.

Exceptii sunt si vor fi intotdeauana. Faptul ca romul din clasa ta, Patricia a fost cap de serie este tot produsul unor factori de mediu si educatie. Daca parintii nu l-ar fi dat la scoala, nu ar fi ajuns acolo, nu?

Va rog sa nu-mi rastalmaciti cuvintele.
E jignitor pt toate mamele de copii hraniti mixt sau numai cu formula, sa vina cineva si sa le spuna ca inteligenta copilului este cea a unei vaci (asa cum suav insinueaza Ingrid printre randuri) pt simplul motiv ca laptele de mama contine nu stiu ce substanta si laptele praf e facut din lapte de vaca si prin extrapolare, copilul respectiv va fi mai putin inteligent.Concluzia asta seamana cu cea din emisiunea protv care spunea ca laptele de mama contine chimicale, adica eronata si nefondata pe argumente stiintifice. Dimineata mi s-a parut funny,eram binedispusa, dar n-am apucat sa-mi beau cafeaua si acum mi se pare jignitor:((

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

pupam toate mamicile si licuricii!

iar ati luat-o de la capat cu alaptatul la san vs formula?!bai,nene,daca se poate la san,ok,daca nu,asta e!eu asa gandesc..plus ca fiecare mama face ce vrea,zic eu si cred ca n-are sens sa strambe din nas cand o mama nu-i mai da san copilului - e alegerea ei...eu stiu si ce inseamna sa poti alapta si ce inseamna sa ramai fara lapte din cauza oboselii..eu ii multumesc lui Dumnezeu pt fiecare zi in care ii pot da laptele meu lui bebe..si,slava Domnului,creste ca din apa copilasul,iar eu nu mananc cine stie ce mancaruri gatite sau mai stiu eu ce...lapte,iaurt,branza,supe,paste,carnitza mai rar,peste...si am si slabit,asa ca...plus ca tzatzele mele deja le-am scos la aer prin parcuri,restaurante,magazine...ce sa facem?asta e...

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

de exemplu eu,daca as vedea ca nu-i mai ajunge laptele meu lui miguel,nu as avea nici o chestie sa-i dau formula!asta nu inseamna ca nu vreau ce-i mai bun pt el sau altele...iar la chestia cu inteligenta sunt de acord cu miericica...n-are nici otreaba alaptatul la san cu iq-ul copilului...singura chestie pe care laptele de mama sunt anticorpii pe care formula nu o are...amedeo si-a capatat formula de la 3 luni,dar este incredibil de sanatos,nu a avut raceli ,boli,e mai sensibila annmaria decat el-e prima la adus raceli acasa si am alaptat-o 9 luni...
de exemplu mie nu imi place cand vad mamele care alapteaza copiii care deja merg,au trecut de 1 an,sunt maricei...dar asta e doar parerea mea,o chestie care nu-mi place mie sa o vad...fiecare ,in viata asta,face ce vrea...
si cu diversificarea la fel -daca-mi functioneaza tzatza pana la 6 luni,incepem atunci,daca nu,mai devreme - care-i problema?!nu sunt de acord cu diversificarile incepute de la 2 luni,da,dar,in rest,liberta!!!
hai ca va pup!
in timp ce va scriam ,annamaria l-a adormit pe miguel!ce tare!

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

ba s-a trezit..pupam gashca!si nu va mai chitzaitzi,da?

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

in sfarsit a venit maine din 'ma apuc de slabit de maine'...si am inceput si eu un fel de cura. pap 3 zile doar produse animale (lapte,oua,carne) si 3 zile doar legume. apoi duminica fructe. bineinteles, fara paine, zahar, ulei, paste si treburi dastea umflatoare... azi a fost prima zi si a trecut f bine, as papa ceva dulce, dar am eliminat toate ispitele din jur. sper sa fie eficienta cura asta ca tare imi doresc sa dau jos 5 kg!

puiutzul meu are 4 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

hai sa avem o saptamana faina fetelor!

vremea e propice plimbarilor, a venit vara ...

so,intalnire! miercuri in Parcul Floreasca - in jurul orei 11

cine spune prezent???

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

EU, EU, EU!!!

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

incercam si noi a venim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cine se intalneste si cu mine la Sibiu?????????

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput