Licurici de ianuarie-februarie 2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 20
lisa79 spune:
si noi pe aici!
Anuta mea si-a revenit cu caruciorul
,incepem sa prindem jucariile in manuta si sta toata ziua cu picioarele in sus...eu una as face febra musculara
,e tare haioasa![]()
casa de piatra cristi!
la multi ani licuricilor care au facut lunite zilele astea
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
miereamara spune:
Irina, buna treaba asa:)))
Mor cand ii vad cat de loviti se dau dupa ce vin de la servici.
Ia sa stea o zi acasa cu bebe sa vada cum este!
In alta ordine de idei, mi-am facut program de gym serios. Marti, joi si sambata, jumatate de ora la sala si jumatate de ora la piscina, de la 7 la 8, dupa ce vine sotul de la servici. Nu mai suport suncile astea pe mine. Mai am cinci kile in plus dar ale naibii se tin cu dintii de fundul meu:(( Macar am ramas cu tzatzele intacte:)) ma gandeam ca dupa sarcina si alaptare o sa raman cu ele mari cat casa poporului (eu oricum purtam DD inainte la sutien). Dar se pare ca si-au revenit. Nu-s ele cat casa poporului, dar sunt cat pentagonul LOL.
Anyway incap in sutienele vechi, ceea ce nu pot spune despre blugii dinainte de sarcina, din care ma incap numai 3 perechi, restul...
Andre-ea eu am vazut pozele si tot am vrut sa spun ca Ilinca e o scumpa, dar m-am luat cu inteligenta artificiala si altele:))
E frumusica foc.
Am inceput sa ii dau cereale lui Aidan pe la 4 luni fara o saptamana. Indeplineste toate conditiile:)) ba chiar linge singur lingurita. Am observat ca cerea din ce ince mai mult lapte si nu e indicat sa depasesti un litru de formula pe zi, asa ca a trebuit suplimentat si cu altceva. Oricum el s-a nascut la 42 de sapt aproape, eu cred ca stomacelul lui este f pregatit, nu mi-a facut nici o alergie sau criza de burta, pare f happy, oricum sunt cu ochii pe el.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
StelaPopescu spune:
miere te felicit pentru tzatzele intacte, eu inainte sa raman insarcinata aveam 50 kg si purtam 0.5 la sutien acum dupa alaptare am ramas cu -1 (adica nu am decat niste urme de tzatze
) si 58 kg.
Multa bafta cu gym-ul
.
miereamara spune:
Stela, eu am fost la categoria grea in sarcina, am luat 27 de kile, adica ajunsesem la 95, munca multa nu gluma:))
58 de kile sa am, poate in visele mele cele mai sexi, hahah
StelaPopescu spune:
fetelor care va pricepeti, exista alta metoda de a pune diverse chestii pe mail-ul comun decat acea de a trimite din mail-ul meu ca ma omoara atasul lui peste

StelaPopescu spune:
stai linistita eu am luat 25 kg, adica ajunsesem la 75 kg si am 1.67 inaltime, eram un butoias cu burta tuguiata.![]()
![]()
miereamara spune:
Te duci direct in mailul comun si trimit de acolo tie insasi(adica ianfeb...)gmail-ul e mai permisiv cu dimensiunea atasamentelor.
miereamara spune:
Eu am 1.75, dar tot cat o balena aratam la 95 de kile:))
StelaPopescu spune:
a reusit cineva sa downloadeze cartile de pe link-ul care vi l-am trimis, sa nu ma mai chinui sa le pun pe mail![]()