Licurici de ianuarie-februarie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

si noi pe aici!
Anuta mea si-a revenit cu caruciorul,incepem sa prindem jucariile in manuta si sta toata ziua cu picioarele in sus...eu una as face febra musculara,e tare haioasa

casa de piatra cristi!
la multi ani licuricilor care au facut lunite zilele astea

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Irina, buna treaba asa:)))
Mor cand ii vad cat de loviti se dau dupa ce vin de la servici.
Ia sa stea o zi acasa cu bebe sa vada cum este!

In alta ordine de idei, mi-am facut program de gym serios. Marti, joi si sambata, jumatate de ora la sala si jumatate de ora la piscina, de la 7 la 8, dupa ce vine sotul de la servici. Nu mai suport suncile astea pe mine. Mai am cinci kile in plus dar ale naibii se tin cu dintii de fundul meu:(( Macar am ramas cu tzatzele intacte:)) ma gandeam ca dupa sarcina si alaptare o sa raman cu ele mari cat casa poporului (eu oricum purtam DD inainte la sutien). Dar se pare ca si-au revenit. Nu-s ele cat casa poporului, dar sunt cat pentagonul LOL.
Anyway incap in sutienele vechi, ceea ce nu pot spune despre blugii dinainte de sarcina, din care ma incap numai 3 perechi, restul...

Andre-ea eu am vazut pozele si tot am vrut sa spun ca Ilinca e o scumpa, dar m-am luat cu inteligenta artificiala si altele:))
E frumusica foc.

Am inceput sa ii dau cereale lui Aidan pe la 4 luni fara o saptamana. Indeplineste toate conditiile:)) ba chiar linge singur lingurita. Am observat ca cerea din ce ince mai mult lapte si nu e indicat sa depasesti un litru de formula pe zi, asa ca a trebuit suplimentat si cu altceva. Oricum el s-a nascut la 42 de sapt aproape, eu cred ca stomacelul lui este f pregatit, nu mi-a facut nici o alergie sau criza de burta, pare f happy, oricum sunt cu ochii pe el.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StelaPopescu spune:

miere te felicit pentru tzatzele intacte, eu inainte sa raman insarcinata aveam 50 kg si purtam 0.5 la sutien acum dupa alaptare am ramas cu -1 (adica nu am decat niste urme de tzatze ) si 58 kg.
Multa bafta cu gym-ul .

Mergi la inceput

Stela, eu am fost la categoria grea in sarcina, am luat 27 de kile, adica ajunsesem la 95, munca multa nu gluma:))

58 de kile sa am, poate in visele mele cele mai sexi, hahah

Mergi la inceput

fetelor care va pricepeti, exista alta metoda de a pune diverse chestii pe mail-ul comun decat acea de a trimite din mail-ul meu ca ma omoara atasul lui peste

Mergi la inceput

stai linistita eu am luat 25 kg, adica ajunsesem la 75 kg si am 1.67 inaltime, eram un butoias cu burta tuguiata.

Mergi la inceput

Te duci direct in mailul comun si trimit de acolo tie insasi(adica ianfeb...)gmail-ul e mai permisiv cu dimensiunea atasamentelor.

Mergi la inceput

Eu am 1.75, dar tot cat o balena aratam la 95 de kile:))

Mergi la inceput

si eu tot din gmail trimit si ma tine de aproape 40 minute la un atas

Mergi la inceput

a reusit cineva sa downloadeze cartile de pe link-ul care vi l-am trimis, sa nu ma mai chinui sa le pun pe mail

Mergi la inceput