Licurici de ianuarie-februarie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Irina eu incep la 6 luni, adica dupa ce implineste 6 luni...
incepand cu 8 iulie...hahat

am vazut ca se discuta si ca unele fete au inceput si de aceea m-am gandit sa pun pe mail niste materiale

o sa vedeti ca dupa 2-3 luni o sa radeti cand va amintiti ce complicat vi s-a parut

si are dreptate Alina... nici eu nu am tinut cont strict cu un aliment/leguma/fructa pe saptamana...le-am bagat la 2-3 zile

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Buna ziua....sunt zapacita cu diversificarea asta!Sa vedem am inteles bine??Cu cerealele de la milupa ptr cu asta as vrea sa incep cum se procedeaza???.......la 150 ml ii bag patru masuri lapte praf si una de cereale????ii dau in biberon banuiesc nu?luminatima si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Cristipoate ma luminezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

milupa contine formula

pe ea scrie sa o faci cu apa - fiind 5 linguri de cereale la 150 ml de apa. daca vrei s-o faci mai lichida pui la 150 ml de apa 4 masuri formula si 1 cereale.

e mai bine s-o dai cu lingurita - da daca nu vrea/poate sa manance cu lingurita i-o poti da si cu biberon

de ce nu-i dai nestle? faci formula normala si pui in plus cereale - nu ma trebuie sa calculezi concentratii

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Cristi asta era ideea 4 luni au ffffff putini.Si Casa de Piatra!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Irina, MisterMister papa de la tzitzi si daca merg lucrurile lum trebuie, va fi diversificat cam pe la 6 luni. Noi ne-am gandin ca dupa 5 luni jumate sa incepem sa-l punem cate un pic in scaunel/high-chair sa se obisnuiasca cu el, sa-i dam lingurita sa se joace cu ea ca de la 6 luni sa incepem cu schema de aici: cereale, apoi piureuri de legume, fructe etc. Si bineinteles continuind alaptatul cat de mult posibil. Vreau si eu sa iau un food processor de la Beaba (da' luna viitoare ca acum ca-s leftera rau ), tavite in care sa inghetam cubulete de piure avem, borcanele sunt berechet la magazin ... bunavointa si entuziasm avem... ne-om descurca noi pana la urma. Vorba lu' taica-meu "nicicand nu a fost sa nu fie cumva "

Eu citesc cu interes ce scrieti si "bag la scafarlie", noi mai avem aproape 2 luni de asteptat pana la diversificare da' trec repede...

Oricum, schemele sunt scheme, fiecare copil e diferit ...deci in cele din urma fiecare mamica isi dezvolta schema ei

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StelaPopescu spune:

asa cum zicea si cristi eu am nevoie de schema , sa plec de la ceva pentru ca eu nu am mancat niciodata la timp, sanatos si mai stiu eu ce nebunii, sunt total haotica in cea ce priveste mancarea, gatesc rar (dar bine) si nu as vrea ca bebe sa aiba de suferit din pricina asta, pentru ea gatesc orice, oricand si oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

A venit tati de la serviciu si ce credeti?M-a anuntat ca vrea sa nani pn la 8 ..ceea ce si executa in aceste momentesuperb si rarOchila e cu mine...normal

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Mey la naiba eu nu diversific nimic si pe nimeni!!Andrei are 3 luni si 3 saptamani si da si-a dublat greutatea de la nastere si de ceva vreme da nu era vba ca mai stam?Io nu ma apuc de borcanashe curand ca ma apuca pandalia , io pn nu face dansul 5 luni nu vede lingurita sau beberonu' sa fie clar.Noi cu tzitziloc si atat.Dark tu ce opinezi?Mister mister va fi si el precoc alimentat "solid"?Si de unde atata entuziasm ca Ochila e nascut pe 16 ian si maj sunt dupa el deci...putini au 4 luni pe muchie, ce e atata graba ca sucuri de dude coapte va tot hali toata viata...

ma cheama odrasla...

POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Irina, sunt f. de acord cu tine. Daca ar fi dupa mine as diversifica-o la 1 an. Da' crez ca tre' sa incep mai devreme. E asa de simplu: ridici tricoul, mufezi cupilu, demufezi cupilu, lasi in jos tricoul si gata.

Diversiicarea o incep dupa botez, si acesta e la 5 luni fara 2 zile.
Acum sunt la faza de pregatiri. Azi abia am trimis invitatiile. Am trecut textul pe una din pozele fetei. A iesit fain.

Apropos, acum 2 zile am trimis pe mailul comun poze cu Ilinca in rochite, da' nu le-a vazut nimeni.

Miericico, tu ai inceput sa diversifici inainte de 4 luni, da' ma gandesc ca Aidan e oricum e zdravanut si probabil era pregatit. Costumasul de la botez ti-am zis ca mi-a placut mult. A avut si Ilinca unul asa lucrat, alb si l-a purtat doar de 2 ori si i-a ramas mic. Asa mi-e ciuda cand ii raman mici lucrusoare frumoase.

Oanavr, eu zic ca e mai bine sa intrebi pediatrul de acolo despre diversificare.

Cristi, desi am zis ca nu dau sfaturi despre diversificare, vreau doar sa-ti zic ca ar fi bine sa nu-i dai lui Carol mar cu biscuiti la inceputul diversificarii. Biscuitii (si cerealele cu gluten) se dau mai tarziu. Da-i intai mar simplu, apoi branzica calcica simpla si apoi poti sa le combini. E foarte bun marul cu branzica si e satios.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

andreea - fii linistita ca daca (e cu daca ca nu-s decisa inca) ii dau biscuiti o sa fie fara gluten.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput