Licurici de ianuarie-februarie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Stela, din emailul tau trimite un email pe mailul comun (ianfeb2009@gmail.com)

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

hai sa avem o saptamana faina fetelor!

vremea e propice plimbarilor, a venit vara ...

so,intalnire! miercuri in Parcul Floreasca - in jurul orei 11

cine spune prezent???

in ceea ce priveste materialul de la pro...parerea mea este ca e o grosolana incercare de manip u lare..in fine cred ca trebuie sa filtram si noi tavalugul de informatii care ne bombardeaza...poate scria undeva in josul ecranului ca e valabil pt mamicile care consuma droguri, fumeaza beau 1litru de cafea pe zi.... zic si eu, ca altfel ar trebui dati in judecata ..pe bune..

pe de alta parte, sunt de parere ca oricum copiii nostri traiesc intr-o perioada de 'evolutie', in care omul de rand a ajuns sa se hraneasca numai cu chimicale (produsele bio/organice nu sunt la indemana oricui si cel putin in comertul din ro..poti avea incredere ca ce scrie pe eticheta e cf cu realitatera?). Si cum studiile demonstreaza clar ca organismul uman este capabil de performanta in adaptare in primii ani de viata, consider ca e ok sa ii obisnuiesc organismul cu ceea ce, oricum fie ca vreau eu sau nu, se va hrani in viitor. Copiii care sunt tinuti deoparte de aceste E-uri se vor adapta mai greu ulterior, cand fie ca vor sau nu parintii lor, ei tot vor manca asa ceva...Si apoi sincer, cine crede ca daca da doar fructe copilului pe post de dulciuri, il hraneste sanatos greseste teribil. Si astea sunt pline de pesticide care sunt la fel de rele pentru organismul uman ca si e-urile...Normal, cat pot incerc si eu sa imi tin copiii departe de sucuri, dulciuri, junkfoods si incerc sa aleg principiul ..cel mai putin daunator!

ca un ex uitati ce am gasit aici (tabel cu pesticidele din fructe/legume!)..poate fetele din america ne pot spune in ce masura sursa - site ul - poat fi considerat ca de incredere
http://www.foodnews.org/fulllist.php

...daca stau sa caut nici aerul nu mai e sanatos. Asta e lumea, in care din pacate traim!

hai sa fim sanatosi!

pup licurici si mamici

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Eu m-am tampit complet, nu mai pot dormi de la 3.30, acum e 6.30 aici, deci practic am dormit 3 ore ca m-am culcat tarziu. Si ca un facut, taman acum si-a gasit Carla sa doarma dusa, pe la 9 seara a adormit si inca nu s-a trezit, doarme de aproape 9 ore jumate!!! Acum zambeste prin somn. O sa fiu zombie azi.

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Veronica, stai linistita ca toti copiii mai sunt nervosi si incruntati. Ei acum exerseaza tot felul de mimici, plus ca au si ei momente de veselie sau de iritare.

Cat despre plans din senin in timpul somnului, si noi avem asa ceva si mi se face o mila de numai pot. Cred ca viseaza ceva sau se sperie. Cine stie? Si eu stiam ca atunci cand bebeii zambesc in somn, le zambeste Maica Domnului si cand mai scancesc sau fac botic tot in somn, Maica Domnului le-a luat jucaria, dar apoi le-o da si iar zambete. Vorbe din batrani, dar tare frumoase!

Veronica, lasa plansul si stresul (asa mi se zice si mie) ca pierzi laptele! Eu era sa il pierd ultima data acum 10 zile cand bebe refuza sa pape cu zilele. De aceea plangeam, nu dormeam si nu mancam. De atunci iau Nutrinatal (pilule cu chimen su Anason si alte chestii), incerc sa dorm si sa nu ma stresez. Iar lapticul...s-a intors, nu cum era inainte, dar ok (mulg cam 80 ml pe san). Lapticul este asa de important, macar pana la 6 luni sa il avem sa il dam copiilor, chiar daca mai si completam.

Dark, de cate ori citesc posturile tale ma linistesc. Povestesti asa de frumos de voi, de ce faceti, de cum petreceti timpul cu totii si cu alti prieteni...

Fetele care dati fier la bebei: s-au constipat imediat dupa primele doze sau in timp?

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StelaPopescu spune:

gata am pus pe mail-ul comun

Mergi la inceput

a incercat cineva, a reusit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

v-am pus pe mailul comun muuuuulte materiale despre diversificare

enjoy!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

imi dati si mie parola de la mail-ul comun?
PLEASE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Steluta, ai email cu parola

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

primit parola, pupici pentru tine Dark

Mergi la inceput