Licurici de ianuarie-februarie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

A venit sotul, deci trebuie sa las netul!
Si ma dor articulatiile de mor!Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

'Neata dragelor!

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi: Daria de Dalma, Matei de Raluca, Florence de Eli, Antonia de Cami_Antonia si Liviu de Venerata

LA MULTI ANI Vikky!

Cristi, felicitari, CASA DE PIATRA! si de acum in colo, sa traiti fericiti impreuna toata viata

Irina, cred ca v-ati distrat tare fain la gratare, am vazut ca sunteti o gasca faina si ca Andrei era clar centrul atentiei Si ce grasunel si frumos e!

In ceea ce priveste alaptare vs. lapte praf...cum ziceau fetele nu ar trebui sa fie o polemica. Clar e ca laptele de mami e cel mai bun (cel putin eu asa cred, pana nu vad un studiu recunoscut de OMS/autoritatile medicale care sa spuna altceva). Clar e ca daca mananci prostii, fumezi, bei in exces, iei droguri, parte din ele vor ajunge si in lapte. Clar e ca daca, desi ai tot incercat, nu reusesti sa ai lapte indeajuns, daca bebe nu ia si nu ia in greutate, daca din anumite motive nu poti alapta, sau nu MAI poti alapta, laptele praf e o alternativa foarte buna. Bine ca e... si in atat de multe variante! Eu sunt foarte pro-alaptat, bebe mic numai de la tizitzi a papat pana acum, iar pentru mine alapatul e o placere DAR fiecare si le stie pe ale lui, si situatia fiecarei mamici e diferite. Important e sa creasca frumos bebeii si mamicile si taticii sa fie sanatosi si fericiti pe langa ei

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Salut fetelor,

Din pacate si eu voi intra in categoria stop alaptare si asta evident din motive de sanatate...aproape de 1 sapt. plang in continuu , iar blocaj, iar dureri...iar depresie...

Sa va povestesc ce am patit aseara:
Vb. cu o prietena pe calc. si eram cu Alice in brate. Cum sporovaiam noi acolo, Alice adoarme. Deodata incepe Alice sa tipe ffff tare si strident de 2 ori. Nu va puteti inchipui ce tare m-am speriat , tremuram toata si imi batea inima sa imi sparga pieptul, eram pur si simplu paralizata. Binenteles am luat-o imediat in brate am strigat la ea si am trezit-o - dormea , cred ca a visat urat. M-am plimat cu ea in brate prin casa vre-o ora si am mangaiat-o si am alintat-o ....ea nu avea nik...nici macar nu a plans...mai greu m-am linistit eu.
Ce putea sa viseze un bb asa de urat????????????? Eu nu o las deloc sa planga, nu tip la ea, nu am speriat-o ...oare ce o fi???
Mai plangea ea cateodata prin somn,... dar sa tipe asa tare ...
Si mai am o intrebare: bb-ii vostri sunt nervosi????
O vad cateodata pe Alice cum isi incrunta sprincenele si tremura de nervi si cateodata ma musca destul de serios de sfarc - face exact ca un catel

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi: Daria de Dalma, Matei de Raluca, Florence de Eli, Antonia de Cami_Antonia si Liviu de Venerata

LA MULTI ANI Vikky!;

Cristi - Multa fericire si de acum incolo;
Stela - daca mai esti, da-mi si mie PM cu link-ul ;
Irina - felicitari pt gasca si gratar as fi vrut sa fiu si eu acolo

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/Q3wHp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StelaPopescu spune:

veronica ai PM

Mergi la inceput

Stelaai PM

Fotografii noi si vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Veronica, sa stii ca si MisterMister a mai facut asa de vreo 2-3 ori... doarme bine si dintr-odata incepe sa planga tare in somn... cateva secunde si gata. Uneori nici nu ajung la cosulet la el, si a adormit la loc. Si eu ma gandesc ca o fi visand ceva...uneori il vad ca zambeste sau rade in somn...deci se intampla si "invers", adica vise taaare frumoase

Stela, trimite si la mine, daca poti

Dark Bendis

Our Goblin Prince

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

Veronica, sa stii ca si MisterMister a mai facut asa de vreo 2-3 ori... doarme bine si dintr-odata incepe sa planga tare in somn... cateva secunde si gata. Uneori nici nu ajung la cosulet la el, si a adormit la loc. Si eu ma gandesc ca o fi visand ceva...uneori il vad ca zambeste sau rade in somn...deci se intampla si "invers", adica vise taaare frumoase

Dark Bendis

Our Goblin Prince

idem si Alexutu. si cu zambete (cand cica se joaca Maica Domnului cu ei) si cu tipete de zici ca il doare ceva si in maxim 30 de sec tace si doarme dus

Stela, vreau si eu, te rog

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

veronica ai PM
daca nici asa nu merge

Mergi la inceput

fetele stati sa vedem cum se vede la veronica, si pe PM tot cu reclacama bla-bla-bla se vede

Mergi la inceput

Nu mergeeee

Fotografii noi si vechi

Mergi la inceput