Problema dezvelitului noaptea... sau invelitului?

Problema dezvelitului noaptea... sau invelitului? | Autor: florinad

Link direct la acest mesaj

Salut fetelor!
Momentan mami doarme cu cel mare si tati cu cel mic... sau invers... cum se nimereste. M-am gandit ca as putea sa-i culc in curand pe copii impreuna in camera lor ca cel mic face in curand 2 ani, insa problema este ca se dezvelesc noaptea. Iar sa ma trezesc din doua in doua ore sa-i invelesc, nu merge, ca adorm si pana dimineata nu ma trezesc. Ce solutie ati gasit voi la problema asta?
Pupici!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Saci de dormit.
Eu nu am invelit niciodata copilul, inca de cand l-am adus din maternitate. La inceput am folosit un sac de dormit cu maneci (era ca o camasuta in partea superioara), apoi de pe la 3 luni nu l-am mai invelit cu nimic. Am incercat initial sa il acopar cu o paturica, dar si-o strangea tot timpul in jurul gatului, asa ca mi-a fost frica si am renuntat.
In camera sunt 22-23 de grade si este imbracat cu o salopeta cu totul.
Pare ca se simte foarte confortabil asa.

De ce vrei neaparat sa ii invelesti cu ceva? Da-le o pijama mai groasa dc ti-e teama ca le va fi frig.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Al meu se suceste incontinuu si nu suporta sa fie invelit (cand era bebelush era super cuminte, atunci statea :), acum e drac impielitat :)). Il imbrac putin mai gros, in functie de sezon.

off topic: soacra-mea (care btw i-a pasat ma-sii progenitura sa i-o creasca) ma acuza ca nu stau treaza noaptea ca sa-l invelesc incontinuu. De aia are copilul imunitatea scazuta .

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Acelasi raspuns ca Miereamara: ori sac, ori nimic si-i imbraci mai gros. Toti copiii se dezvelesc. Eu la a mea am renuntat si la sac in momentul in care a inceput sa se ridice in picioare pt ca dimineata se ridica pe margina patului, cu tot cu sac si se impiedica. Acum cand adoarme pun sacul pur si simplu peste ea, mai controlez cand ma culc si gata, daca se dezveleste asta e. Nu e o nenorocire. Sotul meu, la varsta lui, nu doarme niciodata invelit, da noaptea patura de pe el...spre satisfactia mea care de mic copil ma invelesc pana in gat

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

si noi tot saci de dormit avem.credeam ca sunt singura.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellej
off topic: soacra-mea (care btw i-a pasat ma-sii progenitura sa i-o creasca) ma acuza ca nu stau treaza noaptea ca sa-l invelesc incontinuu. De aia are copilul imunitatea scazuta .

ce tare! eu am sa fac o enciclopedie a motivelor slabirii imunitatii/astmului. p'asta nu o auzisem inca.

sac de dormit. se gasesc si masura 110cm pt cei de 2 ani, daca nu facuti in casa. mie mi-a facut maica-mea 3, din care 2 foarte grosi asta toamna.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Saci de dormit. Al meu, cel mare, are aproape 3 ani si tot in sac il culc, doar n-o sa-mi pun ceasul sa sune ca sa-l invelesc.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:

ce tare! eu am sa fac o enciclopedie a motivelor slabirii imunitatii/astmului. p'asta nu o auzisem inca.

sac de dormit. se gasesc si masura 110cm pt cei de 2 ani, daca nu facuti in casa. mie mi-a facut maica-mea 3, din care 2 foarte grosi asta toamna.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Cand te apuci de ea sa-mi zici; iti mai furnizez material:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Eu am observat ca micutul meu nu se odihneste bine daca este invelit asa cum imi doresc eu. Copilasii sunt mai caldurosi decat noi, sau cel putin al meu e mai calduros ca mine. De cate ori am incercat sa-l infofolesc asa cum o fac eu cu mine insami pe perioada noptii am dat gres: se frichinea toata noaptea. Cand am lasat copilul mai lejer si nu am mai incercat sa-l acopar cu patura de cate ori o arunca cu picioarele,am constatat ca a fost mult mai bine si ca in concluzie copilul nu s-a mai trezit deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

1.Acelasi raspuns ca Miereamara: ori sac, ori nimic si-i imbraci mai gros. Toti copiii se dezvelesc. daca se dezveleste asta e. Nu e o nenorocire.
2. de mic copil ma invelesc pana in gat

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

1.paturica, si imbracat mai zdravan, in fucntie de sezon, daca se dezveleste, asta e, nu bate vantul si nu ploua in casa
2. normal, si eu la fel, ca doar suntem varsatoare!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput