Problema dezvelitului noaptea... sau invelitului?
Raspunsuri - Pagina 2
lisaelisa spune:
Fii-mea, de la 8 luni si pana in ziua de azi, numai in sac doarme.
Se rasuceste in somn, cand pe stanga, cand pe dreapta. Si, ca sa nu raceasca, dezvelindu-se, i-am cumparat sac, iar eu am scapat de grija invelitului.
Germina spune:
Ai mei nu dorm inveliti. Cand erau mici pur si simplu aruncau paturica cu picioarele. Asa fac si acum, chiar daca ii invelesc in somn. Drept urmare ii imbrac in pijamale si atat. Daca e frig, le mai pun un articol de imbracaminte in plus. Daca sunt inveliti (mama e innebunita pe tema asta si-i inveleste cat si cum poate...), transpira foarte tare. De exemplu cand doarme cel mic la pranz si e cu mama, de multe ori gasesc pijamaua uda tare. Mama mi-a zis ca ea nu-i lasa ca mine si sta pur si simplu langa patul lui si-l inveleste mereu.
sorana spune:
Nici a mea nu doarme invelita. E si foarte calduroasa .. Pijama adaptata sezonului si .. asta e. In casa e suficient de cald.
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
musetto spune:
Si fiica-mea face in curand 2 ani si nu a dormit niciodata invelita. Daca incerc sa o acopar cu ceva, imediat da din picioare si azvarle patura cat colo. Cand era mica dormea in sleepers de bumbac, iar acum in pijamalute de bumbac. A avut un sac de dormit dintr-ala cu maneci, cand avea cateva luni (ca se apropia iarna si am zis ca i-o fi necesar), dar nu l-a suportat, asa ca am renuntat la el...
florinad spune:
Multumesc fetelor de raspunsuri!
Se pare ca-mi fac prea multe griji, dar asta e din cauza ca daca se dezvelesc noaptea incep sa tuseasa si vorbesc mai ragusit. Varianta sacilor e buna, si eu ii puneam in saci iarna si nu aveam treaba, dar acum fiind vara am renuntat la ei si se vor dezobisnui, iar la iarna for face mofturi, cred ca varianta cu o salopetica mai groasa pe ei e cea mai buna. O sa incerc sa le procur asa ceva si voi sta si eu linisitita.
Alte idei?
Va pup, sa cresteti mari!