Pepenasi de iulie-august 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Salutare fetele, muncim pe rupte si n-avem timp de palavre din pacate. Suntem bine sanatosi, dintii ne cam chinuie.
Gvali am citit niste articole si zicea si un medic ca copilu abia intre 1an si 1 an juma invata sa-si controleze sfincterul si deci pana atunci ii punem chiar degeaba pe olita. Ba mai mult, risca sa faca hemoroizi sau alte complicatii din cauza pozitiei pe olita si a faptului ca sfincterul nu se contracta. Daca face kk cand e pe olita inseamna ca mama i-a nimerit ora de kk, nu ca a invatat el sa faca la olita. Io nici nu ma stresez pana dupa un an.
Va pup dulce si sper sa mai am vreme sa intru.

bujo mami de Filip

Sa stii ca sunt intru totul de acord cu tine, chiar la Yvonne s-a demonstrat ca a fost ok ca am asteptat pana la 2 ani si 2 luni, desi in parc era concurs care invata mai repede, de zici ca era proba de doctorat. Acum daca se ia cu joaca, se uda putin pe chilotel, se tine si apoi merge la oala si face restul, deci e clar, functioneaza.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Pe mine m-a terminat azi cupchilu meu!!! Deci io chiar nu pot sa-mi dau seama de unde atata agitatie pe el azi! Ia vedeti cat e ora acum si el inca nu doarme , io mi-s rupta de somn ca azi m-am trezit de dimineata sa merg la faculta si maine iarasi trebuie sa ma trezesc la 6:30. Ultima masa a fost pe la 8 seara, iar el, din cauza ca n-are deloc de astampar, la 11 noaptea, a varsat in jet gros tot ce a papat de cina. Si asta numai pt. ca nu sta locului deloc, eu il puneam pe spate, el iar in fund si tot asa, ca de la atatea rasuciri nu i-a mai stat mancarea in stomac. Balta a facut in patut, nu alta! Si cine schimba cupilu si asternuturile acum o ora? Moi!Si cine spala acum in miez de noapte, deja in zi de duminica? Moi!
I-am luat si febra ca mi s-a parut mai caldicel, avea 37.8 rectal, deci nu-mi fac inca griji. Ceea ce ma ingrijoreaza e ca i s-a inrosit ochisorul drept si nu stiu de la ce, ca si cum ar fi primit curent la ochi, dar numai pe partea alba din exteriorul ochiului. Sotul pateste sa i se inroseasca ochii atunci cand are tensiunea ridicata (si cand sta prea mult pe calculator, of course ). Se poate cumva ca si copilasii asa de mici sa aibe tensiunea ridicata? ca va zic, azi m-a terminat, de fapt acum, spre seara, ca de la 10:30 incerc sa-l culc, deja ma dor salele si spatele cat m-am aplecat peste patut sa-l rasucesc la loc si sa-l culc pe spate, am incercat si cu mine in pat, dar nici asa n-a vrut.
Ufff, ce mila mi-e de el cand ma gandesc ce jet a tras! Niciodata n-a mai varsat in asa hal... Sper sa nu fie ceva grav...

In alta ordine de idei... ma bucur ca zvonul cu cei 200 ron a fost doar un zvon...... ma bucur cand vad ca scriu persoane care n-au mai scris demult Dianami, Moni_or, Mitzi, Yael, Madina, Sibylle, Ooka, Monalac.
Imi e dor de postarile lui Mada_mxm, Sun, Nati, Ileanna, Ariadna, Narcisa, Diarux, Marina, Irda, Rontzy, Irinuca, Anaco, Oana_sm, Turturica, serbanica, Mickycris, Bubuleana si mai sunt o gramada... fetelor, chiar mi-e dor de voi si de pepenasii vostri!!!

In curand incep si eu sesiunea, licenta, bla-bla, si o sa intru mai rar pe-aici, o sa stau mai mult in umbra, dar tot pe-aici voi fi.

In sfarsit!!! A adormit! La ora 1 noaptea! Cred ca pe "muzica" tastaturii a adormit. Masina mea spala dar chiar nu mai rezist sa stau, sunt ruuupta, si maine dimineata iar la faculta, ultimul curs!!! Merg la culcarica!
Pup toti pepenasii bolnaviori sa se faca bine cat mai repede!!!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Stiam eu ca trebuia sa mai zic ceva:multumim mult de comentariile la adresa pozelor,si cu intarziere si cu scuzele de rigoare La multi ani Michellab!
Si acum chiar plec la nani.Somn usor si o duminica placuta!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

Atb bafta in sesiune! Nu e pacat sa speli pentru copil parerea mea. Cred ca e de la curent ochiul rosu nu de la tensiune .

Dar ce sa mai zic de Ileanna pe care am visat-o acum o saptamana ca ma ataca pe Travian . Ileanno ce mai faceti, asa rau te chiunuie Vladut de nu mai ai timp de nici o postare?

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

"neata

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Eu nu mai pot, fiecare plimbare ma termina cu nervii... Adrian nu e deloc cuminte, nu poti sa intri pe nicaieri cu el ca vrea sa puna mana pe toate, nu sta de manuta pe strada, pana il imbrac trebuie sa il alerg prin toata casa.... De mancat nu mananca, ma chinui cu el la pranz si degeaba cu toate ca acum termin o sticluta de Pikovit dar nu se vede niciun efect... Abia a inceput sa bea suc de portocale dar fructe n-ar manca neam.... Costipatia este la ordinea zilei... Ma consolez si eu ca poate pe la 3 ani ii trec crizele astea de personalitate si ne mai linistim, dar atunci o sa inceapa Lucian .... Si nu stiu ce dumnezeu are ca se trezeste de cateva ori pe noapte (Adrian) ca trebuie sa ne ducem la el cand eu cand sotul... Offf ... Am zis sa-i mai fac un coproparazitologic sa nu cumva sa aiba giardia... Nu mai stiu ce sa mai fac, timp nu mai am deloc...

Adrian face la olita cand il schimb de pampersi, astept sa se incalzeasca bine si sa il las doar cu chilotei in casa ca daca se uda una e sa speli o pereche de chiloti care se ususca in cateva ore si alta e sa speli body, pantaloni, sosete.... Vara trecuta am vrut sa-l dezvat de pampersi si il schimbam de chiloti de cate 10 ori pe zi.... Am nascut intre timp si am abandonat operatiunea....

Si eu zic ca dupa un an trebuie pus pe olita...

Lucian e bine, merge de-a busilea prin toata casa, mananca bine si in general este cumintel....

Va pup fetele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza
Camy

Noi iar am avut noapte grea...si cam dupa a 10-a trezire,am cedat si i-am dat lapte,cu care s-a mai linistit.Nu as vrea sa reintroduc dupa 2 luni masa de noapte,dara se pare ca nu am alta metoda de a o calma
Eu am pus-o pe olita,si acuma ma mustra constiinta...si chiar nu i-as face rau,ca pe mine nu ma deranjeaza sa stea cu scutec...eu credeam ca asa trebuie,sa se invete la olita cat mai repede...azi a facut al doilea pisu,sunt convinsa ca e coincidenta,dar tot ma bucur

Papaaa

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mami si baietii saluta pepenimea si mamicile!
Duminica placuta!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

'neata..

ATB...bafta multa si spor la invatat!!!
Cred ca ochisorul rosu e de la curent.

Eu cu olita,v-am spus...nici nu ma gandesc sa o pun mai devreme de un an,un an jumate.Oricum deocamdata nu are ora fixa de kk...

Nu am auzit de spray de tantari pentru bebelusi. Parca AUTAN se chema un spray pentru tantari,dar nu stiu daca e si pentru bebelusi.

Eu dupa ce ca aveam starea aia super naspa,acum mi-au plecat vecinii de deasupra care aveau si ei un bebelus(stateau cu chirie) si proprietarul s-a apucat iar de spart apartamentul . Nu mai suport. De cand am nascut din 3 in 3 luni se apuca de spart si ciocanit...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Iza daca copilul vrea sa stea si nu-l fortezi iar timpul de sedere pe olita este de 10-15 min nu stiu de ce te-ai simiti vinovata.
Este o chestie de igiena in fond.
Eu vara asta vreau sa-i pun chiloti si nu stiu daca va merge operatiunea dar deja ea nu mai vrea sa-i pun pampers, fuge cand il vede. Eu de vreo luna ii pun scutec cand ea sta in picioare in niste conditii O prind o pun pe spate , se zvarcoleste , plange , trage de pampers si o stresez mai tare cu pusul lui decat cu olita care este o placere pentru ea.
Sa prefer sa o traumatizez cu scutecul meu sau sa o invat cu olita? Intrebarea asta mi-o pun.
Asta este cazul nostru particular de copil care uraste scutecul. Nu i l-am schimbat e acelasi tip de la firma verde dar o incomodeaza la mers cred nu stiu de ce nu mai vrea.

Credeti ca bebeilor le place sa fie spalati pe dinti? Pai si atunci ii lasam sa-si strice dintii doar ca sa ne simtim vinovate ca ii bagam periuta in gura?
Este o chestie de obisnuinta nu un factor de stres pentru copil, parerea mea

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput