Pepenasi de iulie-august 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 17
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi alexandra iar a facut febra, 39 rectal deci 38.5. faza e ca eu ma pierd repede i-am pus un paracetamol supozitor la 6 si la 10 tre sa ii dau nurofen. i-l dau indiferent daca mai are febra sau nu? cat dureaza pana sparge gingia ca eu banuiesc ca e un dinte...adica cate zile au facut ai vostri febra la dinti? bai is varza cand e vb de bebe meu...tre sa imi dau 2 palme si sa ma mobilizez ca degeaba fac atata scoala ![]() ------- Ana-Maria de bebelakis Alexandra ![]() ------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... ![]() Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 |
Eu i-as da doar daca are febra, mai ales ca i-ai bagat supozitor.
Acum pe bune, de ce esti asa stresata, gandesate-te ca e mai rau sa ai pe mana copii altora, mai multe responsabilitati.
Dintele cred ca sparge in cateva zile, eu as zice si o saptamana ... pediatra mi-a zis ca sunt mai durerosi pana ies coltii exteriori ai dintelui, cei din interior nu mai dor. La Dav acum a vazut doar un colt exterior, chiar o sa il monitorizez sa iti zic.
Tu ai vazut vreun coltisor?
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
maitreyi spune:
nu se vede inca vreun colt insa are gingia foarte tare, baleste si nu ma lasa sa pun mana. am reusit sa bag degetul sa simt despre ce-i vb si cand am apasat a plans...de asta banuiesc dintele. the first ![]()
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
iriss27 spune:
ii poti da cu un gel de gingie, mai calmeaza din pulsatiile alea, de ex calgel (asta mi-a placut mie la gust)
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
maitreyi spune:
am dat-o da nu cu calgel ci cu dentinox ca cica calgelul are nu stiu ce substanta controversata...da' in loc sa stea la dat cu gel ea imi sugea degetul ca ii placea gustul de la gel
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
iriss27 spune:
dentinoxul mi se pare mai naspa la gust, eu fiica-mi i-am dat cu calgel, lui dav cu dentinox
important e sa ii mai calmeze putin
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
monalac spune:
MAITREYI,eu nu cred ca face febra din cauza dintelui.mai ales ca mi se pare mare febra,la dinti stiu ca in cel mai rau caz au o stare subfebrila.mai bine mergi maine s o vada un pediatru.
eu zic sa i dai la 22 nurofenul,ca poate tu dormi si nu simti cand ii creste temperatura si,doamne fereste,poate face convulsii.
multa sanatate alexandrei!
lui cris nu i scade febra deloc si n a mancat mai nimic azi,e asa greu sa ti vezi copilul bolnavior si sa nu i poti lua tu durerea!
dr_anca spune:
Monalac am luat canita asta de la farmacie cam 7 lei
reclamamascata/products/293-canute/3740-primii_pasi_cana_sport_cu_pai.mbs cand a fost o vacanta. A venit mama mea cu nepotica noastra de 6 ani si i-am luat si ei si beau amandoua atunci tot ce le puneam in canita. E reflexul de supt asa ca a fost normal sa traga din pai. Cred ca a trecut o luna de cand bea si mai avem un prieten mai mic cu o luna care bea si el din canita cu pai.
Moni_or cam asa a facut si a mea azi dar la noi au erupt ambii incisivi sup dar nu in intregime si o dor de nu mai poate. A stat azi chiar 15 min cu o suzeta gasita la jucarii pe care nu a mai folosit-o de la 3 luni
. Eu i-am dat 2 ml de nurofen ca imi era mila cum se tanguia si cedam nervos ca mai veneau si musafiri in vizita si ea se tinea de mine si maraia
Noi avem stare subfebrila dar la unul dintre dinti si-a facut rana pt ca musca orice si din patut care e de lemn si din scaune etc.
Noapte buna!
Mamica de
cuminte
iulie 2008
moni_or spune:
TRULI
multumesc mult de raspuns, cred ca o sa caut maine Prospan, macar e din plante, la restul de care mi-ai zis m-am uitat putin pe net si am vazut ca au steroizi si nu indraznesc sa dau fara sa intreb medicul. Sanatate lui Victor, te cred ca albesti, si noi de la 6 luni ne chinuim on and off cu secretiile, prima doctorita (pe care am schimbat-o intre timp) i-a si prescris antibiotice pt. o bronsita pe care pana la urma nici nu cred ca a avut-o, asa ca acum intreb de 10 ori inainte sa ma arunc la antibiotic, chiar nu mai vreau.
MAITREYI, nici eu nu cred sa fie de la dintisori, e cam mare febra, dar daca zici ca e primul si creste asa tarziu, cine stie, o fi... Cu Nurofenul, daca n-are febra eu zic sa nu-i dai totusi, ca dupa aia daca face ce ii mai dai? Ca si astea trebuie sa aiba un interval minim intre ele. Sanatate multa! A, eu m-am uitat mai demult la ce contin si am vazut ca si calgel si dentinox contin tot lidocaina ca si anestezic, dar substanta de care zici tu o fi ceva excipient sau ceva pentru gust, nu stiu. Eu f. rar il dau pe Luca pt. ca la noi nu a avut efect deloc sau maxim 5-10 min., deci pe moment.
MONA, eu sincer te admir ca nu o iei razna cu doi pitici, care mai sunt si dificili, iar cand sunt bolnaviori amandoi, nu mai zic, te cred ca te doare sufletul... Multa putere iti doresc si sanatate copilasilor!
Offf, ce de pitici bolnavi, m-am intristat acum. Sanatate tuturor si putere mamicilor!
Monica, mami de
Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
bujo spune:
Maitreyi la Filip dureaza mai mult de o saptamana pana iese dintele
Avem deja vreo 2 de cand se chinuie cu incisivii de sus. Maraie noaptea, ziua e nervos. Abia astept sa iasa ca e gingia umflata ca o fasole. Eu ii dau cu Dentinale, un gel italian, mi l-a dat cineva, are ceva efect.
bujo mami de Filip
katalyna spune:
buna gagici, acuma merg sa iau si eu un bob de orez, incerc ca doar nu fac gaura in bujetul familiei. deluni incep cura pe bune ca nu se mai poate.
in seara asta a fost o emisiune pe natinal tv 'copii contra parinti' si ieream si eu pe-acolo
care foarte inversunata imi spuneam parerea despre emo kids
e reluare la 1,15 in noaptea asta, stau sa ma vad ca mai devreme ream la plimbare cu copiii si n-am stiu ca sunt videta internationala.
anul trecut in septembrie in timp ce ne pplimbam prin tineretului a venit ex super nanny sa ne intrebe ce parere avem de frustratii aia si atat i-a trebuit ca nu ma mai opream 
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008