Pepenasi de iulie-august 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 18
katalyna spune:
eu i-am facut aerosoli cu adrenalina de 2 ori pe zi si era plina de muci in gat nu in nas. puneam 0,8 ml adrenalina si 2,2 ml de ser, ioana avea 8,5 kg atunci cand ne-a prescris asa.
dr noastra recomanda antibiotic cu bratele deschise si atunci merg la budimex, acolo sunt mai experimentati si nicioadata nu mi-au spus sa-i dau antib si n-am fost de putine ori
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
atb spune:
Uffff, pupam pepenasii cu febra si cu eruptii de dintisori!
II multumesc lui DD ca Nicholas n-a avut nici colici cand era beb mic si nici acum dureri la iesitul dintilor. Avem 2 dintisori pana acum, dar inafara de faptul ca are zile in care mananca mai putin, alte neplaceri nu am avut. Doarme cate 10-11 ore pe noapte, cu o trezire de laptic spre dimineata, pe la 6-7, si doarme pana la 9:30 - 10 dimineata. Dar sa nu ma invidiati pentru asta, in schimb, din cauza "luxului" asta si a huzurelii, nu reusesc sa dau jos din greutate nicicum.
Am inca 7 kg de dat jos, insa nu pot, pur si simplu nu pot. Daca mi-e foame ma iau toti nervii si fac urat, nu se poate discuta cu mine. Eu tot zic ca incep sa tin dieta insa doar atunci cand sunt cu burta plina, in momentul in care ma ia foamea uit de tot ce-am zis mai inainte.
Flo, si cum ziceai ca e cu bobul de orez? Mananci orice in ziua aia plus boabele respective de orez in ordine crescatoare pana la 30 si apoi in ordine descrescatoare pana la 1? sau... am inteles eu gresit si de fapt aia e tot ce mananci toata ziua? 
Sa va mai zic si ca zilele trecute 2 persoane m-au intrebat daca sunt gravida din nou?
Si tot nu se leaga de mine... Le admir pe fetele care fac jogging, Ana_a, Ile fete cu vointa ce mai! Pe mine m-a "invitat" politicos o prietena sa mergem la aerobic dar... n-am vreme! ca am de invatat!
Pai in stilul asta nu mai slabesc ioc! Si eu care vreau bebe 2 dupa licenta! Parca ma vad...
Se mai uita careva la Eurovision la ora asta?
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
atb spune:
Oooo, poi katalyno, stau atunci dupa Eurovision sa te vaz!![]()
Pana atunci fug si io sa iau bobu de orez! ![]()
Adriana mamy de
irolf1 spune:
Hai c-am reusit sa prind
, sa vedem ce-am retinut
Andreea nu are un lucru preferat, nici Alex n-a avut, singurul lucru care nu trebuie sa-i lipseasca e titi![]()
Boti lasa ca-s bune scarile
si e doar la inceput
Flo dupa ce l-am intarcat pe Alex bea 3x250ml pe zi, a baut asa o perioada, dupa care a ramas doar cu 500ml si mai apoi cu bibele de seara 250. Asta pana i-am scos biberonul, ca acum nu mai mananca decat cu cereale.
A, mi-a placut dupa dieta cu orez bagasi linku' cu papa![]()
Moni eu i-am dat prospan lui Alex si n-am vazut niciun efect, am atatea sticle de siropuri in casa ca pot sa-mi deschid farmacie
Pup toti pepenasii bolnaviori

violeta29 spune:
Salutare!
Caldura mare astazi la noi, am crezut ca vine vara, in seara asta insa ne-a fugarit furtuna in casa
ILEANNA, nu sta daca ai asa mari probleme cu dintii ca ai sa patesti ca mine, la 33 de ani am ajuns sa-mi pun proteza
?Uite asa am neglijat, pe perioada sarcinii s-a ingrosat gluma, apoi am alaptat si nu am putut face nimic, si am ajuns fara dinti in gura.
Felicitari pentru fratele tau
CRISTINA, nasoala treaba cu maselele astea.Bine ca ai probleme doar cu una, e mai usor de rezolvat
DR.ANCA, si eu sper sa nu simt nimic la scosul firelor,dar am o amintire neplacuta de acu ceva ani in urma cand am facut o rezectie , dar in spital, ca pe atunci nu era in galati nici un particular care sa faca asa ceva,si a fost groaznic la ambele operatiuni.O saptamana am mancat numai lapte batut si banane pasate,plus ca am avut niste dureri groaznice si am fost umflata vreo trei zile.Acum a fost mult mai usor decat atunci, durerile au tinut doar o zi, dimineata m-am trezit umflata, dar am pus gheata si in jumatate de ora "m-am reparat"
ATB, wow, sapte examene in doua saptamani?Astia is dusi frate, pai cand naiba reusesti sa inveti atat?si eu ar trebui sa fac practica in semestrul asta, dar la alegere in domeniul financiar-bancar, asa ca eu imi iau frumusel adeverinta de la serviciu precum ca fac practica la ei (desi n-am mai dat pe-acolo de ceva vreme
), imi fac un caiet de practica cu ceea ce se presupune ca am facut zi de zi si gata, am incheiat povestea.La voi e musai in asigurari, sau asa ai ales tu?
FLO,felicitari pentru kilogramele pierdute.De dieta de orez n-am auzit, si nici n-as putea s-o tin in veci, efectiv nu-mi imaginez cum as putea sa inghit orezul ala
MONALAC,si alexandra bea cu paiul,cam de la 7 luni , cu canita trei varste de la primii pasi.Prima data aici pe forum am auzit de un bebelus care bea cu paiul, Tudorel de Sursula daca nu ma insel, iar eu , in disperare de cauza ca fata mea nu servea deloc lichide , am zis sa incerc.si surpriza
Cu biberonul nu stie sa bea, dar bea cu paiul, si uite asa acum rade cam 2-300 ml de apa pe zi
MAITREY, la noi a durat cam o saptamana din momentul in care a facut febra, si a avut dureri si pana a spart gingia.Supozitor, eu nu i-am dat daca nu a mai facut febra.Poti sa-i dai Nurofen sa-i mai calmeze durerea.Gel pentru dinti nu am folosit
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
atb spune:
Yeeeeee, Romania a intrat in finala Eurovision! Nu ca acolo ar face mare lucru, dar sa speram...![]()
Adriana mamy de
katalyna spune:
ce sa vezi? cat sunt de obeza? lasa ca dau si io fuga la bobul de orez
violeta29 spune:
Ia uite domle ce de lume pe forum la schimbu' trei.Mai rar asa ceva.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
maitreyi spune:
multumesc mult de raspunsuri fetele

i-am dat la 10 nurofen. n-a mai facut febra da' i-am dat. la noapte pun ceasul sa sune din 2 in 2 ore sa vad ce face. cu mine nu am cum sa o iau ca mi-e sa nu cada din pat.
noapte buna fetele! 
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
katalyna spune:
eu stiu ca de la dinti n-ar trebui sa faca febra peste 39, dar cine stie. multa sanatate bebelushei