Pepenasi de iulie-august 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salut! E imposibil sa tin pasul cu voi, nici nu mai tin minte ce am citit, d-apoi de raspuns...

Azi m-a capiat Luca cu plansul, cred ca e anxietatea de separare sau ce, ca eram in aceeasi camera cu el, dar daca ii intorceam o secunda spatele incepea si plangea cu sughituri ceva de speriat, tot venea la mine si ma tragea de pantaloni si se ridica in picioare tinandu-se de mine. A trebuit sa-l tin un pic in tarc pana i-am facut mancarica si desi avea contact vizual plangea de numai, avea sughituri si la nu stiu cat timp dupa ce terminase de plans...

Daca stie vreuna din voi. ce mai pot sa-i dau pentru secretiile din gat care sa nu fie antibiotic??? Facem aerosoli cu bicarbonat de vreo 5 zile (cica fluidifica secretiile), am luat Stodal (ala i le-a inrautatit si mai tare), am mai incercat cu Eurespal, Ambroxol si degeaba... Are un harait de numai, e plin de secretii in gat dar nu prea tuseste ca sa le elimine, nu mai stiu ce sa fac... Ca doctorita daca o sun spune sa ii dau antibiotic dar n-as vrea, nu are febra, nu ii curge nasul, numai secretiile astea nenorocite din gat care ma imbolnavesc cand le aud...

Eu am observat ca Luca a dormit noaptea (cu 2 treziri, dar asta e o nimica toata) atata timp cat n-a luat vitamine cu fier, acum ca le-am inceput din nou pt. ca nu mananca prea bine iar ma capiaza noaptea, cu sculat din jumate in jumate ceas in cel mai bun caz, dar este si cand din 10 in 10 minute... Asa ca nicicum nu pot sa le impac pe toate, si dormitul si mancatul.

Am vazut si intrebari in ultimele pagini, dar din pacate nu stiu sa raspund la niciuna. Ma duc sa ma relaxez un pic ca sunt varza dupa noaptea trecuta si simfoniile de azi ale lui Luca.

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

moni

am iesit si noi afara da' n-am facut nici 100 de m ca a inceput o furtuna...maine de-acu.

azi i-am facut alexandrei spanac cu branza, iaurt, cartofi si ou. a papat tot fara sa scuipe

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Turtu, 9 ore pana in Madrid, stam pe acolo vreo 4 ore dupa aia inca vreo 2 pana la Budapesta si dupa aia mai vreo 3 pana acasa, cu masina...Nu le-am calculat ca ma apuca damblaua daca stau sa le calculez...Sa va vindecati repede repede...Si noi suntem racite amandoua, am luat de la Vil

Cris, puiule...of, venim in iunie daca ne ajuta Dumnezeu sa fie bine si vrem sa stam pana in august.Fara Vil...Si o sa ma apuce un dor de el.Deja mi-e dor numai cand ma gandesc...Pai acu Miahita e mai agitat, mai activ, e normal sa nu mai ia asa mult in greutate.Si pana la urma ce sa-ti spun ca esti si tu vreo grasa!Soacra-ta saraca...Iart-o.A uitat de cand n-a mai avut copii mici

Ana Maria, pana la Iasi nu ajung...Dar astept pozed.De la taiat de motz!

Sib, eu astept blogul!!!!!!!

Ile, ce mai e pe vcanalul ala baby tv?Sunt programe faine?

Bobitamica, 9 ore pana in Madrid...Daca mergeam cu Lufthansa erau 12 ore...Asta cu 9 ore e psihologica...Acu stresul mare e ca sunt cu Anais si nu stiu cum reactioneaza.Dar Dumnezeul meu sa se ingrijeasca de toate trebuintele noastre si va fii bine

Io-te!Codrin!!Bravo Mona! Acusica sunteti cu un an!Sa se faca bine puiutii!

DMA, sper s ate faci bine!Ce ai?

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!

Si la noi ploua, da' tot am apucat sa stam 2 ore afara, si am ajuns chiar cand a inceput ploaia. Acum doarme shmootza, astept sa se trezeasca sa mergem la control, apoi la cumparaturi.

Mona felicitari pt. micul vorbaret! Multa sanatate la puiuti!

Moni multa rabdare sa treaca si anxietatea asta de separare...si noi avem niste episoadeeee

Dma imi pare rau ca te simti rau... sa treaca cu bine si greturile!

Spor la invatat si bafta la examene fetelor in sesiune!!

Dormit, ei bine Mirunel cand doarme ia in brate protectia de la patut...isi baga nasul in ea si se cuibareste acolo. Ea doarme in sac de dormit, ca altfel se descopera, si jucarii nu i-am pus.

Felicitari fetelor care au pierdut kg!! Spor in continuare! Eu am ajuns la 54, si mai am 3...astept sa vina vara sa mananc fructe si apa, ca de cald eu nu pot manca mancare.

pepenimea, sa aveti o dupa masa placuta!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

bineinteles ca a facut si cris diaree si codrin febra
mai aiurea e ca si pe mine ma doare gatul si tusesc,cred ca de la mine a luat cris....
ma asteapta o noapte lunga si sunt si fara sot.....

NARCISA,esti o dulcestii tu de ce...

DIA,pai esti super slaba,eu kg astea le aveam prin facultate!bravo pt ambitie!

MONI OR si codrin tot asa plange cand ies din camera,eu nu pot sa merg nici la wc cand sunt singura,noroc ca mai vine mama cand e sotul la serviciu si l mai pacaleste...e aiurea ca la mama nu vrea deloc,cum o vede cum se incordeaza la mine n brate sa nu l ia...oricum,faptul ca merge singurel m a mai scutit de tinut in brate,ca si face de lucru...e asa haios...

MAITREYI,pup fata mancacioasa!mai are febra?

DMA,cat mai putine greturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Moni_or eu deja am albit de atatea secretii in gat si tuse productiva de la Victor. Ce luam noi: Rhinathiol sirop pt fluidificarea secretiilor si aerosoli cu ACC si hemisuccinat de hidrocortizon. Tin sa mentionez ca aerosolii astia ii fac dupa episodul de bronsiolita din februarie. Poate la voi nu e cazul daca dr nu v-a recomandat combinatia asta. Dar Rhinathiolul merge si in cazul vostru. Sanatate multa!

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Moni_or mi-am mai amintit ceva. Tot pt tuse productiva e laudat acum Prospan sirop, e din iedera si se da de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz. M-a atentionat farmacista sa nu-i dau seara ca agita si din cate am inteles oricum aveti probleme cu somnul.
Pupici!

Scuze ca nu scriu acum mai multe dar iar sunt pe fuga. Mai citesc dar sunt in urma cu stirile insa acum m-am nimerit pe intrebarea lui Moni si cum in domeniul asta chiar suntem patiti am zis sa dau o mana de informatie

Va imbratisez pe toate cu mult drag!

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

bobitamica, Dav are kineto de la 12:30 si ergo de la 13:00. Apoi ii dau sa manance si cam pe la 13:30 o indindem. Se pare ca nu prea ne suprapunem. Oricum ma bucur ca v-am cunoscut si ai o printesa minunata, chiar daca nu i-a placut piureul meu

Am fost azi cu Dav la controlul de 9 luni, are 7960g si 73 cm. Au inceput sa ii iasa dintii de sus, asta explica greva foamei si alaptatul exculsiv spre disperarea mea.

La Prenatal in Feeria, au reduceri de 70% Se desfiinteaza magazinul, ultima zi fiind sambata. Oricum ce a fost foarte frumos s-a cam dat, au ramas tricouri, cu dungulite, frumusele, vesele la 30-50 lei, pantalonasi scurti - 35 lei, preturi nereduse, destul de multe bluzele si pantaloni erau in jur de 80-120 lei (tot nereduse). 2 body= 21 lei. Mai aveau si cateva fustite, pulovere, gecute, pantalaonasi si multi slipi si costume de baie - 40-80 lei ...

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Flo am auzit si eu de dieta cu bobul de orez.Felicitari pt kg pierdute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

alexandra iar a facut febra, 39 rectal deci 38.5. faza e ca eu ma pierd repede i-am pus un paracetamol supozitor la 6 si la 10 tre sa ii dau nurofen. i-l dau indiferent daca mai are febra sau nu? cat dureaza pana sparge gingia ca eu banuiesc ca e un dinte...adica cate zile au facut ai vostri febra la dinti? bai is varza cand e vb de bebe meu...tre sa imi dau 2 palme si sa ma mobilizez ca degeaba fac atata scoala

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput