in prag de disperare,va cer un ajutor din suflet..
Raspunsuri - Pagina 3
marknetx spune:
si daca da,ai profita vreodata de copilul tau???mai ales daca ar fi fata......ai pune-o sa-ti faca TOATE TREBURILE PE CARE TU CA MAMA LE AI FATA DE COPIII TAI???
POTI SA-MI RASPUNZI?
Lia73 spune:
Toate greselile se platesc mai devreme sau mai tarziu.Poate asta este motivul ptr care nu poti face
. Te poti ruga sa ti se ierte greselile 
catalina2307 spune:
Ai dreptate, este o intrebare personala dar am sa iti raspund.
De unde stiu ca nu "ai mana pe carte" ?
La 18 ani sa ai timp si de maritis, si de copii si de casa si de scoala este putin cam mult. Iar la varsta asta ar tb sa iti arda numai de scoala. Dar am inteles , tu esti mai precoce.
Un job bunicel....iar, la 18 ani cand probabil doar ce ai terminat liceul (sper ca l-ai terminat) care ar pute fi ? Si care sa iti ofere independenta, stabilitate, siguranta. Pentru ca nu este o perioada tocmai usoara. Este adevarat, importanta este si scara de valori pe care o ai.
Daca am copii? Nu , nu am copii. Am nascut doi copii care nu au supravietuit fiind prea devreme , iar a doua sarcina am pierdut-o la 2 luni.
"TOATE TREBURILE PE CARE TU CA MAMA LE AI FATA DE COPIII TAI???" - aici m-ai pierdut . Poate exprimarea, poate lipsa detaliilor.
Nu nu "as profita" de copilul meu. Dar daca as avea o fata care ar ramane insarcinata la 17 ani cu un domn insurat si cu copii, sigur as proceda ca si mama ta. As ameninta, as reclama la politie, as face orice mi-ar sta in putere ca acel individ sa plateasca.
Eu nu te judec si nu te acuz. Habar nu am cine esti. Din partea mea poti sa faci maine tripleti cu respectivul. Incerc sa iti explic ca fiecare lucru se face la timpul sau. Acorda-ti timpul de care ai nevoie pentru a intelege ce se intampla cu tine si cu oamenii din jurul tau. Nu exista oameni perfecti si viata perfecta.
Iar parintii ne sunt parinti indiferent de situatie. Si le datoram iubire si respect neconditionat. Daca au gresit, sau consideram ca au gresit merita iertarea noastra. Iar mama ta probabil a gresit in alte situatii. Dar nu in situatia expusa de tine. A fost o mama care a incercat sa isi protejeze puiul. Sa te apere de un individ care intre noi fie vorba nu este exact sotul ce mi l-as dori pt fata mea. Incep sa ma enervez - desi nu te cunosc si nu esti nici fiica'mea- numai la gandul ca un domn de aproape 30 ani cu nevasta si copil -isi descopera iubirea intr-o clasa de scoala generala. Ca la 15 ani probabil erai clasa a 8 a. Ma duc sa fumez o tigara ca m-am enervat. Apai daca ai fi fost a mea ti-as fi dat si o mama de batuta iar pe dansul l-as fi castrat.
marknetx spune:
da...teoretic la 15 ani esti in clasa a8a...dar pe mine m-a dat la 6 ani la sc.mai precis la 5 ani si 8lunieram clasa a1a.cand l-am cunoscut eram in a 10.in mediul in care am trait eu m-am maturizat mult mai repede si asta doar ca de la 5ani si 8luni am invatat sa ma descurc singura si cu o sora de 3ani de manuta.noroc cu tata si bunicii lui care m-au ajutat financiar.dar cea mica avea nevoie de o mama care era plecata in strainatate la un trai mai bun(faptele vorbesc mult)...poate nu ma crezi ce iti spun dar nu am nici un interes sa mint!incerc sa intelegi "revolta mea"fata de mama mea!
aaa...iar eu la 16ani si 5luni am administrat 5 firme de investitii in imobiliare.
legat de carte facultatiile sunt si la distanta...sau aia nu mai este facultate???da...poate ca sunt naiva dar sunt ambitioasa,orgolioasa si foarte incapatanata...
eu zic sa incheiem discutia ca am multe argumente care ma pot justifica!
si nu am zis ca nu iert...eu am iertat de mult.
am o premiza :TOATE GRESELILE IN VIATA ASTA SE PLATESC!!!DREPT URMARE SI DOVEZILE!
marknetx spune:
CHIAR VREI SA-TI RASPUND?
BINE!
SCRISORI SI MESAJE SCRISE,NENUMARATE INCERCARI DE A O CONVINGE PE SORA MEA MAI MICA(CARE VROIA CA MAMI SA SE INTOARCA LA TATI)CA ARE "DREPTUL SA-SI REFACA VIATA ALATURI DE ALTCINEVA"SI CELE MAI AIUREA DOVEZI AU FOST POZELE CARE VORBEAU DE LA SINE...
marknetx spune:
aaa...stai ca am inteles gresit...ma grabeam ca am niste treaba...situatia de fata in care noi(eu,tata si surioara)suntem bine merci si ea care mai are doar prietenii ei din afaceri si relatiile ei amoroase...fara familie sau rude aproape de tine(la greu sau bine)
KoraPop spune:
Fetito, intr-o buna zi,cand ai sa dai cu capul uite asa
ai sa te trezesti la realitate,dar s-ar putea sa fie prea tarziu.Daca ai fi fost intr-adevar ambitioasa si orgolioasa nu te-ai fi injosit atat de mult incat sa intri intr-o relatie cu un om cu 13 ani mai mare decat tine,cu nevasta si copil.Femeile care fac asta in majoritatea cazurilor patesc la fel mai devreme sau mai tarziu pentru ca respect din partea "domnului" in cauza nu au cum sa primeasca,poate doar aparent pana ce tineretea/frumusetea il atrag o perioada,apoi in casnicie acestea oricum trec pe alt plan si daca intervin si copii,probleme,rutina zilnica,obisnuinta farmecul frumusetii adolescentine dispare,voi doi nu aveti cum sa aveti aceleasi preocupari,aceleasi hobby-uri,aceleasi aspiratii doar daca "domnul" nu a ramas cu mintea undeva la 19 ani!
Eh si in cativa ani,cand toate cele scrise mai sus isi vor spune cuvantul "domnul" isi va gasi refugiul imediat la fel ca si prima data...Chestia ca ai fost "manta de vreme rea" indiferent ca ati intretinut sau nu relatii sexuale iarasi e numai demn de dispret,nu tine de nici un orgoliu feminin.Faptul ca faci o facultate la distanta....ma faci sa rad,in ziua de azi numai cine nu vrea nu face o facultate mai ales ca cea pe care o faci tu, la distanta,deci numai cine nu vrea nu are o diploma de facultate,cunosc multi prosti si habarnisti chiar cu doctoratul luat.
Sa nu intelegi gresit, nu te fac proasta,esti doar naiva si la fel ca si Catalina ( pe care ai face bine sa nu o ironizezi pentru ca are mare dreptate in tot ceea ce spune si habar nu ai prin cate greutati a trecut ea ca sa devina mama) as proceda la fel daca as avea o fata,as face orice sa ii deschid ochii sa vada ca exista lucruri minunate pe care le poti face la 18 ani,viata e numai una si trebuie traita frumos,copilaria,adolescenta trec repede si e pacat sa incurcam etapele vietii.Timp este destul de maritis si de facut copii,dar crede-ma ca exista femei care dupa un singur avort au ramas sterile si nu au mai reusit sa aiba sarcini naturale.
Daca ai fi vrut cu adevarat acel copilas,rod al "dragostei voastre pure si neintelese de restul omenirii" puteai sa nu scoti un cuvintel pana la 3 luni jumate si nimeni nu ti-ar mai fi facut avort, dar ai multe de invatat si din pacate le vei invata pe pielea ta,pentru ca vad ca de nimeni nu vrei sa asculti,numai de iubitul tau...Aici pe acest forum suntem multe femei care avem cu adevarat probleme si ne straduim din rasputeri sa facem copii,sper sa ai parte numai de bine,dar sincer ma indoiesc profund de asta.
Mai scrie-ne peste cativa ani....
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
marknetx spune:
oricum nu ma ajutati cu nimic altceva decat sa ma ambitionati mai mult...veti vedea peste vreo 10 ani daca v-om mai vb pe acest site cine a avut dreptate...oricum sunt tot mai convinsa de ceea ce simt/vreau SI DE CEEA CE VOI AVEA!![]()
irinabobe spune:
eu INSUMI sper ca daca V-OM mai vorbi pe acest site peste 10 ani
sa ne spui ca ai reusit sa faci o facultate la zi, nu FACULTATII la distanta.
si zici ca ai administrat nu stiu cate firme la 16 ani?