in prag de disperare,va cer un ajutor din suflet..

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Nu cred ca are vreun rost sa va bateti capul. Vede precum un cal.Iar ""iubitul""are grija sa-i spele creierul!!!! Esti minunata, esti ce mi-am dorit.........pana intr=o zi cand apare alta pitipoanca de varsta pe care ea o avea in vremea cand s-a incurcat cu el. SI ISTORIA SE VA REPETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marknetx
CARE VROIA CA MAMI SA SE INTOARCA LA TATI)CA ARE "DREPTUL SA-SI REFACA VIATA ALATURI DE ALTCINEVA"

Deci sa inteleg ca mami a facut cam acelasi lucru ca si iubi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marknetx spune:

NU FITI ASA SIGURE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Catalina, Kora ma inclin in fata voastra...mai bine de atat nu se putea explica naivitatea ei.

Pacat, cand va intelege ce greseli a facut sper sa nu fie prea tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Hai ca subiectul a devenit interesant.
Draga Mark..... eu o tin pe a mea.
Scumpul tau iubit nu te va insela niciodata, in urmatoarele situatii
1 Cancer in metastaza
2 infirmitate , pe scaun cu rotile
3 moarte subita...

A se remarca , ca nu includ aici inpotenta, fiindaca daca va fi inpotent mai rau v-a dori sa-si satisfaca placerile trupului.
Eu sunt mama de adolescenta, si probabil nu sunt nici pe departe "mama perfecta" dar un singur lucru mi-as dori, sa nu se trezeasca cu vreUn plod de la unul de 31 de ani....LA 17 ANI.
sa traiasca cu el inca vreo cativa ani si apoi sa hotarasca...
Nu inteleg de ce vrei sa-l incalti cu un copil.
Traiti-va viata copii.....traieste-ti viata.....
Ce au intrat zilele in sac?
Tu ai fost cu gasca pe litoral vara,la discoteca, si in tabara si la banchet?
Ai calatorit? Ai citit suficient?( chiar si carti de educatie sexuala.Nu ai stiut ca daca intri intr-o relatie cu un barbat ceare inca nu si-a clarificat situatia starii civile trebuie sa folositi prezervative/ El NU A STIUT? )Pe ce lume traiti?
Fetelor cucuietelor? De SIDA si boli venerice ai auzit?
Sau el ti-a jurat ca e doar cu tine?
A , scuze am gresit eu....

Pe acolo pe la firmele tate de imobiliare si pe la facultatile alea nu se vorbeste de " plan, program, organizare, risc, prezervativ?"
Nu conteaza.
Iti doresc succes si sper ca DOAR TU SA AI DREPTATE"

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Marknetx, esti foarte tanara, foarte naiva, foarte increzatoare in lucruri si oameni in care nu ar trebui sa fi increzatoare, prea plina de tine fara nici un motiv, fara nici un pic de respect pentru parintii tai si lista poate continua mult, mult, toate in dezavantajul tau..... Parerea mea: OPRESTE-TE. Esti un copil care nu stie nici macar pe ce lume este, cum sa faci tu un copil? Cum sa ai tu un copil cand ai asemenea conceptii despre viata si oameni?
Facultate la distanta.....HAHAHAHA....Baga-ti mintile in cap si du-te la scoala. Fac pariu ca in primul an de facultate pe bune te indargostesti de primul tip care iti iese in cale si iti da putina importanta si iaca se duse tot visul de femeie maritata si cu cativa plozi in brate.
Cat despre sotul tau, care a fost in stare sa-si lase sotie si copil de 7 ani doar ca sa stea cu un alt copil, nu pot sa am decat dispret. Tu spui ca il cunosti destul de bine..... Cand ai avut timp? Intre cele 16 firme administrate, bacalaureat, certuri cu mama si avorturi? aaa si era sa uit de sotia lui si de copil, ca este un timp pretios pe care trebuie sa il dedice si lor..... Spui ca nu ati avut relatii sexuale, dar atunci, iarta-ma ca iti spun, cum ai ramas insarcinata?
Si aceste relatii sexuale, iarta-ma ca te intreb, dar unde se consumau, acasa la el de fata cu sotia lui si copilul de 7 ani sau acasa la tine de fata cu mama si sora ta de care ai avut grija ca o mama? Ce fel de exemplu esti tu pentru sora ta pe care zici ca o iubesti si pe care ai crescut-o in locul mamei tale?
Ca sotul tau nu te va insela niciodata.......HAHAHAHAHAHA..... Mai vorbim peste cativa ani. La momentul asta nici tu nu sti pe ce lume esti, dar te lauzi ca sti totul despre viata..... Din pacate oamenii ca tine invata lucrurile din mers, fara sa dea importanta sfaturilor celorlalti, mai batrani si mai experimentati ca ei si ajung sa dea cu capul de pragul de sus abia cand este prea tarziu. Iar atunci cand o fac, nici macar nu au bunul simt sa inteleaga ca alti oameni, recte, cei de aici de pe forum, care ti-au raspuns si care ti-au dat sfaturi pertinente, referitoare la situatia ta, au avut dreptate. Cei ca tine fac ceea ce faci tu acum: TE VICTIMIZEZI, nu exista pe lumea alta persoana mai nenorocita decat tine, care a despartit o familie, a avut o sarcina pe care nu a dorit-o cu adevarat si a avortat, are o familie care nu o intelege, etc. De ce spun asta? Pentru ca daca il iubeai pe omul cu care ai ramas insarcinata, dar sa il iubesti cu adevarat, nu pasiune adolescentina (am uitat de facultatea ta la distanta..... Cand ai facut-o? In timpul liceului? Sau in pauzele de administrare de la cele 16 firme imobiliare? Dar am uitat ca asta a fost tot in timpul liceului. FATA, CATE POTI SA FACI IN ACELASI TIMP. Sunt deja invidioasa)NU AI FI FACUT AVORT PENTRU NIMIC PE LUME, nici pentru mama ta, nici pentru sora ta, nici macar pentru EL. Dar tu la momentul ala ai redevenit copil si te-ai lasat dusa de mama ta la dr. Unde era femeia care lupta pentru relatia ei atunci cand te-ai dus sa faci avort? Unde era iubirea pentru partenerul tau atunci cand dadeai copilul lui afara? Unde era maturitatea cu care te lauzi in situatia asta? Unde era EL printul pe cal alb si cu nevasta si copil in spatele calului atunci cand ai facut avortul? sau, STIU DIN DRAGOSTE PENTRU TINE SI PENTRU COPILUL LUI NENASCUT A DECIS SA STEA CU NEVASTA SI COPILUL LUI NASCUT.
Cat despre mama ta....., as fi facut acelasi lucru daca as fi fost in locul ei, ba mai mult, te-as fi batut pana ti-ar fi intrat in cap ca esti UN COPIL. Iar pe el l-as fi dat in judecata, asta pentru ca sunt realista, pentru ca daca fiica mea ar fi patit asa ceva, primul impuls ar fi fost sa ii smulg unghiile, sa il castrez si sa il pun sa-si manance podoabele) .
Dar ai sa mai cresti, o sa te mai luminezi la creieri, poate ai sa fi si tu mama intr-o zi, parerea mea este ca aceasta relatie cu acest om minunat care isi abandoneaza familia pentru a avea relatii cu o minora, nu va rezista. De ce? Fiindca si tu, inevitabil, ai sa imbatranesti. Si atunci va cauta alta minora. Si atunci, vei ramane o femeie singura, poate cu unul sau doi copii si te vei putea victimiza in continuare ca sotul tau te-a lasat pentru o pitipoanca de 15 ani. Spune-mi atunci cine va fi langa tine sa te consoleze? Nu sti? Iti spun eu..... MAMA TA, pe care o judeci si o ponegresti la niste oameni necunoscuti, doar de dragul de a te simti tu victima compatimita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

marknetxmicuta ... cele mai proaste decizii se iau sub impulsul supararii si al nervilor ..crede-me incapatanarea este buna doar daca duce la rezultate pozitive , incapatanarea intr-o greseala are alt nume .. nu-l zic ca nu vreau sa te pic cu ceara .. si nici pe departe nu este o calitate , cum tot am impresia ca vrei sa dai impresia .. ambitia , are alta fata .. ai grija ca langa ambitie mai poate sta un cuvant ..care denota iar altceva .... poate nu ne-ai inteles , nimeni nu-ti doreste raul , din contra .. nu trebuie sa inghiti asa pe nemestecate sfaturile ce le-ai citit (hai sa nu le zic sfaturi sa le zic pareri) , ci doar stai vreo saptamana si gandeste-te la tot ce ai citit .. poate totusi vei avea alta viziune apoi , nu asta inversunarea de acum
atentie la cum o "califici" pe mama ta , caci asa cum tu ai judecat-o pe ea ,ca a plecat de langa voi, il poate judeca copilul lui pe sotul tau..a plecat sa-si refaca viata ... ca tu crezi ca acea casnicie era consumata .. crede-ma vei afla peste multi ani cum se consuma o casnicie (sau mai corect cum se traieste in casnicie) ..
daca nu te-ai propti asa pe picioare , ai parea chiar o fata isteata , tocmai de-aia nu cred ca ai plecat urechea la povestile "cuiva" (stii tu cine , poarta pantaloni) cum ca acea casnicie era consumata ...asculta toate parerile , nu doar pe cele care iti plac cum suna ..

o singura intrebare ma framanta ... oare te-ai gandit ca poate el nu te va insela , dar tu il vei insela ?.. parca nu imi vine sa cred ca nu ti-ar place un pusti de varsta ta cu parul zbarlit in cap(sa nu-mi zici ca asa se frezeaza sotul), care merge la discoteca , si pe munte , si la mare , si tot asa .. in ritm cu tine? poate parea "cool" , un prieten (viitor sot ) cu 13 ani mai mare , insa in conditiile date , cu copil si fosta nevasta , treaba nu e chiar roz ... asa de incheiere , eu iti spun ca responsabilitatea parintilor este sa aibe grija de copii.. asa ca sotul tau (ca un parinte responsabil) va lua pustiul pe care il are din fosta casnicie , cu voi la mare , la munte , chestii de-astea ..s-ar putea sa nu fie chiar faina treaba

o opinie si inchei ..daca totul are legatura cu "disputa" ta cu mama ta , si vrei sa-i demonstrezi cat esti de incapatanata si hotarata .. zau nu merita viata ta asa o forma de incapatanare ... mai bine te incapatanezi sa castigi la olimpiada .. zau ..

iti doresc din suflet tot binele din lume , si sa nu uiti , ca multe persoane dintre cele care te-au sfatuit , au trait macar o data in viata cu impresia ca iau decizia corecta , iar parintii , prietenii, stiu mai bine ca ei ca nu e buna ace decizie

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Asteptam Studenta cu replica

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

marknetx, daca tot spionezi de mult pe aici, trebuia sa iti dai seama ca nu toata lumea te va lua in brate , mangaindu-te si plangandu-ti de mila!....iar daca nu accepti si alte pareri decat cele personale,sau ale celor care sunt de acord cu tine, nu trebuia sa te apuci sa iti scrii povestea aici!

din cate ne dam cu presupusul, aplicand regula de 3 simple, ai 18 ani , urmeaza sa te casatoresti in august cu un barbat , tata a unui baiat de 10 ani, pe care il cunosti de 3 ani, iti tai capul ca va muri cu tine de mana, si esti in pragul disperarii ca nu ai un copil?!?!

daca am inteles bine, inseamna ca esti in plina pubertate, nu te-ai maturizat mai devreme, ci inca nu te-ai maturizat!
iti spun ca eu , care abia ce am implinit 40 de ani, mama a doi copii, casatorita de 18 ani, implinita si fericita , nu as putea sa spun vorbele astea cu atata patos...."imi pun capul jos ca nu ma va insela niciodata!!!!" asta poate fi chiar gluma forumului

esti in plina adolescenta, ca te descurci singura de la 5 ani si 8 luni , ca administrezi firme imobiliare de la 16 ani ( intre noi fie spus, mai avem cateva forumiste tinere , independente, pline de bani si inteligenta, care lucreaza in sistemul imobiliar.....abia acum incep sa imi explic criza din domeniu, scuze, dar nu m-am putut abtine)...nu te face sa fii la 18 ani atat de inteleapta cat de crezi!

din punctul meu de vedere, daca nu esti una care deschide subiecte la oha, esti o tanara de 18 ani, frustata si care nu stie inca ca NU TOT CE ZBOARA SE MANANCA.... si daca existi cu adevarat, si daca chiar esti in prag de disperare, citeste mai cu atentie pe cele care nu sunt de acord cu tine...s-ar putea sa ai sansa sa ti se deschida ochii si sa nu cazi in prapastia disperarii!

iti doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSerafiotti spune:

Fetelor dragi,

Ati pus foarte mult suflet, timp si energie in sfaturile voastre. Domnisoara care a deschis subiectul are ce si de la cine invata aici.

Doresc sa fac o singura mentiune- nu cred ca la polul opus al concubinajului unei minore cu un barbat insurat si cu copil se afla neaparat olimpiadele si facultatea. Acestea din urma sunt ocupatii dezirabile, dar locul cuiva care pana la 18 ani nu a invatat sa scrie corect romaneste nu este la...facultate. Va puteti imagina in ce stare ar fi tara asta daca toate persoanele care scriu v-om face si v-om drege ar fi... la facultate sau olimpiade?!

Studiile superioare nu sunt obligatorii, si nici nu reprezinta un agent al maturizarii! La fel de respectabil este sa termini liceul si sa te angajezi potrivit competentei tale, DAR sa iti vezi lungul nasului, sa cauti a capata experienta tinand cont de eticheta sociala si sa actionezi cu bun simt atunci cand interesele tale ar putea distruge irevocabil vietile altora. Aici e buba. Nu ca fata nu e la olimpiada.

Marknetx,

Copilul nu este 'O MINUNE DIN DRAGOSTEA VOASTRA', ca nu ai fost Ileana Cosanzeana, care a inghitit un sambure din marul de aur al lui Fat-Frumos si peste noapte a nascut un mini-fat cu stea in frunte. Aia e 'minune'. La tine e doar o stare fiziologica normala, asa se intampla cand faci sex neprotejat, apar 'minuni' din astea biologice conditionate exclusiv de intretinerea raporturilor sexuale. Uluitor, nu??! Problema e ca tu ai ramas gravida intentionat, ca apoi sa avortezi (nu imi spune ca la 17 ani mama te-a constrans fizic sa colaborezi; si apoi 'iubi' tau pentru care 'iti pui capul' unde era...mai exact?!), ceea ce este incalificabil...adica execrabil si iresponsabil in acelasi timp.

Sa ramai IAR gravida intentionat, in tot acest context rusinos (nu se gasise nimeni sa o spuna? Ei bine, porumbelul a plecat! Este o situatie rusinoasa, iar cine nu ti-o spune tace din gura...de rusinea rusinii tale)???? Iresponsabil. Incalificabil. Punct si de la capat.

Daca simti ca esti prea tanara si lipsita de experienta, aproape un copil, acumuleaza experienta prudent si treptat, nu jucandu-te de-a uite fetusul, nu mai e fetusul.

Daca, dimpotriva, te crezi aceasta femeie de afaceri implinita, seducatoare si gata-gata de maternitate la 18 ani, cauta o alianta respectabila! Nu sa furi tatal altui copil cu numai sapte-opt ani mai mic ca tine si sotul altei femei aproape de doua ori mai in varsta decat tine. Ca pana una-alta 'minunea din dragostea voastra' nu e decat o maciuca in capul sotiei legitime si o palma peste ochii baietelului ei. Aaa, si un dezastru pentru parintii tai, desigur. Asta uitasem sa adaug.

Mergi la inceput