in prag de disperare,va cer un ajutor din suflet..
Raspunsuri - Pagina 2
KoraPop spune:
Nici eu nu pot sa iti scriu cuvinte care sa te imbarbateze foarte mult.Ai deschis acest subiect asa ca oricine poate sa isi dea cu parerea.Pot sa te intreb de ce a trebuit sa distrugi o familie ca sa fii tu fericita?Oare baieti de varsta ta,sau barbati singuri nu existau?Ar trebui sa te gandesti cum din cauza ta si a viitorului tau sot un copilas si mama lui sufera probabil....,iar mama ta indiferent ce greseli a facut la viata ei,tot mama ta este si poate ca nu voia ca sa faci si tu greseli pe care intr-o buna zi le vei regreta.A....si despre faptul ca iti bagi mana in foc pentru viitorul sot ca niciodata nu te va insela crede-ma ca nu pot decat sa zambesc naivitatii de 18 ani...Niciodata sa nu spui niciodata!Un om care a fost in stare sa isi insele nevasta cu o pustoaica va fi oricand in stare sa o faca din nou.Imi pare rau pentru sufletelul ajuns la ceruri,daca tot aveati de gand sa ramaneti impreuna pacat ca ai cedat si ai facut avort.Dar in viata asta si mai ales in cea de dincolo toate se platesc....Incearca sa fii un om mai bun si DD sa te ajute casnicia care te asteapta...!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
Mona40 spune:
Asta, cu "bag mana in foc ca nu ma va insela", e chiar comica....
Si ca " il cunosc destul de bine"...si mai si...![]()
Despre " omul se mai schimba " ati mai auzit...
Cred ca de foarte multa ori, din fericire, sau din pacate...
Doamne, pustoaico...ce tanara esti si ce inversunata....
Si ce bine ca este asa, dar viata are atat de mari surprize pentru fiecare.....Zau mai asteapta vreo doi, trei ani cu copiii,ca daca sotul te va iubi, si mai ales daca tu il vei mai iubi...copilul va veni la timpul lui...
Un cuplu are nevoie de cativa ani pentru a sa cunoaste si pentru a se iubi ...singuri.... doar asa se asigura un climat de dragoste , respect si intelegere intre parteneri.
Din experienta mea marunta, si eu am fost indragostita de un barbat cu 10 ani mai mare decat mine, cand avam 18 ani, ne-am casatorit, a fost minunat...nu are insurat, nu avea copii....ne-am iubit ca doi nebuni...am facu un copil...si dupa vreo 9 ani...s-a rupt filmulll.
Nu am inteles ce facem unul langa celalalt. Nu mai aveam nimic in comun.
Tot ce facea el ma enerva ( si mai ales tot ce nu facea ) si tot ce faceam eu i se parea exagerat.
Si nu vorbesc aici de tradare sau adulter...nu a fost nimic de genul acesta.
Si totusi dupa 10 ani, s-a rupt filmul....
Trist dar adevarat...
E doar poveste mea, fara pretentii de generalizare.
Dar mai asteapta macar un an doi....TE ROG.....
Iar asa, ca mi-am amintit...Nu conteaza daca mama ta a fost cea mai mare "scursatura" din lume.
Nu o judeca....pana cand nu ai sa fii si tu mama de fata adolescenta....asteapta...
Ignor-o uraste-o, dar nu o judeca....
Ce sa mai zic, ca dupa parerea mea are dreptate...si asta doar din motivul ca scumpul tau iubit era "putin casatorit si cu un copil"...in momentul respectiv.
Apropo, care a fost atitudinea "sotului " fata de faptul ca erai insarcinata, si ami ales fata de avort. Sunt sigura ca daca el te sprijunea moral suficient de mult, ai fi reusit sa o infunti pe mama ta si sa lasati sarcina sa mearga mai departe.
Ce sa mai vorbim...pACATELE TALE, AI SA TI LE TRAGI SINGURA...
dAR DESPRE, SANATATE....FUGUTA LA DOCTOR, SI INCA UNUL BUN, PRECUM AU ZIS FETELE...
nU CONTEAZA CE GOGOMANII AI FACUT, SUNT SIGURA CA ESTI O PERSOANA BUNA SI CU SUFLET MARE, SI CAUTA-TI DE SANATATEA TA.
Citesc ce am scris in urma...Nu mi-o lua in nume de rau... Doar asa ca subiecte de meditatie pt tine, ca sa vezi si alte puncte de vedere de la persoane care nu te urasc si nu au interes sa-ti fure banii( sper ca acea prietena a ta a fost stearsa din memorie pt totdeauna...)
Multa bafta scump-o si bine ai venit in lumea forumistelor.
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
Mona40 spune:
Din Pacate ...si din fericire....Kora draga...
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
guzelnico spune:
Marknetx, fetita scumpa, esti atat de tanara si naiva.
In primul rand, bine ai venit pe acest forum. Iti va oferi intelegerea mamei pe care acum o condamni, sprijinul moral al prietenei care nu a stiut sa te sustina, caldura sufleteasca al surorilor de aceeasi varsta sau mai mari pe care nu stiu daca le ai, dar le vei gasi aici, cu siguranta. Intristeaza-te si plangi impreuna cu ele, bucura-te si razi impreuna cu ele!
Incearca sa treci peste momentul de tristete care te copleseste acum, ai toata viata inainte. Fii mai optimista! "Pasii mici duc la victorii mari!" mi-a spus chiar astazi o surioara de suferinta.
Iti doresc mariaj fericit, plin de bucurii si copii sanatosi!
Casatoreste-te si cu noi! Suntem intotdeauna aici si la bine si la rau, nu te inselam si te iubim neconditionat! 
marknetx spune:
KoraPop:
1.TEORETIC:da!se poate spune ca eu am distrus aceea familie(din punctul tau de vedere si al persoane care nu cunosc despul de bine situatia,si nu le condamn ca nu am de ce!)dar practic acea casnicie era"consumata"de mult-daca pot sa spun asa-,din vina aman2
2.cautand in dex ptr ati da definitia corecta a cuvantului amanta am gasit urmatoarea explicatie:AMANT/A= Persoan#259; care între#355;ine rela#355;ii de dragoste cu o persoan#259; de alt sex f#259;r#259; a fi c#259;s#259;torit cu aceastaCEEA CE NU A FOST SI CAZUL MEU!am avut o reletie cu el cand nu au mai fost nimic intre ei!
3.am spus :"as pune capul meu jos ca nu ma va insela vreodata "am avut motivele mele destul de serioase
marknetx spune:
Mona40
1.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mona40 Asta, cu "bag mana in foc ca nu ma va insela", e chiar comica.... Si ca " il cunosc destul de bine"...si mai si... |
cand treci prim momente grele alaturi de persoana de langa tine iti dai seama de caracterul ei.iar eu o mare parte din el(nr.caracterul lui)ii cunosteam deja!o sa razi dar in mod paradoxal suntem in aceeasi zi si aceeasi luna nascuti iar caracterele noastre se aseamana mult.diferenta dintre noi este ca eu am avut tot ce mi-t poftit inima doar pocnind din degete,pe cand el a trebuit sa munceasca mult.
2.pe mama mea nu o judec.am si specificat asta intr-un mesaj anterior,doar ca o "apreciere"
3.["atitudinea "sotului " fata de faptul ca erai insarcinata, si ami ales fata de avort."]:stia de sarcina nu a fost surprins in vre-un mod neplacut,deoarece impreuna am decis sa facem pasul asta.cat fata de avort el a incercat din rasputeri sa ma convinga ca totul va fi bine ca nu are ce sa-mi faca si multe altele!se interesase si pe cai legale(la avocatul nostru),dar nu a reusit!daca te vei intreba"de ce?"iti spun:parintii mei sunt niste persoane influente,iar eu o cunosc destul de bn pe mama ca sa stiu ce fel de leoaica este si sa stiu si cum reactioneaza cand cineva incearca sa sa aproprie de puii ei!iar eu mai sunt si o fire incapatanata si destul de ambitioasa,iar daca eu consider ca este mai bine ptr cei din jur la care tin ceva,incerc sa fac tot posibilul sa fie asa.chiar daca uneori ma ranesc pe mine insu'mi...tin mult la cei pe care ii iubesc!mai ales la cei care ii am in prezent langa mine!
marknetx spune:
guzelnico:
saru-mana!

frumoasa primire
chiar m-ai facut sa
azi cand am atata treaba si stressss...mai sunt si
dulci pe aici

acum ar trebui sa plec la treaba mea 

-acesc pe toate!
catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marknetx iar in privinta sotului meu as pune capul meu jos ca nu ma va insela vreodata sau nu ma va parasi niciodata!!!il cunosc destul de bine |
S-ar putea sa ramai fara cap. Pentru mine asemenea comentariu se traduce in naivitate. Naivitatea varstei .
Cred ca problema ta este aceea ca nu prea te sincronizezi cu realitatea. La 15 ani in mod normal te duci la scoala si toti cei din clasa sunt elevi. Nu fete sau baieti. Elevi. Nu te gandesti la barbati insurati cu plozi acasa si nici nu te duci cu burta mare acasa.
Inainte de orice pe mine ma racaie si ma deranjeaza descrierile si cuvintele adresate mamei tale. Indiferent de ceea ce face , este mama ta. Care merita respect macar pentru un singur lucru. Te-a adus pe lume.
Ei bine eu nu o sa iti cer sa te casatoresti si cu mine, o las pe guzelnico sa faca asta , te rog doar sa bagi capul sub un jet de apa rece si poate o sa te trezesti la realitate.
Si raman la aceeasi parere. La 18 ani singurul lucru care iti lipseste este un copil care sa sufere alaturi de tine. Pune mana pe carte, gaseste-ti un job care iti ofera stabilitate si independenta in cazul in care flacaul isi gaseste o alta eleva de scoala generala si dupaaaaaa toate astea fa copii.
marknetx spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui catalina2307
S-ar putea sa ramai fara cap. Pentru mine asemenea comentariu se traduce in naivitate. Naivitatea varstei . Cred ca problema ta este aceea ca nu prea te sincronizezi cu realitatea. La 15 ani in mod normal te duci la scoala si toti cei din clasa sunt elevi. Nu fete sau baieti. Elevi. Nu te gandesti la barbati insurati cu plozi acasa si nici nu te duci cu burta mare acasa. Inainte de orice pe mine ma racaie si ma deranjeaza descrierile si cuvintele adresate mamei tale. Indiferent de ceea ce face , este mama ta. Care merita respect macar pentru un singur lucru. Te-a adus pe lume. Ei bine eu nu o sa iti cer sa te casatoresti si cu mine, o las pe guzelnico sa faca asta , te rog doar sa bagi capul sub un jet de apa rece si poate o sa te trezesti la realitate. Si raman la aceeasi parere. La 18 ani singurul lucru care iti lipseste este un copil care sa sufere alaturi de tine. Pune mana pe carte, gaseste-ti un job care iti ofera stabilitate si independenta in cazul in care flacaul isi gaseste o alta eleva de scoala generala si dupaaaaaa toate astea fa copii. Catalina |
ce te face sa crezi ca nu am mana pe carte???poate ca in prezent am si un job destul de bunicel!eu nu am spus ca nu o respect pe asa zisa mama a mea,dar pe langa respectul ala care il are este si dispret!si poate mai mult decat apreciere!
si acum o intrebare mai personala:esti mamica?