*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (49)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Gynie , pupici la Stefanut , nu mai stiu ..s-a obijnuit in noua locuinta?
Babyzapi vorbesti de carusel ?

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Criss doarme din ce in ce mai bine. Azi noapte a dormit pana la 4 dimi, a papat putin si s-a mai trezit la 7. Sapt asta a fost mai bine.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Sapt asta al meu lucreaza numai de noapte. Sunt putin cam stresata. Nu am mai ramas singura cu piciul noaptea. Si e asa lunga saptamana! Mai greu e cu baita ca e mult prea greu si neastamparat. In seara asta a fost ok.. Sunt curioasa in ce stare va fi coloana mea la final de sapt.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Hop si eu, bag un ochi inainte de nani.
Super vreme si astazi! Am stat afara de pe la 11 la 14, iar pe la 17 si ceva am plecat la nashi in vizita si ne-am intors dupa 21 acasa. Sunt rupta! Vreau naniiii...da' scriu cate ceva si bag pe sub mustati ca-mi e foame.....deh, alaptatul e de vina.
Monicus iubita, nu te-am uitat in nici o zi cu votul!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ginye si Criss sarutmana fetelor . Da, de carusel vorbeam

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ginye ma bucur ca s-a reglat somnicul de noapte!
Cu baita...cum ii faci acum? In cadita lui?..pusa unde?
Eu deja ii fac singura baie de multa vreme...de cand se tine el cu manutele de marginea caditei si sta in fundulet (sotul meu face delegatii destul de des si nu pot sta mereu dupa el). Ma ajuta enorm cu pozitia asta, il pot spala usor si nu ma chinui prea mult stand aplecata. Pun cadita lui in cada mare si ma las pe vine langa cada...il tin cu o mana si-l las sa se joace o vreme stropind in jur sau fugarind cu manuta ratzustele...dupa care ma ridic si stand aplecata il spal.
Poate te ajuta cu ceva..

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Criss doarme din ce in ce mai bine. Azi noapte a dormit pana la 4 dimi, a papat putin si s-a mai trezit la 7. Sapt asta a fost mai bine.

Stefanut
Povestea nasterii

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Multumim mamici pentru aprecieri si urari!

Ma bucur ca v-a placut ideea cu jumatatea de tort, adevarul e ca ne-am distrat destul de bine, Alexandra vroia neaparat sa puna mana pe flacara lumanarilor .

In luna a 6-a, Alexandra a pus pe ea aprox 500g, are 7.540kg, iar in lungime cred ca a crescut ok, nu prea ma pricep s-o masor cu metrul de croitorie, dar e undeva pe la 72-73cm ca ni-s bune hainutele marimea 74, in cele 68 nu mai incapem demult.

Azi i-am dat pentru prima oara supa crema de legume, a papat fix 2 lingurite dupa care n-a mai vrut. Nici n-am insistat, am gustat si eu supa si sincer... n-avea nici un gust , sare n-am pus decat ffff putina, aproape deloc. Sa vedem maine daca vrea mai mult, i-am facut pe 2 zile si am pus la frigider, maine scot numai legumele din supa si le blenduiesc.

La multi ani! cozonaceilor sarbatoriti azi:
Remus (uau, 7 luni!!! flacau mare, ce mai!),
Maria Diana
David
Sonia
Maya-Maria

O noapte linistita la toata lumea!

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Uram si noi La multe lunite cozonaceilor nascuti in zi de 10 sa creasca mari si sanatosi !
Felicitari speciale cozonacelului de 7 luni Remusica !

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Criss,e o scumpica "motata" Paula!
Sanatate multa,sa dispara bubitele definitiv...
Ginye,sa doarma Stefanut cat mai mult noaptea .Succes cu baita.
Eli,tu cum mai esti cu tzizi?
Otliav,multumesc pt raspuns.Inca nu suntem hotarati dc o sa-i facem si Prevenarul de aceea va intrebam,mamici sa mai aflu si alte pareri.

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

hop si eu!
Noi am venit ieri la mare. Am fost la curte la gratar. Zanica a fost super incantata, a ras non stop.
aZI NE-AM PLIMBAT PE PLAJA CU CARUTUL. A fost o vreme superba. am fost si in mall si la o terasa si zanica mea nu a zis nici pas. Se pare ca ii prieste aerul de aici, ca nu mai mananca asa des. Noaptea tot se trezzeste de cateva ori, dar adoarme repede la loc.
Mav, Dandusa, va multumesc pt sfaturi, dar ramane cred pe 15 mai, ca nu vreau sa incep aici dive....vreau saa incep acasa la noi. Daca am rezistat pana acum si ne intelegem bine zilele astea, astept. Daca nu, o sa-i dau cereale, ca le am in dulap, pt orice eventualitate

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput