*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (49)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

La multi ani cozonaceilor Andrei de miki01 si Cecilia de Anka83,sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Bravegirl, sa va fie de bine aerosolul, si se pare ca va e.

Cameliam, pe unde mai citeam despre dive, fetele puneau un vf de nucsoara, sau alte condimente (nu mai stiu exact ce) in papitza, sa mearga mai bine si si pt efect ... terapeutic.

Amalia, si eu am invatat sa ma descurc singura la baitza, nu sta in funduletz dar i-am luat un suport si sta ca boieroaica. Nici la noi daddy nu e tot timpul available.

Criss, tu spuneai de nasuc infundat si ceapa atarnata deasupra patutului? Maruntita? Imi mai spui te rog o data ca sunt cheauna si cu serul la purtator tot timpul, inainte sa-i bag tzitzi noaptea ser, dupa, ser, in timp ce doarme ser, e asa de infundata, si are niste muculetzi tari, de-abia-i scot cu batista bebelusului. Sau sa caut aparat pt/cu aerosoli? Tre sa mai googalesc ca habar n-am ce si cum.

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Ginye ma bucur ca s-a reglat somnicul de noapte!
Cu baita...cum ii faci acum? In cadita lui?..pusa unde?
Eu deja ii fac singura baie de multa vreme...de cand se tine el cu manutele de marginea caditei si sta in fundulet (sotul meu face delegatii destul de des si nu pot sta mereu dupa el). Ma ajuta enorm cu pozitia asta, il pot spala usor si nu ma chinui prea mult stand aplecata. Pun cadita lui in cada mare si ma las pe vine langa cada...il tin cu o mana si-l las sa se joace o vreme stropind in jur sau fugarind cu manuta ratzustele...dupa care ma ridic si stand aplecata il spal.
Poate te ajuta cu ceva..

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Criss doarme din ce in ce mai bine. Azi noapte a dormit pana la 4 dimi, a papat putin si s-a mai trezit la 7. Sapt asta a fost mai bine.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Saru'mana pt sfaturi! La noi baita e un adevarat show. Nu vrea sa stea in fundeata. Ii place sa stea intins in cadita (o pun pe pat sa fie mai la nivelul meu) si sa dea din picioare cat de tare poate. Cu manutele se tine de copaita. II place in mod deosebit sa stea pe burtica in apa. Pe spate nu-l incanta deloc. Am tot zis sa-i cumpar jucarele pt baita si mereu uit.Azi dau o fuga la magazin. Poate ii atrag atentia de la dat din picioare .

Noaptea a trecut fb. A dormit puiul dus. O singura trezire la 3. Apoi la 7 . Se vede lumea cu alti ochi cand esti odihnit.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Miky-ea
Ginye,sa doarma Stefanut cat mai mult noaptea .Succes cu baita.

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Buna dimineata la toata lumea!

A citit cineva cartea asta?

http://www.librarie.net/carti/75517/Puncte-de-cotitura-De-la-nastere-la-3-ani-Dezvoltarea

mami de Iulia 26.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Poftiti la sicioco bun!

Fata mea doarme asa frumos ca nu ma indur sa o trezesc sa plecam la vaccinat. Nu-mi place deloc sa o vad plangand la vaccin.

Cecilia de Ank83 si Andrei de Miki01, sa fiti sanatosi si cumintei!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Cecilia de Ank83 si Andrei de Miki01

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neatzaaaa!

Iubi meu a racit si am fost eu de "garda" cu Raphael. S-a trezit la 12, la 4 si la 7. Ultima trezire 9:30.
In rest nimic nou sub soare....doar ca am chef de distractii si nebunii si o sa raman cu cheful doar

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'neata,

Noi iesim la plimbare...de 2 zile numai pe afara stam...ca a venit VARAAA...URA...
La 17:30 mergem si noi la dr. pt. Rotarix, si sa ne cantarim si masuram.
Intru mai pe dupa amiaza cand adoarme Sara.
pt. toate fetele si toti cozonaceii1

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Neata!
Noi mergem azi la dr. cu strumful, ii facem eco abdominala pt. ca am eu un pitic de cand cu icterul lui prelungit. Pe el l-a tinut cam trei luni icterul si mereu am avut strangeri de inima sa nu ii fi afectat ficatul, doamne fereste!

Pe urma, program de parc, ma simt super azi, plina de energie si vesela, drept urmare mi-am tras o fusta tiganeasca, din aia lunga si plina de flori, ma simt ca Zana Plimavala, vorba fiica-mii ! Ne vedem deseara! Vin cu parerea mea despre vaccinuri !Tudor a facut Prevenarul la 3 si 5 luni, urmeaza ultima doza la 8. Mie mi-a zis dr. ca ea recomanda Prevenarul tuturor piticilor care au frati mai mari in colectivitate. Eu, personal, sustin si Rotarixul si, mai tarziu, Havrixul (hep. A).

Pe scurt, asa, pt. cine nu vrea sa faca ROR-ul (rujeola, oreion si rubeola), va rog eu mult, nu luati decizia pana nu cititi de-a fir a par ce scrie pe site-ul OMS, nu mai cititi teoriile conspiratiei de pe toate site-urile lu' Gica frizeru'! De rujeola inca se moare in Romania, din pacate ! Si cele mai multe victime sunt bebelusii pt. ca ei nu pot fi vaccinati pana dupa un an (se poate si mai devreme, insa numai in caz de epidemie). Iar boala o iau, evident, de la copiii mai mari care nu au fost vaccinati!
Uitati-va pe statisticile OMS inainte de a lua decizii de genul asta!
Gata, fug! Pup evribadi!

Mergi la inceput