Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (cap.45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Buna seara, fetelor!
Dar ce-ati mai scris weekendul asta...

Noi am avut un weekend Lamaze, 2 zile concentrate de cursuri despre travaliu, nastere, alaptare si ingrijire copil. Si gata, am terminat materia
Adevarul e ca sunt foarte interesante aceste cursuri, mai ales pentru fetele care inca nu s-au hotarat cum sa nasca. Pentru mine, cea mai mare teama dinainte de a ramane gravi e cezariana. Imi doresc atat de mult sa nasc natural, incat abia astept travaliul. In plus, sotul meu a exersat masajul pe care trebuie sa mi-l faca in travaliu ... e atat de placut, incat abia astept. Deja el se teme mai tare ca mine sa nu dureze travaliul mult, ca are de masat, nu gluma
Doamne ajuta sa reusim sa avem un astfel de travaliu, sa nu ne desparta, ca ar fi foarte, foarte deprimat sa pierd exact partea cumasajul.
Voi ati auzit ceva despre saloanele de travaliu de la CF2? Stie cineva daca pot sta doar eu cu sotul? Sau daca pot aduce o minge de nastere cu mine?
Mi-am facut si planul de nastere, o lista intreaga de lucruri de lamurit cu dr despre nastere (de tipul: prefer fara perfuzii si injectii daca nu-s absolut necesare, as vrea sa-mi puna copilul pe burtica dupa nastere, sa nu i se dea lapte praf sau glucoza in spital, etc).

29+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 10 sapt, o zi

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Va spuneam ca bb e foarte bine crescut, are aproape 1,700 kg. Multumim pentru felicitari Doamne ajuta sa creasca toti zmeureii sanatosi si vigurosi!

La noi, bb a crescut atat de mult chiar in perioada postului - multumim lui Dumnezeu - cand lumea se uita circumspect la mine ca sunt gravi si tin post. Am tinut eu si in iarna, postul Craciunului, dar atunci nu se vedea burtica. La fel, mama imi spunea ca bb nu creste daca eu nu mananc carne, dar se pare ca prea creste, Slava Domnului. Asa ca daca va bate gandul sa lasati carnea sau sa tineti post, nu va temeti pentru bb, e testata treaba.

29+ Filip

AMR 10 sapt, o zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinutza78

Eu am vrut sa am parte astazi de "green day"..si mi-am luat sotul din dotare si ne-am dus in Herastrau. Moaammmaaa...cred ca era tot Bucurestiul acolo...aglomerat de nu puteai face o miscare fara sa te lovesti de cineva..si un puf in aer de ziceai ca ninge, si care iti intra peste tot. Fetelor din Bucuresti dati o idee despre o locatie mai aerisita unde sa-mi plimb si eu burtoiul fara pericolul de a ma da jos careva...eu stau in Ghencea.

Alinutza 26+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Alinutza, eu ti-as recomanda Cismigiul, ai troleu direct din Drumul Taberei si arata spectaculos zilele astea. In plus, este o toneta cu inghetata bety ice la cupa, in cornete proaspete, mult mai buna decat inghetata ambalata
Mie imi place fff mult Tineretului, in partea de unde se vede lacul de sus , adica intrarea dinspre Carol, prin strada Ilie Serban parca. E o zona foarte, foarte frumoasa si linistita, cu multe ratuste pe lac, se poate sta pe iarba pe patura, ieri chiar se facea plaja acolo.

29+ Filip

AMR 10 sapt, o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Seara buna,dragi mamici de zmeurici!

Patricia,cum va simtiti?Va doresc sanatate .Vreau sa-ti zic ca si eu ma mai simt racita desi au trecut 2 sapt de cind a debutat,imi mai curge nasul si tind sa cred ca e combinata cu alergia,e plin de polen peste tot.Si fiica-mea a facut azi noapte febra,m-am speriat,i-am dat Nurofen imediat dar azi a fost in regula,vesela,a mincat,nu a mai avut nimic si cred ca ieri a facut o insolatie,a stat pe o patura in gradina si a citit,era cu palariuta si ochelari dar totusi soarele a fost tare,era dupa 15.Culmea ca se mutase de la umbra unde ii era rece.

Citat:
citat din mesajul lui noce
Pentru mine, cea mai mare teama dinainte de a ramane gravi e cezariana.

29+ Filip

AMR 10 sapt, o zi

Noce ,pt mine cea mai mare teama dinaintea sarcinilor este sa le pierd sau Doamne fereste,sa nu-mi fie copiii sanatosi.
Am observat ca s-a creat asa o panicA de bau-bau vis-a-vis de cezariana si nu cred ca este cazul,sunt muuulte lucruri mult mai rele ce ar putea sa ni se intimple,Doamne fereste.
Eu nu incurajez cezariana dar pt ca sunt destul de multe care vor opta pt asta fiind nevoite(nu cred ca poate fi un moft...),cred ca nu trebuie dramatizat cit de rau este,cit de grea e recuperarea,etc.Totul depinde de fiecare in parte,unele se refac mult mai greu dupa nastere naturala,e ca la loterie ,cum iti e norocul.

Giova ,f frumoase lucrusoarele,sa le stapineasca bebe sanatos.Bine ca nu te-ai uitat la lucruri de fetite .
Auz,ce poze faine aveti,zi-mi,te rog,ce camera foto aveti.Vreau sa-mi iau o camera foto buuna si micuta,mai avem 2 dar sunt mari,sunt stressata cu geanta sa nu le uit pe undeva,imi doresc ceva mic.

Ylla,mi-a atras atentia ca ai scris ca vrei sa-ti legi trompele?Nu vreau sa te conving DAR gindeste-te inca o data,am vazut ca ai 25 de ani si o viata inainte...viata e lunga,plina de imprevizibil,de ce iei masuri asa radicale?A,3 cezariene in ziua de azi nu mai sunt o problema,stiu persoane si cu 4(cred ca cel putin 2-3 sunt si pe forum) iar tu,cu interval mare intre nasteri,poti opta sa incerci si natural.Bineinteles,tu stii mai bine situatia dar mai gindeste-te!

Cornelia ,nu stiu daca te incalzeste dar nici noi nu am pregatit camera lui bebe.A trebui sa mai comand niste mobila dar efectiv suntem in criza de timp,spre sfirsitul lunii vrem sa ne luam o zi libera sa comandam mobila si sa cautam covor.In weekenduri ne ocupam de gradina ,ieri am luat leagan cu 2 parti,unul cu gondola pt copii mici .In rest,si eu sunt fara randament la serviciu,vreau sa fac multe si reusesc putin .

Buburuza79 ,iti doresc sanatate maxima si sa alegi cea mai buna optiune pt nastere.Ma ingroziti cind povestiti de spitalul Caritas ,credeam ca e mai de Doamne-ajuta,si tatal meu s-a operat acolo cu niste ani in urma si era ok.

eumada,ziceai ca esti din Bacau?Nasti la maternitatea dr Stan?Stiu pe cineva care a nascut acolo si am auzit ca e in regula.

Noapte buna tuturor!

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ellia25 spune:

pupicesc toate burticile..va rog mult ma treceti si pe mine pe lista???DN 26.04.77 UM 19.10.2008 DPN 24.07.2009....multumesc anticipat..astazi m-am simtit mai bn dar ma omoara durerea de spate..in rest cresc mare si ma simt ca un ursulet..un inceput de saptamana reusit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna seara la zmeurici
Cred ca am racit putin,ca ma doare rau capul si am si ameteli,cred ca e de la vremea asta ,acum sunt 30 de grade si a doua zi e frig.
Mcrissa ma bucur ca ai mai intrat sa ne saluti,sper sa vii cat de curand cu vesti bune.
Am sa pun si eu vreo cateva poze cu hainutele lui bebe,dar nu am apucat sa le fac la toate,am multe care din lipsa de spatiu le tin intr-o boxa jos ,pana reusim sa cumparam comoda pentru bebe.

http://family.webshots.com/album/571953361LfRJZI

Dienuta 32+ Eduardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

buna seara,
elenada ,super frumoasa camera sa o stapaneasca sanatosi sa fie plina doar de zambete si voie buna!

Acum am ajuns si noi dupa traseu, o sa iasa tare plimbaret asta mic .Am fost la niste prieteni in afara orasului la o ferma pe malul dunarii, linste ,aer curat, sa tot stai acolo nu auzi decat pasarele si liniste o mare liniste care parca te scapa de toate grijile si de tot stresul adunat. chiar ii spuneam sotului ca nu as pleca de acolo o lunga perioada........

Meleea 29

Mergi la inceput

aaa mi-am adus aminte a fost vreuna dintre voi in baneasa la prenatal ,ca eram curioasa de ce preturi au acum la reduceri ca eu nu am ajuns azi

Meleea 29

Mergi la inceput

vad ca eu sunt singura insomniaca pe aici ,iar nu pot dormi desi inainte sa ajungem acasa imi cadea capul de somnsi acum nu mai vrea sa vina . am pus sa fac un ceai de tei poate, poate.

Meleea 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Buna Dimi ..vreau doar sa va urez o saptamana super, cu rezultate de analize bune, eco imbucuratoare si sanatate multa voua..si cat mai putine probleme si dureri de semestru 3.Va sarut cu drag!!

Ylla 30+ si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput