Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (cap.45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata burtici!!!Eu sunt rupta de oboseala,la 4 noaptea/dimineata nu dormeam inca.....S-a apucat al meu pe la miezul noptii sa tuseasca si adio somn,degeaba s-a mutat in alta camera.....Iar dimineata m-am trezit s-o pregatesc pe Timea la gradi,mi-a sarit somnul,acum nici nu are rost sa ma culc la loc,caci n-as putea dormi....Poate trag mai tarziu un pui de somn.....Va doresc o saptamana frumoasa,minunataPooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+AMR 8 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza1181 spune:

neata zmeurici,

noi am fost ieri la padure si m-am bronzat exact ca tractoristii doar pe maini cu o palma sub umar sunt bronzata si bineinteles pe fata si ma cam ustura;mi-am dat cu crema de la VICHY-CAPITAL SOLEIL-APRES SOLEIL si mi-a calmat imediat usturimea ca sincer nici nu stiu cand m-a prins soarele asa tare,ca am fost parca in continua miscare (ba bermington ba un picut de fotbal ba volei) dar tare mi-e teama ca crema sa nu ii dauneze bebelusei;nu gasesc nimik pe net despre subst din crema!!!!si sunt un picut ingrijorata ca am stat destul si cu burtica goala si azi-noapte pe la 3 am patrulat pana 5.30;cred ca nu i-am facut rau bebelinei daca am stat cu burta la soare nu???

pooh eu fara capsuni sunt moarta asa ca te inteleg perfect
blanca000 sunt superbe camasutele!!!!mai ales aceea cu galben si portocaliu;mi-ai facut pofta si cred ca ma duk sa imi iau si eu;sper sa gasesc in titan ca nu stiu daca ma tin balamalele mai departe....

felicitari tuturor zmeuricilor cu vesti bune de la eco;sa dea Doamne Doamne ca toate sa avem bebelusi sanatosi si voiosi si norocosi

hai ca m-am intins ca o pomana tiganeasca....

pupici la burtici

+26

poze minunea din burtica si poze burtica la 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Alexutza, despre crema nu stiu ce sa-ti spun pt. ca nu stiu ce contine, insa faptul ca ai stat cu burtica la soare n-a afectat sigur bebele.
Din pacate nu pot spune acelasi lucru si despre tine. Expunerea la soare afecteaza pielea care isi pierde din elasticitate si, daca continui s-o faci, poti ramane cu semne destul de urate dupa ce nasti.
Doctorii recomanda ca macar 6 luni dupa o agresiune asupra pielii (valabil si pt. cicatricile ramase dupa operatie) sa se limiteze expunerea zonei respective la soare, pentru a favoriza o vindecare cat mai frumoasa.
Pielea ta e deja intinsa pe burtica (deci agresionata), nu e cazul s-o mai chinui si tu cu soarele.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 32+ Robert Constantin
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza1181 spune:

rallu,sincer nici nu mai am de gand sa mai stau asa in soare dar ma gandeam ca dupa ce trece roseata si se inegreste pielea sa mai stau un picut la soare dar cu zonele care au fost prima data bronzate sa stau acoperite si sa capat un pic de culoare si pe piept ca se vede tare urat asa cu urmele astea;iar bebelina a fost super cuminte ieri de aceea am intrbat daca o fi deranjat-o atata soare!!!o sa trec pe la farmacie si o sa le rog pe fete daca pot sa imi dea un prospect la crema sau indicatii despre....offff ;mersic de sfat!!!numai prostii fac de la o vreme!!!neuronii astia si cu hormonii imi joaca feste tot timpul

ma duk pana jos sa-mi refac stocul de capsuni si poate dau o raita si pana la magazin;poate gasesc camasute

pupici

+26

poze minunea din burtica si burtica la 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Mellea eu am fost la Prenatal in Baneasa joi si mai erau cat de cat produse. Reducerile erau de 60% iar unele produse aveau pret fix gen 10 lei sau 19 ron.
Sambata a fost cumnata mea la ei si nu a mai gasit mai nimic. Erau putine produse.Pe ea o interesau hainute de nou nascuti.

elena +27 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

hello!

Noi ne raportam cu ultimele zile de ameteli, din care motiv am ajuns la analize in aceasta dimineatza. Astept rezultatele miercuri. Nu am stat la soare, iar sambata cand am dus fata in parc am purtat palarie alba si am ochit doar bancute la umbra.

V-am citit!
Noce, ce plan frumos ai! Nici Alexia nu a primit nimik din spital(lapte praf sau glucoza) am pus-o la san si usor-usor a venit si lapticul. N-am avut parte sa mi-o puna pe burta imediat cum a scos-o caci trebuia aspirata, ingrijita in cel mai scurt timp. Cu toate astea a primit nota 8. A recuperat bine greutatea.

Fetelor, sunt atatea povesti de viata, fiecare mama si copil cu intamplarea lor.... daca ascultati, nu generalizati! Ganditi pozitiv, soarta se poate schimba in fiecare minut in maternitate, poti incepe travaliul si sa se ajunga la cezariana; sau un cordon ombilical, sau, sau, sau... . Orice ar fi voi/noi trebuie sa fiti/fim puternice, tot timpul pregatite de efort maxim, de rabdare, calm. Este ff importanta starea de liniste a mamei!

Cri mami de Ale ( 2003) & +24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineata fetele ! Eu ma confrunt in continuare cu niste arsuri groaznice , beau lapte la greu , asa ma mai lasa un pic ! Va atasez si eu cateva poze din parc :
http://good-times.webshots.com/album/571779722tnDguF
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

buna dimineata si de la noi...in sfarsit...
totul este in regula, asta daca incerc sa nu pun la socoteala insomniile, greturile, greutatea in deplasare... ar mai fi multe, dar mai bine le uit...
multi de tot si o saptamana frumoasa si plina numai de vesti bune...

29s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

REFERITOR ALOCATIE 200 LEI!!!!!
In baza Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului, persoanele care inainte de nasterea copilului au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit, conform Codului fiscal, beneficiaza de indemnizatie pentru cresterea copilului.

Aceasta indemnizatie in valoare initiala de 600 lei (la nivelul anului 2007) se acorda de la 1 ianuarie 2009 in cuantum de 85% din veniturile medii nete realizate de persoana beneficiara in cele 12 luni inainte de nasterea copilului, dar nu mai putin de 600 lei si nu mai mult de 4.000 lei”, se arata intr-un comunicat al Ministerului Muncii, emis la sfarsitul saptamanii trecute.

Ministerul Muncii a mai subliniat ca articolul 4 din actul normativ mentionat precizeaza faptul ca incepand cu anul 2007 toti copiii in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, beneficiaza de o alocatie de stat pentru copii in cuantum de 200 lei.
“Actul normativ reglementeaza in mod expres ca in cazul persoanelor care beneficiaza de indemnizatie pentru cresterea copilului se acorda si alocatia de stat in cuantum de 200 lei. Alocatia de stat pentru copii este un drept al copilului si se acorda indiferent de veniturile parintilor”, potrivit comunicatului Ministerului Muncii.

Informatia e 100% sigura.
Va pupam cu drag, mai intru dupa ce reusesc sa va citesc ca ati fost tare harnicute in week-end. Noi suntem bine, raportam azi la 25 saptamani si 0 zile 10 kg foaaaarte in plus

24+cu bebelina

ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

wow!!! am si eu o steluta de la DC!!!! Nu mai sunt nou-venit...sunt incepator!!!!!!!!!

Referitor la mesajul de mai sus cu alocatia, aceste clarificari vin ca urmare a declaratiilor ministrului Muncii, Marian Sarbu, facute la postul de televiune Pro TV, conform carora alocatia de stat se acorda doar in cazul in care mamele primesc indemnizatia la nivelul minim, de 600 de lei.
Ulterior, Marian Sarbu a admis ca afirmatia privind modul de acordare a alocatiei de stat si a indemnizatiei pentru cresterea copilului “a fost o greseala”.

am schimbat si semnatura
pupe!

25+cu bebelina

ce mare sunt

Mergi la inceput