Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (cap.45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ellia, esti in listuta . Bine ai venit la noi si sper sa fii activa. Sa ai parte de un copil frumos si sanatos si o sarcina cat mai usoara.
Missy, bine ca si-a dat seama ca a fost o eroare.

28+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Alina, multumim de intrebare.
deocamdata am tinut in friu, am mincat in weeknd lamaie amestecata cu miere si mi-a trecut gitul, acum doar stranut -destul de des si nu e alergie.

pe rebecca am trecut-o pe nurofen si ceva sirop de tuse doar seara, picaturi in nas. din fericire nu a facut febra si sper sa nu faca. cind sufla nasul e jale. as noapte m-am sculat sa ii pun picaturi ca nu mai putea respira pe nas. tot ziceam ca nu am iesit la pipi, dar as noapte am iesit, si pina sa ma ia somnul cind m-am bagat prima data la culcare cred ca am facut de vreo 4 ori, la interval de 10 minute. dar beau foarte multa apa, acum mai ales daca vine caldura..
sanatate multa si voua!

mie nu mi-e frica de nastere cum mi-e frica de caldura si de nasterea pe o canicula din aia mare....sper sa aiba rezervele din spital aer co, am inteles ca au.

Buburuza, sanatate multa! groaznica experienta. auzisem si eu numai lucruri proaste despre acest spital.
eu voi naste la filantropia, sapt asta am controlul si astept sa imi spuna dr daca are idee ca va fi in concediu sau nu, altfel tind si eu spre Medlife. dar Filantropia este cea mai moderna maternitate in mom de fata si am citit numai pareri ff bune!

Alinuta, nu cunosc zona ta, dar cind va venit bb unde il vei plimba? nu ai parcuri prin apropiere? mie acum mi-e groaza cind vad cum sint toate trotuarele pline de masini parcate si voi incepe aventura cu caruciorul, slalom printre kk si alte cele...

Asa e Herastraul in weekend, efectiv nu ai loc sa mergi pe alei. cismigiul chair arata frumos, eu il bat la picior de 2 ori pe zi, dimineata si la plecare, cu ocazia asta fac si miscare.
Noce, unde e toneta aia cu cornete?? si mie imi place mult Beety ice.
felicitari pentru bb grasunel. zici ca i-a priit postul (sau posturile).
se zice ca si noi adultii ne ingrasam mai mult in post pentru ca mincam mai multa paine, cartofi, etc.
din cite am inteles tu ai tinut ca la carte, nu doar carne, tot postul. mie mi se pare ff greu de tinut, mai ales daca mergi la servici, nu mi-as imagina ce as putea minca -si nu ma refer la carne, ci la lactate in mod special. iar produsele din soia care le inlocuiesc nu cred ca sint cea mai buna alegere. sint curioasa ce ai mincat atitea saptamini, caci postul presupune gatit zilnic sau destul de des, legume proaspete, ciuperci, etc.
asa e, lumea se uita putin mirata, pentru ca chiar si biserica stiu ca face dezlegare la copii, batrini, bolnavi si femei gravide.

eleanada, foarte frumoasa camera! imi place mult culoare lila! sa o stapiniti sanatosi!
giova, frumusele si lucrusoarele voastre si vesele!m-am mai uitat si eu pe siteuri sa vad ce as putea gasi online si am vazut hainute destul de dragute, dar asta e, predomina albastru sau roz, nu ai ce sa alegi....

Blanca, frumoasa si rochita mov, dar mai mult mi-a placut cealalta. am si eu una cu genul asta de elastic sub sani, dar daca mi-o pun ma face cit casa, din cauza sanilor mari.

a venit caldura si nu imi place si nici nu imi prieste. nu stiu ce ma voi face daca de acum va fi asa, de la prima ora.
am venit in troleu, aglomerat, stat in picioare, o caldura infernala si nici un geam deschis-troleele astea noi sint tare nesuferite- dar m-am racorit prin cisgmigiu. dar ma gidnesc ca e abia inceputul si e mai...si eu as vrea sa vin la servici cit de mult as putea..vom vedea.

bun venit noilor burtici!
si va doresc la toate o saptamina buna!

Patricia s27 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Patricia, multa sanatate tie si Rebecai! Toneta cu inghetata din Cismigiu e langa locul de joaca pentru copii, cam in centrul parcului. Sper sa scapi cat de curand de raceala si sa treci pe inghetata
Cat priveste alimentatia in post, noi nemancand carne, avem deja o serie de retete alternative pe care le gatim in mod curent: linte, naut, soia boabe, sarmale si ardei umpluti cu ciuperci, etc. si atunci nu mai e atat de greu.

29+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 10 sapt, o zi

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

ALINA 1979 ,de la lapte te lasa pt putin timp si apoi te ia cu mai multa intensitate, mai bine ia un renie ,mie asa mi-a recomandat medicul.

ce rau imi pare ca nu mai au nimic la prenatal dar cred ca tot ma sui in masina si dau o fuga la bucuresti ca si asa ma bat de musca astazi

Meleea 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata burtici
poate e prea tarziu,dar eu tot va servesc cu o

elena,super camera bebeilor,sa se bucure de ea si sa fie sanatosi

blanca,misto camasile de noapte,eu nu cred ca o sa le murdaresti cand nasti fiindca oricum o sa trebuiasca sa o ridici sus tare cand e momentul nici eu nu am murdarit camasa desi era din spital.

giova,faine tare hainutele ptr bebe

buburuza,ioooi ce patanie,bine ca a trecut si bebe e bine la locul lui in burtica
sunjt nasoale rau conditiile din spitalul ala,nu il poti schimba?
eu de asta nu am vrut sa nasc acasa,ma ingrozesc spitalele si ce se afla prin ele mai ales cand va aud cati bani trebe sa scoateti din buzunare ca sa va asiste cineva,ba la asistente,ba la anestezist,ba la doc
eu cred ca sunteti multimilionare.

alexuta,eu stiam ca nu e prea bine de stat cu burta la soare,mie mi se face rau instant daca stau 2 minute,nu suport caldura :(((

noi am fost ieri in Londra,unde ne-am intalnit cu niste prieteni dragi si m-am bucurat enorm.am fost la restaurant sa luam masa,cald si frumos afara drept pentru care mandra mea printesa a stat numai in maieutz.
azi sunt cam obosita dar nu prea am timp de somn,o gramada de trebi :((
so,va pup si va urez o saptamana minunata

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

multa multa sanatate tuturor si bun venit/revenit burticilor

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Salutare,

Pentru fetele interesate de camasi de noapte, eu am gasit la Piata Delfinului din acelea pentru alaptat au foarte multe culori, super haioase la preturi intre 30-40 Ron. Gasiti inclusiv pijamalute, halate de la Vieneta...scuze nu stiu exact cum se scrie.

Eu am luat o camasuta de noapte cu nasturi de la MiniPrix din Otopeni, acu vreo 3 saptamni...tot asa aveau foarte multe dar nu erau si din acelea speciale pentru alaptat.

Stefania

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Am schimbat si noi semnatura . Si am uitat sa va spun ca azi mergem la eco....am un pic de emotii pentru la la 24 sapt eram mai mici cu o saptamana si 3 zile si vreau sa vedem cum stam acum.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
Merci pt intampinare

eumada eu sunt in evidenta la un medic de la cuza voda iasi si pot sa-ti zic ca e ok. si din ce au mai zis alte fete care au nascut acolo, e bine. cel mai important e sa-ti gasesti un medic bun acolo. eu nasc cam pe 9 iulie +/- 2 sapt acolo asa ca mai multe detalii daca vrei, dupa ce nasc

blanca e foarte frumoasa rochita. am si eu o rochie de genul asta dar ceva mai scurta. dupa ce te-am vazut in rochie, am ramas cu gandul ca tre'sa-mi iau si eu numaidecat rochie din asta dar mai tarziu, dupa sesiune ca acu nu am timp

Mamici de zmeurici, vad ca voi deja aveti hainute pt bebe si tot ce mai e necesar. eu la 31 sapt ale mele nu am decat patut si carucior. in rest, le cumpar cu sotul dupa sesiunea mea [ca am un "morcov" asa mare in fund cu stresul sesiunii si nu am timp de nimic] adica de abia dupa 7 iunie, sau chiar dupa 10 iunie, ca atunci sotul se intoarce din Spania. pe atunci o sa am vreo 35 sapt. se pare ca sunt tare lenesa in comparatie cu voi

---------------
Inesa [ 31+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_i_s_s_y

REFERITOR ALOCATIE 200 LEI!!!!!
In baza Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului, persoanele care inainte de nasterea copilului au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit, conform Codului fiscal, beneficiaza de indemnizatie pentru cresterea copilului.

Aceasta indemnizatie in valoare initiala de 600 lei (la nivelul anului 2007) se acorda de la 1 ianuarie 2009 in cuantum de 85% din veniturile medii nete realizate de persoana beneficiara in cele 12 luni inainte de nasterea copilului, dar nu mai putin de 600 lei si nu mai mult de 4.000 lei”, se arata intr-un comunicat al Ministerului Muncii, emis la sfarsitul saptamanii trecute.

Ministerul Muncii a mai subliniat ca articolul 4 din actul normativ mentionat precizeaza faptul ca incepand cu anul 2007 toti copiii in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, beneficiaza de o alocatie de stat pentru copii in cuantum de 200 lei.
“Actul normativ reglementeaza in mod expres ca in cazul persoanelor care beneficiaza de indemnizatie pentru cresterea copilului se acorda si alocatia de stat in cuantum de 200 lei. Alocatia de stat pentru copii este un drept al copilului si se acorda indiferent de veniturile parintilor”, potrivit comunicatului Ministerului Muncii.

Informatia e 100% sigura.
Va pupam cu drag, mai intru dupa ce reusesc sa va citesc ca ati fost tare harnicute in week-end. Noi suntem bine, raportam azi la 25 saptamani si 0 zile 10 kg foaaaarte in plus

24+cu bebelina

ce mare sunt

am si eu o nelamurire:
daca
-eu pana in iulie 2008 am fost studenta,
-iar din octombrie 2008 m-am inmatriculat la master,
-pt perioada cat nu am fost studenta, adica iulie 2008-octombrie 2008 am platit mai tarziu asigurarea la CAS+penalitati,
-de cand m-am inscris la master, din octombrie 2008, am asigurare ca studenta
-nu am lucrat pana acum.
In conditiile astea beneficiez de cei 600 lei?

sper sa nu va fi zapacit prea tare cu ce am scris mai sus

---------------
Inesa [ 31+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput