Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (cap.45)
Raspunsuri - Pagina 8
mcrissa spune:
zmeurici

sa fiti bine pana la capat, va tin pumnii si incep in curand sa fac antrenamente pentru galerie

!mi-e dor de voi
Puisori
www.tickercentral.com/view/aat9/1.png" target="_blank"> Dorinta
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
buburuza1979 spune:
mcrissa multi 

pt tine si te asteptam cu vestea mare
cat de curand !!!
fetele eu imi motivez absenta de pe forum cu o internare de urgenta la spital...
miercuri noapte am ajuns de urgenta la Caritas unde e dr meu cu dureri groaznice de burta si spate ... m-au internat.
am stat 2 zile pe gynipral perfuzii asta pana a venit rezultatul analizelor ... rezultatul colica renala...
de aici am trecut pe perfuzii cu amestec litic si m-am linistit.
bebe e bine ... de la dureri incepusera si contractii si era sa avem prima zmeurica 
a trecut totul acum.
colul e scurt moale dar cel mai important e INCHIS 
acum am alta problema...
m-a socat spitalul si nu stiu ce sa fac. conditiile sunt mizere... in primele 2 nopti am fost cazata la camera de travaliu si am asistat la nasteri in direct... care m-au oripilat!!! nu am vazut nici o graviduta cu epidurala si urletele in timpul travaliului si nasterea propriu zisa erau de vise negre. am inteles ca acolo oricum nu se practica epidurala ca nu au anestezist care sa faca asta...
la un mom dat o graviduta in travaliu a cerut ajutor asistentelor sa o ridice sa mearga la toaleta ca facea pipi si i-au adus o galeata de gunoi sa fac in ea acolo in salon.
ma bate gandul serios sa ma duc sa nasc la Medlife... macar sunt conditii decente ... dar tb sa gasesc medic sa ma ia in evidenta acolo...
sunt terminata la gandul ca mai e putin si eu am ajuns in asa deruta.
sunt oripilata de conditiile de la Caritas si cred ca ma imbolnavesc psihic daca ajung sa nasc acolo.
pana la urma tot raul spre bine ...ma gandesc ca daca nu era episodul asta cu colica renala nu ajungeam sa vad spitalul asa in toata splendoarea pana la nastere si atunci mai mult ca sigur aveam un soc.
si in ultima noapte dupa ce ca eram deja in depresie de ce imi era dat sa traiesc acolo se mai gasesc si o gloata de golani pe strada care au inceput sa arunce cu bolovani in geamuri si ne-au spart unu din salon 
sa imi stea inima si altceva nimic...
va zic... HOROR a fost!!!
acum nu stiu incotro sa o apuc ...
28+
buburuzul miscacios
alinutza78 spune:
buburuza1979 doamne prin ce-ai trecut...multa sanatate in continuare..ti-au dat un tratament pe care poti sa-l urmezi si acasa? important ca bebe e bine..sa stea la caldurica pana la termen
cat despre conditiile la Caritas...vorba ta: bine ca ai vazut acum si nu in prag de nastere. Ramaneai, doamne fereste, cu vreo trauma in urma nasterii.
Eu voi naste la Medlife cu dna dr Dincaref. Sunt insa multi medici ginecologi buni acolo si cred ca daca te duci cu dosarul de analize facute nu vad vreun motiv de refuz.
Bafta multa
Alinutza
26+ viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Giova spune:
Alinutza mersi. la marco am avut hainute mai mult bleu...eram nebuna dupa culoarea asta...insa m-am saturat dupa primele luni. acum profit ca e vara ca sa-i dau hainute in culori cat mai vii, dar tot au si ele albastru...asta e.
Buburuza bine ca ai scapat cu bine, si colul e inchis, bb in burtic, ok. Sper sa gasesti un alt dr. la alta clinica, bine ca ai vazut conditiile de acolo
.
Inutsa bine ai venit in
. sarcina usoara in continuare si un bb sanatos.
eu mananc capsuni la greu
. de cand le-a adus sotul bag ca sparta...simt ca plesnesc dar continui....vai de cantar cand ma voi urca pe el
.
_
Gio
29+ si Marco(06.01.2006)
poze
buburuza1979 spune:
tratament ...cam greu ca la piar=tra la rinichi daca esti gravida nu preai ai ce sa faci decat no-spa si scobutil cand vin crizele... pastilele pt asa ceva nu sunt recomandate in sarcina asa ca sper ca pana nastere sa nu mai am crize pt ca nu am ce face decat sa le suport...
lichide multe si mai iau si antibiotic sa nu fac infectie urinara.
mi-au facut venele prastie de la perfuzii prost puse ... cu branule prea mari... cu loc infectat ca nu nimereau vena si toata perfuzia mergea pe langa vena de mi s-au umflat mainile ...
ideea e ca m-am inteles cu dr si am plecat acasa desi abia maine imi face externarea oficiala...
eu toate ecografiile dublu si triplu test le-am facut la medlife asa ca figurez cu analizele facute la ei...
maine merg iar la caritas sa imi iau externarea... o sa vbesc iar cu medicul apropos de nastere si daca tot o tine pe a lui de nasterea naturala fara epidurala eu fug.
eu am bazin mic si e si cu probleme asa ca o nastere naturala ar fi f grea pt mine si bebe cu procentaj mare de forceps...
dr meu nu prea e de acord nici cu cezariana ... asa ca e greu!
sper sa fac o alegere buna cat de curand... sa vad incotro o apuc!
28+
buburuzul miscacios
eumada spune:
m-au luat durerile de burta numai cat am citit ce ai scris.Nu poti naste la alta maternitate?
Stie cineva care sunt conditiile la maternitatea cuza voda din iasi?
Madalina
25+
Eva-Maria
blanca000 spune:
M-am intos si eu din plimbari..
Elenada..super camera piticilor..imi place rau de tot movul de pe pereti..nu e tare deloc..e f f frumos..abia astept sa o vad terminata. Comoda e ca ce ape care am luat-o si eu doar ca pe alta culoare..ti s epare inalta?
Giova zici ca nu ai purtat chilotei...macar cand vine cineva in vizita sau vad eu..cum sa stau cu somoiogul de vata asa fara chilotei ![]()
Alinutza eu zica ca nu e devreme sa iti iei camasutele, sa fie acolo...
Inutsa...bine ai venit la zmeurici 
Mcrissa
..multumim ca esti langa noi..sper sa fie si la tine bine cat de curant..tinem pumnii.
Bubu..vai vai...auzisem eu de Caritas ca nu e placut..dar dr. tau nu colaboreaza si la o alta clinica? Daca ar colabora ai scapa de grija gasirii unui alt medic..si ai naste si in alta parte. Daca nu si nu..spune-ne si iti dam contactul dr nostri daca te ajuta cu ceva. Uita-te pe listuta de pe prima pagina..vezi cu cine nastem noi si daca vrei...just say..
Si sa va arat rochita din ziua de azi..eram eu cam umflata la fata (ca deh! am facut falci si gusa
) si a contribuit si caldura excesiva de afara. Dar va uitati si voi la rochitasi la finuta mea cea mare..ca am ![]()
29+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
ylla2009 spune:
BUBURUZA
saracuta de tine prin cate ai trecut..sper sa gasesti o solutie mult mai potrivita si decenta cat mai curand.
ALINUTZA..e cam ciudat doctorul asta dar ma gandesc ca la 30 de saptamani e cam tarziu sa imi caut alt medic..si in plus nu cunosc nici un alt medic mai rasarit la Cantacuzino.Desi m-a jenat destul de mult tuseul vaginalchiar si dupa ce am coborat de pe masa..imi fac curaj si imi zic ca nu-l voi mai avea de suferit decat de maxim 3 ori si gata.
Apropos..mai stiti ca se vb de legea aia prin care pacientii din spitalele de stat vor fi pusi sa plateasca o parte din costurile interventiilor medicale-in cazul meu cezariana-eu nu am carte de munca si asigurarea de sanatate mi-o platesc din mana...oare ma voi trezi in iulie ca am nusht cat de plata pt cezariana-pe langa ce trebuie sa-i dau la doctor.Voi ce ati mai auit referitor la asta.??
Ma gandeam pentru intalnirea de sambata din cismingiu ca pe langa ora..cred ca..chioscul acela undeodata canta fanfara vara ar fi un loc bun de intalnire.Voi ce ziceti?
INUTSA bun venit in club,nastere usoara si bebic sanatos si frumos.
ELENADA este foarte frumoasa camera piticutilor,sa o stapaniti sanatosi.
BLANCA esti o graviduta foarte frumoasa iar rochia e super.Foarte frumoase si camasutele de noapte.
GIOVA imi plac foarte mult hainutele ,sa le poarte sanatos bebele tau.
MCRISSA..
multumim ca inca ne mai esti alaturi ,te asteptam cu vesti bune cat mai curand.
Gata ca iar m-am intins cat o zi de post.
Ylla
30+ si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
noce spune:
Buburuza,
imi pare rau ca ai avut experienta la Caritas, dar vorba ta, e bine ca macar ai vazut cum e inainte de nastere. Parerea mea e ca ar trebui sa profitam de internet si sa aflam mai multe despre spitale din timp. Eu am ales intai spitalul pe baza experientelor descrise aici pe DC. Si mie mi-a recomandat o cunostinta sa merg la o dr la spitalul Bucur si nici nu am vrut sa ud, pt ca citisem pe net pareri aiurea. La fel, mi-a fost recomandat dr Lemnete de la Polizu, despre care n-am dubii ca ar fi bun, dar am auzit lucruri urate despre Polizu. Am luat spitalele prin eliminare practic. Ce vreau sa zic e ca exista variante decente si in spitalele de stat, pt ca maternitatile private din Bucuresti sunt foarte scumpe si de obicei practica cezariana.
Si eu osilez intre o maternitate privata in Constanta (unde o nastere costa 1000 euro) pentru o nastere in stil Lamaze, cu sotul alaturi de mine in travaliu si pozitii de nastere naturale si spitalul CF2, care am auzit ca-i ok, dar nu cred ca in travaliu pot sa am sotul alaturi sau sa nasc intr-o pozitie diferita de cea orizontala.
Multa sanatate! Sa te ajute Maicuta Domnului sa treci cu bine peste aceasta problema cu rinichii.
29+
Filip
Minunea Sfantului Nectarie
AMR 10 sapt, o zi
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
buburuza1979 spune:
Blanca aia e problema ca el este numai la Caritas ... daca era in alta parte mergeam fara discutii acolo.
pe mine m-a monitorizat pana acum o alta dra tot de la Caritas dar mergeam numai la cabinetul ei privat... o femeie super medic in care am avut toata increderea...
eh in sapt 22 m-a anuntat ca ea nu mai face nasteri si ma paseaza acestui medic care e format de mana ei ...
mentionez ca ea mi-a recomandat sa fac cezariana ...imi stie istoricul si a zis ca sub nici o forma nu nasc normal.
de dr. actual am auzit numai lucruri bune si ca ar fi profesionist si de aceea am acceptat sa merg pe mana lui... daca nu aveam incredere imi cautam medic de cand aflasem ca dra mea nu "ma naste" ca sa ma exprim asa.
eh situatia s-a schimbat cand am cunoscut si spitalul...si si ideile lui privind nasterea in ciuda recomandarilor drei mele de dinainte.
de asta zic ...maine merg iar la el sa imi faca oficial externarea si voi aduce din nou in discutie nasterea... voi vedea cum reactioneaza.
am inteles ca cezarienele acolo nu sunt chiar rele pt ca au alt regim si alte saloane. cele de la natural e mai nasol...mai ales de faza cu epidurala care nu se face.
eh vad eu maine incotro o apuc dupa ce discut iar cu el. daca nu imi satisface toate problemele ma duc la medlife si ma interesez de medic acolo. macar dau un ban dar stau fara griji si conditiile sunt si pe masura!
stiti voi : dai un ban dar stai in fata!
o sa fie greu sa strang banutii dar pt linistea mea si conditiile care mi le ofera pt bebe merita sacrificiul.
28+
buburuzul miscacios