Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (cap.45)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza78

Buna gravidutze

Si eu am revenit din plimbari...cu burtica plina ca am dat iama intr-un restaurant chinezesc
Am facut cumparaturi si din Diverta si mi-am achizitionat cele 4 serii din Neveste disperate si vreo 5 carti...ma pregatesc de concediu prelungit

blanca000 frumoase pozici...strumful e simpatic tare....iar gravidutza radiaza la propriu. Frumoasa si rochitica, pare foarte lejera..de unde ai cumparat-o?

Alinutza 26+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Alinutza..rochita am luato din Baneasa Mall de la magazinul Orsay..mai avea un absolut delicioasa dar am aleso pe asta ca avea si un pret mai bun , iar cealata era mov si mai am una acasa tot mov..ma imbrac azi cu ea .Mie imi plac rau rochitele astea lungi si fustitele gen tiganca...daca mai vedeti un undeva sa imi ziceti.

Acum va las ca am monopolizat topicul..

29+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

neatza si de la noi!

Ylla, ma bucur ca esti mai bine!

Blanca, foarte frumoase lucrusoarele, iar despre rochita ...m-am indragtostit de eafoarte frumoasa, si burtica la fel.

si eu visez tot felul de aberatii, dar parca nu asa rau ca la prima sarcina.
si acum mi se intimpla sa visez ca am nascut, sau ca mi se rupe apa, si culmea, niciodata nu visez ca nasc baiat.

eu acum am intrat intr-o perioada in care dorm cel mai bine. adica pic lata pe la ora 11 si dorm neintoarsa pina la 7. nu ma mai duc la pipi peste noapte, dar inainte de culcare fac de vreo 2-3 ori la intervale mici.
in parc am observat ca mai mult de 2 ore nu as mai putea sta caci vine senzatia de pipi.

se anunta o vreme frumoasa si sper sa putem profita de ea. Pe rebecca am luat-o cam ragusita de la gradi vineri si mi-a zis ca i-a dat un baietel raguseala, si acum vad ca are muci, e ragusita, tuseste putin dar inca fara febra iar pe mine ma doare gitul deja si apar mucii. aseara se scarpina de zor si tare m-am speriat ca a luat vreo boala de copilarie. sa speram ca trece repede si nu iau a 4-a raceala in sarcina asta tot de la ea.

Patricia s27 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Blanca,sa le stapanesti sanatoasa,m-ai omorat cu camasile alea de noapte si halatul.Umde gasesc Vienetta ca pe google nu imi da nimic.

Rochite deastea de tiganca eu mi-am luat de la mine din oras dintr-un magazin oarecare,dar vreau sa va spun ca in Ruse erau prin toate magazinele,mi-am luat una pana la genunchi cu fabuloasa suma de 19 leva,adica 38 de ron.mi-am mai luat si alte chestii frumoase,papuci,gentute doar cu magazin de pijamale nu m-am intalnit.
In legatura cu ce zicea Meleea la un moment dat sa stiti ca toate mamicile aveau numai carucioare frumoase si ele erau foarte aranjate.

31+Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello

Am terminat si noi de aranjat cat de cat camera piticilor. Mai trebuie accesorizata dar mai este timp.
Am adaugat poze cu camera la semnatura.

elena +27 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Blanca rochita e superba. Cat ai dat pe ea?

Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si de la mine!
Si aici e soare si cald...eu fara chef de nimic. Sotul vroia la piscina sau gratar, dar s-a ales doar cu o plimbare pana la rau cu fiu-so. eu prefer sa stau in casa, sa lenevesc...sper sa nu o tin asa pana la sfarsit.
Am pus si eu poze cu hainutele cumparate. mai am unele nepozate, iar cele de la marco nu le mai pozez:
http://community.webshots.com/album/570885242rKoOCZ
Trebuie sa ma apuc si eu de spalat si calcat...nu prea am chef, dar e musai.
maine vreau sa trimit si actele la Cord Center, macar le-am citit, sper sa le si completez.

Blanca frunmoase camasile. dintr-astea sunt si aici. eu nu am murdarit defel camasa cu care am nascut. Bine ca nu ti-ai luat pijama, e nasol la pansat/spalat, control. Nici chiloti nu se folosesc...si aia se dau greu jos. Nu credeam cand imi ziceau fetele ca stau fara, dar am vazut pe pielea mea....e mult mai bine.
Matcha-oana si tu cu dureri de oase? eu mor ce ma dor...parca la prima sarcina nu ma dureau asa.
S_ellia25 bine ai venit la noi in . sarcina usoara in continuare! pt. a fi pe lista, trebuie sa dai datele tale si una dintre fete te va trece.
S-ar putea sa se fi intors bebe, daca nu a facut-o pana acum. tin minte ca si eu asa am simtit la prima sarcina, prin luna 7. acum e cu capul in jos din luna6, si de aceea nu am mai simtit asa o miscare puternica.
Ylla vom avea tot felul de vise, cel putin asa am avut eu...acum nimic. am visat la inceput ca voi avea fetita si atat.
Pooh sa-ti fie de bine capsunile. si eu i-am zis sotului sa-mi ia. as manca si eu non-stop, dar numai cu zahar pe ele. si mai bag la greu struguri si pepene galben.
Elenada super camera piticilor. tot de la Ikea ai luat mobila?

o duminica frumoasa sa aveti...merg sa pregatesc si eu pranzul.

_
Gio29+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna burtici
multumim la toate fetele pt urarile de ziua sotiorului meu .noi ieri ne_am distrat a fost super am si fost fff obosita si de asta am uitat la gratar sa facem poze,am facut cateva acasa cand ne_am intors sa facem cafea la neamuri,am sa le pun mai tarziu sa_mi vedeti burtica
elenada super camera piticilor
giova ff frumoase hainutele
haideti ca va las ca ma duc sa mananc o inghetat cu sotul

monica mamica in devenire+32denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 8sap

Mergi la inceput

Giova tot de la ikea am luat mobila. Mi-a placut mult si pretul este ok.

Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare, burtici!
Ne primiti si pe noi aici?
Sunt o burtica de 31 sapt din Iasi si imi astept minunea de fetita pe 9 iulie.
Mai multe despre mine:
DN 04.12.1985, UM 02.10.2008, DPN 09.07.2009

---------------
Inesa [ 31+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

ylla2009 ma bucur ca ai depasit depresia si ai revenit printre noi mult mai optimista...bebele merita o mamica optimista. Crunt cu medicul tau...dar lasa ca eu am mers la ecograf la un doctor cu renume si mi-a adresat doua intrebari si am iesit de acolo mai nelamurita decat intrasem

matcha-oana felicitari pentru bebe grasunel Nu-ti mai fa probleme cu kg...ai plecat de la o greutate mai mult decat rezonabila..ce sa mai zici de altele (in speta moi) care au plecat de la 71 kg la 1,58m??

Giova doamneee....mor dupa hainutele alea..sunt super hazlii, culori foarte frumoase si par si de buna calitate. Eu pana acum am luat niste body-uri de culoare uni...trebuie sa ma reprofilez...sa le poarte sanatos bebele Edi

Patricia multa sanatate Rebeccai..si ai grija de tine

blanca000 hazlii camasutele. Am vazut in primavara camasute la fel..cu despicatura in dreptul sanilor si asemanator de hazlii si in Carrefour Militari..dar nu am cumparat ca mi s-a parut prea devreme..or mai fi??

inutsa bine ai venit la zmeurici ...sarcina usoara si pana la termen si o zmeurica sanatoasa, frumoasa si voioasa..Si eu sunt din Iasi, dar de 3 ani m-am stabilit in Bucuresti..deci esti de-a mea

elenada frumoasa camera bebeilor..sa o stapaneasca sanatosi

Eu am vrut sa am parte astazi de "green day"..si mi-am luat sotul din dotare si ne-am dus in Herastrau. Moaammmaaa...cred ca era tot Bucurestiul acolo...aglomerat de nu puteai face o miscare fara sa te lovesti de cineva..si un puf in aer de ziceai ca ninge, si care iti intra peste tot. Fetelor din Bucuresti dati o idee despre o locatie mai aerisita unde sa-mi plimb si eu burtoiul fara pericolul de a ma da jos careva...eu stau in Ghencea.

Alinutza 26+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput