Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (cap.45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Giova, aveti Iana in Timisoara? Au fost si pe aici, dar mai neoficial (din cate am inteles) si nu au stat prea mult.

Fetele din Bucuresti, unde e Next-ul? Ca am inteles ca s-a deschis. Ce preturi au? Stiti ca se pot comanda de la ei si de pe net? Si au preturi ok pt. bebelusi. Cand or avea reducerile?

Andreea, se gasesc si camasi de noapte dragutele cu diverse personaje din desene animate. Vieneta parca se numeste una dintre firme, dar sunt mai multe. Si au si camasi de noapte cu nasturi si din acele speciale de alaptat cu fante. Parca am vazut pe la Selgros sau Real. La noi au si in magazinase mai mici. Eu mi-am luat de la targul de confectii.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Hello..si de la noi..in sfarsit
De vreo 3 zile ma chinui sa recuperez capitolul trecut ,ba lipsa de timp,ba de net si tot asa

MQQM,CORNELIA, PATRICIA,DOINIQUE,LUCIALU..am reust sa depasesc acea depresie cu gandul la binele puiutilor mei,va multumesc pentru cuvintele frumoase,va sarut cu drag si va doresc numai bine.

Vad ca ati discutat despre asa multe subiecte zilele astea.
Am luat si eu o lenjerie de patut cu pernuta pilota si cearceaf e din bumbac, e moale si a testat-o mai intai fii-mea.Am comandat-o de pe net impreuna cu un biberon mic de sticla cu tetina si latex de la nuk ,o suzeta tot nuk din latex si un set de perii de curatat biberoane.I n privinta lenjeriilor o sa rog pe cineva sa imi mai fac 2-3 intr-un bumbacel mai pufos.Sunt sigura ca o sa gasesc material bun.
Cu dusul la baie..mai des ca inainte dar nu exagerat si foarte rar noaptea..in schimb obosesc foarte repede si uneori as sta in pat toata ziua.
Apropo de infasat si eu cele 7 zile cat am stat cu Carmen in spital dupa cezariana mi-au rtinut-o sarmalutza si acasa o mai legam asa mai lejer mai mult de gura soacrei..ca imi era atre drag sa o vad cum doarme nelegata.
MELEEA frumoasa burtica, frumoasa gravidutza
DIENUTZA si tu esti o gravidetza foarte frumoasa.
ANEMONA ESTE SUPERRRRRRR camera bebelusului .Sa o stapaneasca sanatos si sa o folositi cu drag.
RALLU felicitari pentru evolutia lui bebe
ELENADA drum bun si relaxare placuta la parinti
CRIXIA eu sunt la a treia cezariana, al doilea copil,decizie luata impreuna cu sotul si cu medicul - voi face legare de trompe.Se face in timpul cezarianei dupa ce e scos bebelusul si trebuie semnat un acord inainte
NOCE felecitari pentru grasun
Acum sa va povestesc ..am facut prma eco la 6 saptamani,apoi la 12 pentru dublu test,apoi la 18 cu amenintarea de avort si pe 13 martie morfofetala de trimestru 2..si atat.Ma supravegheaza doctorul cu care am avut cezariana la Carmen..ultimul control de vineri a fost ca de obiceu..deja enervantul consult pe masa si tuseu si ceva masuratori.Mi-a zis sa merg in continuare cu utrogestan si materna si marti sa merg sa fac analiza de secretie de col-parca asa a zis.Il intreb daca mai trebui facute si alte analize si zice nu..doar asta de col.Ne vedem peste o luna si apoi mai des,pa si la revedere.Nu tu echo nu tu greutate la bebe nu tu grad de maturare al placentei, nu tu analize de sange..NIMIK.Chiar sunt cam dezamagita.Ma multumesc cu faptul ca nu prea am dureri de nici un fel si cu faptul ca bebe misca mai mereu.
Ieri am intrat si noi in 30 se saptamani.M-am lamurit cu numaratul .
Va pup si va doresc o duminica placuta!!

Ylla 30+ si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Andreea la noi nu e obligatoriu doar cu camasi deschise in fata.eu mi-am luat una cand am nascut, dar tare naspa e modelul, are o broderie nasoala, pe care acum vreau sa o dau jos. eventual sa nasc in camasa asta, restul care le am sa le tin pt. spitalizare.
Cornelia bine ca a fost ok de 1mai.
este mag. iana la noi si fabrica la Arad. am intrat si intr-un Iana in Italia, dar hainele sunt mult mai frumoase ca cele de la noi si cu mult mai scumpe, e drept.
Ylla ciudat rau de tot dr. tau. eu numai eco fac, tuseuri never.

merg si eu la orizontala, mi-a ajuns pe azi.
.

_
Gio29+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ellia25 spune:

buna la toate gravidutzele..vreau sa va intreb si eu ceva...aseara adormisem si bbtza nu stiu ce a facut cred ca s-a intors ca am simtit asa ca o lovitura urata de m-am si speriat si am sarit de mi-a fugi si somuleste normal asa ceva?ca pana acum nu am mai simtit asa ceva..iar dimineata cand m-am ridicat din pat am simtit ca o sageata in burtica in partea de jos de parca nuci nu puteam sa respir..aaa am 28+ ...si as vrea si eu sa ma inscriu la inceput da nu stiu cum ..am incercat dar nu reusesc deloc..ms mult..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

buna ziua burtici frumoase

cu toate ca nu prea postez eu pe aici ,va citesc aproape in fiecare zi si imi face placere
eu eram cea care ma vaitam de dureriile de coapse si de noada ,doctorul mi-a spus ca ne marim in bazin,iar ligamentele dintre oase se slabesc de aceea sunt astfel de dureri ,binentele ca depinde de fiecare persoana in parte.am primit niste chestii de lipit pe spate pt alinarea dureriilor si acum sunt din nou plina de viata,fara acele cumplite dureri
am intrat si eu in rand cu voi la 29 de saptamanice mari ne-am facut ,inca putin si o sa ne vedem cu bebelusii in brate.
eu la 28 de saptamani am fost la eco si toate au fost bune,bebe e un energic,dar nu vrea sa imi arate fata ,mereu sta cu manuta la ochi,mereu ma rog de el sa imi arate fata dar nu vrea se pare.
la greutate,v-am citit in mare parte ,si am constatat la fel cum spune si doctorul meu ,ca bebe meu este maree(gras),ce ma fac eu la nastere de merg cu el in ritmul astala 28 de saptamani el avea 1570 de grame ,de s-a mirat si doctorul si l-a masurat de 3 ori.
a castigat in jur de 500 de grame in 2 saptamani si vad ca asa o tine .
in legatura cu greutatea ,eu m-am ingrasat mult la inceputul sarcinii ca am mancat ceeace am vrut ,defapt ce am putut din cauza greturiilor si binenteles ca multeee dulciuri,acum nu mai am probleme si mananc chiar mai putin ca inainte sa raman gravida ,pur si simplu nu imi trebuie mai mult,si tot ma ingras la 2 saptamani cu 1,2 kg.ce ciudat ,eu sunt o fire mancacioasa de fel si inainte nu ma ingrasam deloc ,aveam 50 de kg la 1 62 inaltime si acum ,nu mananc mai nimic si pun ,pun la greu pe mine,cred ca asta micu ma face sa ma ingras asa.
pup toate burticiile si o sarcina cat mai usoara si de acum incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Buna dimi ..coffee on me this time
offff ce vis aiurea am avut :parca m-am trezit dintr-o data la spital..venise fratele cu sora mea si eu deja avusesem cezariana, dar nu imi aminteam nici cand am fost internata,daramite operata si ei se amuzau pe seama asta ,merg sa iau bebele sa ii dau sa pape era cel mai gras si mai frumos bebe..oricum ciudat vis..mi-a ramas foarte intiparit in memorie
Va sarut..o duminica placuta!

Ylla 30+ si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!!E frumos la noi,soare,va fi si cald,asa ca mergem la socrii la Bazna,stam in curte,lenevim.Nu stiu ce m-a apucat,de aproape 2 saptamani mananc zilnic capsuni....daca intr-o zi nu-mi primesc portia,fac urat....sotul deja stie ca are zilnic drum la piata....si mai nou(adica de cateva zile) le mananc cu zahraadica cum ingrasa ei mai multVa doresc we minunat,sa va odihnitiPooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+AMR 8 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Hehe,Ylla,deci ai nascut deja?Si eu m-am visat la spital,dar eu aveam probleme cu camasile pt. alaptat,nu le gaseam in bagaj si ma certam cu asistentelePooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+AMR 8 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna dimineata si de la noi,

Si eu visez de cateva zile urat, ba ca mi sa rupt dpul..ba ca ma duc la spital..diverse din astea...cred ca subconstinetul ne arata ca ne indraptam spre nastere .

Azi noapte am dormit f f prost, am avut arsuri..dar ce arsuri...m-am trezit de vreo 3-4 ori sa beau apa sau lapte...si am dormit cu perna de gravida sub cap sa stau mai inaltata..dar tot degeaba..imi venea pe gat rau de tot..cateodata simteam ca parca m-ar taia cineva cu cutitul in gat asa era de nasol..si vad ca mai am un pic si acum de dimineata dar sper sa imi treaca...ce senzatie nasoala..rau de tot .

Ma tot gandeam de la ce o fi asa de rau oare..si mi-am amintit ca am iesit la terasa unde am baut o limonada de lamaie destul de concentrata si acrea...desi am pus putina miere...dar cred ca de la ea...gata..la revedere cu limonada...uffff...nasol.

Aaaa..camasile pe care mi le-am luat sunt de la Vienetta..le fac poza si va arat.

29+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Voila camasile : cea portocalie are fante de deschidere in fata sanului cu un decupaj si scoti pe acolo tzitzi , cea galben cu portocaliu are nasture pana sub sani si cand ii deschizi pe tot ai pieptul gol, iar halatulmerge la amandoua..si bumbacul e chiar bun si moale.

Imi e mila insa sa nasc in vreuna din ele..ca sunt haioase.

Ma uitam si eu la pijamalele cu pantalon si parte peste parte la bluza..insa nu pentru spital...caci acolo pana mi-as da pantalonii jos cand ma duc la spalat si pansat si tot timpul hop pe masa...mai bine as aimi ridic doar rochita..e si vara si merge. Acum sa caut papuci la asorte...si vreo doua perechi de sosete sa fie. Chiloti de unica folosinta am....un sutien pt alaptat desi cred ca e cam mic dar nici eu nu am sanii mari..si sa imi iau cosmetice :tampaone, vata, garmastan, tampoane de san, baneocin..si mai ce?

29+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput