Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (cap.45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am reusit sa citesc cap. asta, restul voi vedea cand o sa reusesc.
Andreea_79! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Monica2008, sotului! sa nu te obosesti prea tare.
Noce felicitari pt. grasunel. asa e, calciul da contractii, nici eu nu cred ca voi lua...am destule si fara el.
Vally din net se calculeaza pt. CIC.
Ionik76 prin asemenea senzatii trec si eu. Colul mi-a zis dr. ca e inchis si sarcina nu e joasa, dar bb apasa tare mult...poate si din cauza pozitionarii cu capul in jos si a muschiilor slabi, caci la prima sarcina nu au fost astfel de probleme.
Cornelia sper sa termini odata cu munca, caci tare stresata esti. Frumoasa camera fetitei, iar din poze inteleg ca ati fost la Dunare? nu am citit din urma.
melea super interesant caruciorul....pacat ca la noi nu e asa ceva.
Si la noi bb2 va dormi cu noi, vroiam sa vindem ap. cu 3 camere si sa luam ceva casuta, dar cu criza asta s-au micsorat preturile ap., sotului nu-i mai merge asa de bine la firma....asa ca facem ce putem pt. bb2. Nu te mai necaji, discuta cu calm cu al tau sot, sper sa inteleaga si sa va puteti muta la ai tai, mai ales ca ai mai mult spatiu decat la soacra ta. Puncteaza pe asta, in primul rand.
Blanca frumoase poze, esti o gravidutza tare frumoasa. si eu am vrut sa iau o rochita asemanatoare din Italia, dar cel mai mic nr. era 46 si zici ca eram intr-un sac.
Alina nu am mai apucat sa-ti raspund la PM. Ai cam avut dreptate cu hainutele de la H&M, body-uri foarte inchise la culoare, nu era cine stie ce marfa. Si la baietei mai mari am avut de furca, nu am avut ce alege pt. Marco. La fetite nici nu m-am uitat.

Noi am fost pana in Real si am facut papica...sunt moarta...ma dor toate, in special oasele dintre picioare.
Am luat 10 kg, burta e mare si de abia ma misc...cred ca tare greu vor trece ultimele luni. e mult mai grea sarcina asta decat cu Marco, of...ca mult ma mai plang.

am pozat si eu lucrusoarele lui bb, cred ca are destule pt. inceput...daca prindem reducerile e clar ca nu rezist, mai bag ceva si de pe net, dar in mare cam are de toate.

weekend fain sa aveti.

_
Gio29+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Giova foarte frumoase lucrusoarele lui bebe Edi..le-ai cumparat din tara? si de unde faci comanda pe net?

Alinutza 26+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetele ! Eu azi am fost plecata la un gratar , a fost super ... cald , super super ! Azi schimbam si noi semnatura , adica avem 29 saptamani si intram in 30 saptamani , bebe misca de zor , azi-noapte pe la ora 3.00 s-a intors si m-a trezit , dar ma bucur ca e bine !
Giova multumesc mult pentru urari !
Blanca super scum finutul tau !
Voi ati gasit camasi pentru spital deschise in fata , cica nu ne lasa la nastere cu alt gen de camasi? Eu nu am gasit si am inteles ca nici nu se mai fac !
29+
http://good-times.webshots.com/album/571779722tnDguF
http://entertainment.webshots.com/album/571756285yAKQrH
http://good-times.webshots.com/photo/2151543800104803929CrCGCn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Alina, merci, noi suntem bine. Pe aici nu s-au inregistrat cazuri de, ce bine! Lumea e relaxata deja, desi in realitate nu a trecut pericolul. Inainte erau toti cu masti pe strada, acum nici unul, te si sufoci de cald, doar la magazine vanzatorii si personalul da, au masuri de protectie. In capitala cred ca e mai mare agitatie, io nici nu ma uit la tv, deci nu is in atmosfera, doar citesc stiri pe yahoo si vad ca se mareste treaba si in rest, in USA au ajuns la mai multi morti decat aici , cam nasol.

Cornelia, ce frumoasa camera! . Voiam sa te intreb... cum adica nu a mai venit laptele, nu ai avut deloc? Never ever? Ca eu din cate citesc asa ceva nu am auzit, in general sunt factori externi care duc la disparitia laptelui, dar se poate si asa ceva, sa nu fie deloc? M-ai pus pe ganduri.

pooh, mi-a dat mama reteta de tort pe care o face ea, dar nu cred ca ma incumet, tocmai am stricat o "banana bread" acu vreo 2 zile, ca a ramas cruda si apoi am pus-o iar pana am ars-o si artuncat-o, asa ca probabil o sa cumpar. Daca vrei, iti dau reteta pe care o am, e tort cu nuca si crema de unt, e bun.

CRIXIA, eu astept cu nerabdare momentul asta "cand il vezi pe bebe uiti tot!" hehe, ca toata lumea spune asa, cu gandul asta ma duc la spital cred ca. Te-am vazut pe la Alaptatul help-line, niste posts de prin 2004, pana la urma cum a fost, ai alaptat, totate bune si frumoase?
Ametelile pot fi si de la fier poate dar mai degraba iti scade zaharul din sange, si ai asa stari, baga mereu ceva dulce si vezi cum te simti apoi. Pe mine ma mai trec niste sudori asa, de-odata si parca mi se taie respiratia cand vb.

andreea, cred ca se gasesc camasi de alea pe la raioane de babetarii, au asa am gasit aici, eram eu si señoras de 60 de ani care ne uitam la aceleasi camasi si imparteam pareri. Am gasit una roz de bumbac un pic pic mai draguta, nu am luat inca, sapt viitoare ma duc; si o pijama cu bluza parte peste parte, se poate alapta, aia cu pantalonasi, mai tinereasca, cred ca merge si asa, o sa le iau pe ambele.
Apoi tre sa mai iau chiloti gogosari , ma uitam cu sotul la unii si radeam si el se intoarce, si da peste un fost coleg de liceu, s-a inrosit de ras si de rusine... face "ce-i fi crezut asta, uite ce lenjerie sexy ii iau lu nevasta-mea!" Eu oricum eram cu spatele si nu se vedea burtica. Astea le bag la capitolul "bani aruncati" dar deh, nu se poate fara ele, ca io camasi de noapte nu port nici in vis.
Ca sa nu mai zic ca urateniile astea (cele de bumbac) is de vreo 2 ori mai scumpe decat cele nice de tinerele

30+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

GIOVA, am vazut ca aveti magazin premaman in timisoara in iulius mall si daca era in catalogul lor cred ca poti face comanda, dar nu stiu cat costa desi nu ar trebui sa fie prea scump ca doar se ataseaza la un carucior scaunelul ala...ca idee mi s-a parut excelenta pt mamicile cu doi copiicu varsteapropiate

Meleea 28

Mergi la inceput

uite cum se prinde pe orice tip de carucior, http://www.youtube.com/watch?v=i_CgecRjgjI

Meleea 28

Mergi la inceput
Mergi la inceput

am auzit ca se inchide magazinul prenatal din baneasa si au reduceri mari de preturi pana saptamana viitoare ,daca va intereseaza...eu cred ca dau o fuga maine sa vad ce si cum....

Meleea 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alinutza ai vazut ceva poze cu haine pt. Edi? nu le-am pus pe cele din Italia, nu am avut chef. astea sunt luate din tara, de la iana cel mai multe. De pe net voi comanda de la redoute si kiabi, le trimite un prieten din Franta.
melea este premaman la noi, nici nu am vazut ca de la ei e atasamentul ala. Marco e mare oricum, nu mai sta in asa ceva. e bun pt. cele cu copii mai mici.

_
Gio29+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

!

Moni, da perdeaua e tot de la Ikea, ca si lenjerii, covorase etc.

Giova, am fost in Delta d e1 mai. A fost frumos, dar obositor.

Motana, poate e exagerat spus ca nu a venit laptele de loc. De fapt lucrurile au stat asa: Maria nu prea sugea. ma chinuiam cu ea sa apuce, dar nu prea reuseam nimic. Nici nu aveam sfarcurile formate si incercam sa le formez, dupa cum mi-a aratat o doctorita in spital, cu o seringa de uz veterinar , taiata si intoarsa invers. Imi dadeam sangele asa. Dupa cateva picaturi de colostru, am avut si un pic de lapte . Pe Maria o punema intai la san, apoi ma mulgeam, dar nu reuseam sa scot decat ~ 5 ml, pe care ii dadeam cu lingurita. Dupa asta ii mai faceam si laptic formula, pe care il dadeam tot cu lingurita. Chinul asta a durat 3 saptamani . Ea nu prea avea chef de mancare (cred ca o si oboseam asa) ci sa doarma. Eu eram in plina depresie... La 3 sapt. nu luase deloc in greutate, asa ca pediatra mi-a zis sa nu mai infometez copilul si sa ii dau macar formula cu biberonul. Tot atunci am avut un necaz si a disparut de tot lapticul (adica cei cativa ml). Maria a inceput sa manace serios si a recuperat foarte repede (de fapt a crescut repede, ca din apa si acum e o lunganca ).

Cu Stefan a fost alta poveste: el statea la san, prindea binisor mamelonul, dar cum il dezlipeam se punea pe urlat. Adica era fericit daca statea non-stop la san. Eu speram ca el suge ceva, cu toate ca atunci cand incercam sa ma mulg nu iesea absolut nimic. In primele zile abia daca am vazut un strop de colostru. Dupa doua ore de supt continuu ca ma turbase, i-am facut proba suptului si nu luase nici un gram . L-am trecut destul de repede pe formula, ca nu vroiam sa mai repet figura de la Maria. Nu am simtit nici un moment ca am lapte, nici o tensiune in sani, nimic. De fapt cred ca pot spune ca nu am avut lapte deloc.

Poate am gresit, poate trebuia sa mai insist, dar nu imi mai bat capul acum. Dupa o depresie serioasa la Maria (eu eram sigura ca o sa alaptez) si un inceput de depresie la Stefan, am ajuns la concluzia ca mult mai important pentru copii e sa aiba o mamica linsitita si fericita. Asa ca de data asta, nu vreau sa ma stresez deloc, daca pot sa alaptez ar fi excelent, daca nu, cresc copiii mari si frumosi si cu formula.

Asta nu se vrea a fi un mesaj pro alaptare artificala, ci e doar experienta mea.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput