Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (cap.45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

ca sa nu mai zic de pustii tai sunt ff frumosi sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!

Meleea 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Multumesc, Cornelia. Da, dr mea imi face la fiecare consultatie ecografie. Si masoara si ea chestii pe acolo, verifica tot ce-i de verificat.
Tare frumosi copilasii tai si camera e super. Se zice ca famiile ideale sunt cele cu 3 copii . Dar adevarul e ca trebuie sa ai curaj sa faci 3....ma rog, si sa poti sa-ti permiti din pct de vedere financiar. Sincer, si eu m-as incumeta la 3 daca as avea toate conditiile necesare.
Pup!

Iulia 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cornelia, foarte frumoasa camera. Perdeaua e tot de la ikea?

28+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!!Fetelor,care ati schimbat semnatura,felicitari,vad ca va incurcati si voi!Noce,felicitari pt. grasunel!Cornelia,ce copilasi frumosi ai!Motana,cumperi sai faci tu tortul?Parca as face si eu un tort,insa sunt neindemanatica,poate aveti voi vre-o reteta simpla,cu care nu as da gresPooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+AMR 8 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Buna dimi si de la mine
Azi m-am trezit mai devreme,adica 9
Avand in vedere ce frumos e afara,o sa plecam in plimbare pe la Ruse

Moniland covorul acum e placut,destul de moale si chiar nu aluneca.dar sigur se pot impiedica in el ca nu stau marginile lipite de sol bine si e si usor,nu e cum sunt covoarele alea grele.Eu ma gandesc sa pun o mocheta in toata camera cand va incepe sa mearga,deoarece eu am gresie jos care doar imita parchetul,ce sa fac nu am luat in calcul bebele cand am amenajat apartamentul.

Va pup pe toate si sa aveti o zi buna buna fara dureri

31+Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cornelia, mai bagi mult servici?! Hai, termina treburile la birou si fuga acasa, si pt azi si pt prenatal! Cat ai de gand sa stai acasa cu bb3?

Alaptarea nu are legatura de felul nasterii, e pur si simplu un proces care se declanseaza sau nu. Se zice ca vina mai greu la cezariana, dar cum a zis si Cornelia, poate sa nu vina deloc.
Despre nasterea normala, eu va pot spune ca am avut un travaliu destul de scurt ( cam 3 ore) si pe masa de natere am stat 8-10 minute, pana a iesit bb. Altfel spus am nascut fluierand, dar si bb a fost micaa, 2600 grame. Nu pot spune ca nu a durut, ba da, dar suportabil, si ce e mai important ca se uita fiecare durere imediat ce il vezi pe bb.

Azi m-am trezit cu ameteli. Nici dupa ce am luat micul dejun nu mi-au trecut. Sa fie lipsa de fier?

Cri mami de Ale ( 2003) & +24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

din Timisoara!
saluatere gagici!
aseara am ajuns si noi, dupa un popas de vreo 3 ore la SCS in Viena. Piticul s-a ales cu 2 masinutze de la Toys, iar de la C&A, H&M si Zara nimic spectaculos. o pereche de pantaloni scurti pt. marco si o curea. Pt. Edi 2 caciulite si o jucarie, atat. Parca nu ma incanta nimic...sau sunt dusa rau, sau mi se pareau unele scumpe si la cati bani avem...am zis stop.
Am stricat mai mult decat ne-am propus in vacanta asta, unele le-am platit cu cardul acum vedem la cat ne-au facut ei conversia si comisioanele. In ianuarie, in Austria nu a fost mare diferenta si de aceea acum nu am schimbat multi lei in euroi, ca oricum e mare paritatea.

A fost frumos in vacanta, dar tot mai bine e acasa. de abia am asteptat sa ajungem, nu ne-am mai oprit pe niciunde sa dormim, vroiam la noi acasa.
Bb ma omoara, misca seara la greu, cu o forta...mama-mama...nu stiu cu ce se impinge, dar zici ca vrea sa iasa prin piele. ma loveste in acelasi timp in 2 parti opuse ale burtii....nu stiu cum sta acolo si cu ce da, am o idee...dar astept sa-mi confirme doctorul.
Mi-am facut plinul de creme, mameloane, biberoane de la Chicco...nu inteleg cum de la noi sunt duble ca si pret. macar am stricat ceva bani, dar i-am luat cam tot ce tine de baita,igiena si papa la bb. Plus crema solara protectie 50, caci el se naste vara si pielea lui....noroc ca mi-am adus aminte. Am luat si pt. mine ceva pt. fata, tot cu protectie 50 si cam atat.
E tare greu sa mergi la cumparat haine pt. 2 copii de vartse diferite...stai cu orele in magazin, alergand de colo-colo.

merg sa-mi intind hainele. as vrea sa va citesc -macar cap. asta...dar musai sa facem niste cumparaturi.
Intru eu mai tarziu....

_
Gio29+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

FETELE, nu mai stiu care din voi vroia carut de gemeni pt ca are copiii de varste apropiate am uitat, dar am gasit ceva interesant http://www.amazon.co.uk/Revelo-Buggypod-Clip-Buggy-Stone/dp/B000NDC8RM aici e cu un carut jane dar am vazut ca merge pe mai multe tipuri.....l-am gasit in catalogul prremaman am inteles ca s-a deschis in constanta in city park .sper sa va fie de folos

Meleea 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna fetele,

tocmai m-am intors din parc unde am fost la plimbare cu finutzu meu mititel...si am facut si ceva pozici cu mine si burtik...in prima zi a celor 30 saptamani.

Am fost si pana la Obor nu am gasit perdele pe placul meu..deci mai cautam..in schimb mi-am gasit niste super camasi de alaptat (una cu pliuri si loc de scos sanul, cealalta cu nasturi) si un halatel, toate din bumbac bun..in portocaliu si galben ..ff dragute. Acum sa imi caut papucei sa ma asortez .

29+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Buna gravidutze

Si eu am revenit din plimbari...cu burtica plina ca am dat iama intr-un restaurant chinezesc
Am facut cumparaturi si din Diverta si mi-am achizitionat cele 4 serii din Neveste disperate si vreo 5 carti...ma pregatesc de concediu prelungit

blanca000 frumoase pozici...strumful e simpatic tare....iar gravidutza radiaza la propriu. Frumoasa si rochitica, pare foarte lejera..de unde ai cumparat-o?

Alinutza 26+ viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput