Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (cap.45)
Raspunsuri - Pagina 19
nusy spune:
Kit-ul vi-l trimite cu 6 sapt.inainte de DPN. Eu,de exemplu,am trecut DPN-ul 19 iunie si am primit kit-ul pe 6 mai (avand data expeditiei 5 mai...deci,exact 6 sapt.inainte).Nu va faceti griji,le veti primi la timp.
Nusy
33+
Ingrid Cristiana
A.M.R. 6 saptamani!!!!
Grishca spune:
Eu am studiat (dar nu foarte bine inca)atat oferta celor de la CBC cat si pe cea de la Biogenis. Vad ca s-a optat cel mai mult pentru CBC. Nu e nimeni care sa fi apelat la Biogenis? Eu ma gandeam sa merg la ei dar nu am auzit pe nimeni care sa lucreze cu ei. Contractul cel putin si conditiiile de depozitare mi se par mai bune dar si pretul e mult mai mare. Are cineva mai multe detalii de la locul faptei?
28+
Tudor
Grishca spune:
Noi suntem destul de bine. Eu am contractii nedureroase de vreo saptamana si il simt pe bebe, care e cu capul in jos, tot cu dubla circulara de cordon, dar foarte laxa, cum apasa din ce in ce mai fortos. Parca Giova zicea ca este posesoarea minunatelor senzatii. Important e ca e inchis colul si la interior si la eterior si lung de peste 3 cm. La 21 de saptamani era 4.8 cm dar dr zice ca duc sarcina la termen si eu tot asa cred.
Sunt minunate camerele copilasilor si va felicit pentru alegerile facute. Noi inca nu ne-am apucat de amenajat, dar pe de alta parte nici nu e mare lucru de facut; stam intr-o garsoniera, foarte mare ce-i drep, cat un aprtament cu 2 camere, ceea ce va si fi o data ce vom imparti camera cu usi glisante, saptamana viitoare, sper.
Despre Caritas si eu am auzit numai lucruri nu tocami bune si mai mult despre neonatologie.Dar nu am fost la fata locului.
28+
Tudor
anisiap spune:
hellooooo
avem niste zile mai tensionate din cauza de dinti maraieli multe prefer sa stau afara
azi eu si al meu barbat ne am aminit de aproape acum un an
asa de faina a fost nasterea lui ALE ca abia astept momentul
travaliu rapid barbatul la cap si dupa doua ore minunate in 3 nu ne a deranjat nimeni ne bucuram de bulina 

de cand am nascut o nu ne am mai dezlipit una de cealalta
super tare experienta abia astept sa o repetam

montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88
Tudor
,Ale ,
si
26+ 
elenada spune:
Am uitat sa schimb semnatura
Avem 28 de semnaturi
elena
+28
Ana Maria &
Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
monica2008 spune:
buna burtici.cf?noi suntem bine nu prea avem pofta de mancare si suntem un pic lesinati dar cred ca e de la caldura.
roco felicitari sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
doamne fetele ce putin mai avem
abia astept sa-l vad pe strunfulet si sotul e nerabdator,chiar azi imi spunea ca creca nasc la sf lui iunie in loc de 5 iulie
asa de disperat sa_l vad e.haideti ca ma duc sa mananc ceva ca azi am mancat doar o inghetata.
va pupic
monica mamica in devenire
+32
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 8sap
criss_2081 spune:
Buna seara
Intram si noi mai rarut sa scriem, dar de citit va citim zilnic.
Noce , ma gandeam ca daca tot ajungi in Constanta, poate organizam si noi aici o intalnire cu gravidutele. Cum credeti voi, eu doar am lansat invitatia.
Fetelor vi s-a intamplat ca dupa eco bebe sa fie un pic mai agitat, noi azi am avut eco si mi-a tras bebe niste lovituri parca mai puternice ca niciodata.
28+
Doamne ajuta-ne!
pooh spune:
buna seara!!!!Am aparut si noi,am fost la control,totul e ok
...BB creste frumos,are 1850 grame,si o putulica de 13 mm![]()
>Timea a fost incantata,i-a facut cu mana,i-a vorbit non-stop,ma bucur enorm ca am luat-o cu noi
.A zis dr. ca sunt anemica,cica o anemie destul de severa,hmmmmm...Probabil din cauza anemiei m-am simtit molesita si fara vlaga in ultima vreme.Si eu incercam sa evit fierul pt. ca ma constipa ingrozitor,si cum ma mandresc cu niste hemoroizi,il luam mai rar,acum mi-a prescris el un tratamnet cu niste fiole de fier-10 zile,iar dupa aceea pastilute.....Maine oricum incerc sa ajung si la medicul de familie,sa vedemea ce parere are......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
32+
AMR 8 Sapt.
Giova spune:

am avut musafiri si numai acum au plecat. nu am putut intra mai repede.
Bb e ok, mai mare cu o sapt., are 1577gr, e totul in regula, doar ca are cordonul tip esarfa...la fel ca frate-su'
. Dr. m-a intrebat daca facem cezariana...i-am zis ca vreau normal, daca totul decurge ok. si el m-a sfatuit la fel, mai ales ca am nascut foarte repede si usor prima data.
marco a fost super timid...nu a raspuns la intrebari...decat spre final. a fost putin de tot interesat de ce se vede la eco, mai mult era in inspectie prin cabinetul dr.
Continui cu fierul, una/zi, vitamine nu mai iau, a vrut sa-mi bage calciul, dar ne-am oprit macar o luna, din cauza contractiilor.
pooh vad ca si la voi totul a decurs bine, bb e grasun, Timeea incantata de fratiorul ei. marco credea ca mergem la dr. si venim acasa cu Edi
, a si dus o masinutza in plus cu el, pt. fratiorul lui
.
revin mai tarziu...dupa ce citesc ce ati scris.
_
Gio
29+ si Marco(06.01.2006)
poze
flosideea spune:
buna seara si de la noi.am ajuns acum de la servici si am apucat sa citesc tot....moniland pai tu zici de hainute groase in toiul verii?eu am o salopetica fara maneci si cu un tricouas-m`am gandit eu-mai ales ca vor fi peste 25 de grade mai mult ca sigur.bebeii oricum la nastere au mainile si picioarele reci o perioada pana`si regleaza temperatura corpului,dar asta nu inseamna ca le e frig.
acele poze au fost partea intai.urmeaza altele,pentru ca sincer cred ca mai am nevoie de vreo 3 body`uri si gata cu hainutele.aaa,si vreo cateva sosetele.
http://s607.photobucket.com/albums/tt156/flosideea/
o scurta continuare a hainutelor si bu burtoiul meu cel drag.numai valuri valuri face pe aici.
eu de mai bine de 3 ani nu am mai avut probleme cu dantura-dureri de dinti- iar de azi de la servici ma doare o masea cu tot cu ureche.sigur m`a tras curentul dar mai rau e ca nu pot lua calmante.
acum va urez noapte buna si sa ne vedem maine la coffee!pupam
29+