Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (cap.45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,ce dulce e Marco....sa ia el o masinuta pt. fratior.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+AMR 8 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

roco ma bucur enorm pentru tine sarcina usoara si la termen! u bebe sanatos,vioi si frumos!!!!

azi am fost sa dau comanda pentru patut,dulap,si comoda pentru bebelina!vin peste o luna...de-abia astept!!!!!!!!
si am fost la Active Center sa ma insriu la gimastica si masaj !!!
de maine incep serviciul.... camera nu este inca gata....
mai dureaza un pic

somn usor si relaxant

vally s26 Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Siacob am citit anuntul la cabinet mai atenta. Contr. este intre dr. si maternitatea Bega, nu intre el si paciente. Oricum, asta e o practica la noi in oras, majoritatea o fac...cat de legal este sau nu...habar n-am. poate nu se plateste daca se naste cand e dr. de garda...dar in alte zile...ca vine expres si foloseste mat. spitalului se plateste o taxa???? nu stiu.....
Feliocitari pt. colega ta, e o mamica demna de admirat,uite ca a ajutat-o DD sa ajunga la 40s si sa aiba o fetitza sanatoasa.
Crixia si eu am vazut la stiri vestea despre suplimentul indemnizatiei in cazul mamelor cu gemeni si tripleti. doamne ajuta sa fie promulgata.
Cornelia ai grija de tine. pe mine nu ma constipa fierul, eu nu aveam nici inainte probl.
Crema de soare mai trebuie pt. bebei. eu am luat cu protectie mare 50. dintr-asta am folosit si pt. marco, dar el avea cateva luni bune. ma gandesc la ai nostri, care vor fi noi nascuti..si cu pielea lor frageda si finuta.....
Flosideea ai o burtica mare si frumoasa.
papusa din poza e fetita ta?
anemona sper sa fie ok dr. asta, sa-ti faca o impresie buna.
melea ai mare dreptate...am auzit si eu stirea...bine nu stiu daca o sa fie.
elenada si eu am trecut un DPN mai mic decat cel de la cm. sper ca pe inceputul lunii iunie sa-l primesc si eu, ar fi cu 6 sapt. inainte de termenul trecut de mine. mersi de info si relaxare placuta.
Blanca si eu plec pe 22 mai la Alba Iulia, am intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului. cred ca va fii ultimul drum lung...pe urma nu ma mai risc. daca totul e ok, de ce sa nu mergi? ai grija insa cu soarele.
Grishca nu te pot ajuta prea mult. Dr. meu a zis ca totul e o afacere, fac acelasi lucru toti. eu am trimis la Cord center, caci cu ei colaboreaza si maternitatea, au preturi si mai mici si sunt mai cunoscuti decat ceilalti.
ai dreptate...eu sunt cu acele senzatii. acum avem si cordonul in jurul gatului, dar nu e dubla, e tip esarfa, ca si la primul. preferam sa nu fie...dar vad ca-l copiaza intr-u totul pe frate-su'.
Anisia super amintiri. imi place ca dincolo este implicat si sotul, cat mai mult. pe cand la noi.....e scos pe holul maternitatii.
Vally sa vina mobila cat mai repede. sa ne zici cum e la gimnastica. spor la munca!

gata...fug si eu in pat. imi pica ochii pe tastatura.

_
Gio29+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna burtici!

Eu sunt mai matinala ca ma pregatesc de serviciu .
Nu prea sunt la curent cu ce se mai intampla pe aici deoarece nu prea reusesc sa tin pasul cu voi. Ce mai intru asa, dimineata 5-10 minute.
Sarcina mea decurge foarte bine, la fel ca si prima si incerc sa ma bucur cat mai mult de burtica. Dupa prima nastere tare am mai bocit dupa burtica mea draga, of, of.
Am vazut mai multe poze cu burtici si camere pentru bebei, foarte frumoase toate .
Va doresc sa aveti in continuare sarcini usoare si sa va bucurati de miscarile bebeilor.

Andreea 31+ si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

neata mamici...am venit cu cafeaua...serviti?e asa urat afara....brrr..cred ca va fi o zi de dormit pe mine la servici.
papusa din poza e nepotica mea scumpa dupa care sunt topita.si ea dupa mine chiar daca nu mai pot eu sa merg in patru labe cu ea sau sa ma joc ca inainte cu ea.
aseara bebita nu m`a lasat sa dorm.avea chef de joaca cred ca nu am putut nici cum sa adorm.atipeam si primeam o lovitura de ....ce frumos mai poate fi.acum o inteleg pe sora mea cand zice ca`i lipsesc loviturile din burtica.
ieri mi`a zis o colega de la servici ca mi`a visat puiutul si ca era asa frumossss....a zis ca nu mai mi`l poate descrie,dar era foarte frumos.
acum va las pentru a ma duce sa pap pentru ca mor de fomik.va pupic dulce.sa aveti o zi cat mai buna!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Buna dimineata,

uite ca nu pre am mai avut timp sa dau pe aici, am reusit sa citesc doar cate ceva.

S-ar putea sa nu va mai amintiti de mine, nu-i bai. DPN e pe 18 iulie si voi mai avea un baietel. Momentan cautam nume pentru el si nu ne putem hotara, sa vedem care cedeaza pana la urma!

Sarcina decurge destul de bine, dar sunt ingrjorata ca burtica-mi este foarte tare. Am fost evident la doctor, sunt ceva contractii si de cateva zile iau magneziu de 3 ori pe zi plus odihna la orizontala, desi eu dorm la pranz de luni de zile. Doamne ajuta sa mai vrea sa dospeasca bebe la mine inca 8 saptamani.

In rest, de Paste am fost in vacanta la mare, la soare si tare frumos a mai fost. Sunt ceva poze la semnatura sub 5 iulie, chiar si cu burtica.

Va doresc o zi frumoasa si multe pentru buna dispozitie.

Nico

30+
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata si de la noi!!!Si eu tot la cafeluta,mi-e somn,astept sa ma trezes.....E urat afara si la noi,innorat,cred ca va ploua in curand,si eu as vrea sa merg la piata,vreau sa cumpar spanac si capsuni,normal.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+AMR 8 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Buna..ieri la analiza de col a fost yuck..pentru ca ciar m-a durut cand a introdus asistenta valvele alea...offf..trece si asta ..bibiloiul ieri in tramvai cand o tineam pe surioare lui in brate pe burtica mea , o sutuia de zor azi vad ca face iar valuri.
In rest nimic nou..ahh ba da mi-am achizitionat o pijama si o camasa cu taietura la tzitzi ..
V pupik..sa aveti o zi buna, chiar daca este foarte urat afara

Ylla 30+ si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicolica

Buna dimineata,

uite ca nu pre am mai avut timp sa dau pe aici, am reusit sa citesc doar cate ceva.

S-ar putea sa nu va mai amintiti de mine, nu-i bai. DPN e pe 18 iulie si voi mai avea un baietel. Momentan cautam nume pentru el si nu ne putem hotara, sa vedem care cedeaza pana la urma!.....

Eu iti propun Patrick!

Cri mami de Ale ( 2003) & +24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata si de la noi tot la cafeluta bineinteles si cu ochii in calc
sper sa nu fiu numai eu care se bucura de soare,imi pare tare rau sa aud ca s-a stricat vremea la voi :((
noi azi avem program de shoppingareala,daaaaaaaar sa vad daca ma tenteza,fiindca si ieri am avut dar nu am iesit decat pana la chinese cu soramea si Ebonee ca altfel riscam sa nu dau nica de mancare la copiii imi era lene sa ma ridic din pat.

giova,si aici lasa tatal in salon,imi aduc aminte ca s-a rugat moasa saraca de mine sa il las pe tati sa asiste la nastere si nu am vrut sub nici o forma,am zis ca daca il suna sa vina,nu mai nasc
nu l-am vrut sub nici o forma sa fie cu mine,nici acum nu cred ca il i au,imi era oarecum sa se uite el la mine prin partile alea cum iasa copilul
a venit cand eram schimbata,curata,fata stearsa,curatata,ne-a vazut calme si frumoase,fara ochi bulbucati etc
el a vrut tare sa asiste,si acum tot imi zice ca vrea sa vina cu mine si i-am zis ca nici nu o sa stie cand ma duc la nascare si numai apar cu pruncul acasa
va pup,am fugit

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput