Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (cap.45)
Raspunsuri - Pagina 18
Cornelia spune:
Pup!
In ultimele zile m-am simtit tare rau (tot timpul ametita si fara putere). Imi tot fac de lucru, dar fara rezultate. Nici nu stiu daca sa astept sau nu sa treaca timpul mai repede pana in iunie
.
Monu, perdeaua este intr-adevar ceva intre perdea si draperie, dar inclina mai mult spre perdea. Pe copii ii cam deranjeaza noaptea pentru ca e un pic transparenta si se sperie de luminile de afara. Cred ca cea mai buna solutie e perdea + draperie.
La iesirea din spital, in aceeasi perioada a anului, pe Maria am imbracat-o intr-o salopetuta de bumbac (pantaloni trei sferturi), tricou maneca scurta si palarie de soare (obligatoriu!). Pt. bb Vladimir am o salopetuta de in, body cu maneca scurta si palariuta de soare. Ma gandesc sa am un scutecel/paturica la indemana, dar cat de frig poate sa fie la inceput de iulie?
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cornelia Pup! In ultimele zile m-am simtit tare rau (tot timpul ametita si fara putere). Imi tot fac de lucru, dar fara rezultate. Nici nu stiu daca sa astept sau nu sa treaca timpul mai repede pana in iunie Va pup, Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005) www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2 |
Daaa..si eu..am ceva ameteli de cateva zile si parca mi-a scazut si pofta de mancare..o fi de la caldura..sau imi lipseste ceva? Eu analizele o sa le fac peste vreo 2 sapt cred..dupa ce merg la urm control.
s30
EvaBubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
Cornelia spune:
Blanca, e vorba si de caldura sigur, iar la mine si anemie. De frica constipatiei, nu m-am invrednicit sa iau fier, cu toate ca imi recomandase dr-ul. A, si combinata cu caldura cred ca o explicatie e si lipsa de calciu.
Cornelia
anemona27 spune:
Buna fetelor
Si eu la fel ma simt,tot ametita si obosita,pana la ora asta nici nu am mancat nimik,nu imi e foame,sigur caldura isi spune cuvantul.Si eu am intrerupt fierul 10 zile cat am luat calciu si nici nu stiu ce sa fac daca sa mai iau sau nu,tocmai mi s-a mai reglat tranzitul.
Eu tocmai am schimbat doctorul,tocmai din motivul ca abea acum m-a anuntat ca nu garanteaza ca vine la nastere,maternitatea unde ar fi trebuit sa nasc arata cam rau asa ca m-am orientat spre Bucuresti,Cantacuzino.Joi o sa ma intalnesc cu noul medic,sper sa fim pe aceeasi lungime de unde.
Azi ma vopsesc ultima data inainte de nastere,de la blond am ajuns la negru albastrui...dar ce nu facem pt puiul nostru.
Ah,am uitat,frumoase camere,frumoase hainute si nu in ultimul rand frumoase mamici
31+
Alex
meleea spune:
GIOVA ,despre microbi, nu sti ca ei dau vina pe oricine altcineva dect pe ei, acum am auzit ca vor ca spitaleele sa apartina de consiliile judetene ,locale ,sa nu mai ramana la minister decat centrele de cercetare si spitalele unde se efectueaza proceduri de ultima generatie..... nu stiu cat de bine o sa fie daca intra mafiile locale ,dar oricum sunt prezente. Mama ce bataie o sa fie pe posturi si care e mai smecher e mai tare ![]()
. oricum in orasele mici te tin in spital sa decartezi ca nu prea ii intereseaza de pacienti.....bleah....nu mai vreau s ma gandesc.
Meleea
29
elenada spune:
Giova eu am trimis actele la Cord Blood center intr-o vineri si saptamana urmatoare joia am primit chitul. Cre dca l-am primit ata de repede pt ca eu am trecut dnp-ul data cand fac 36 de saptamani si ei or fi creyut ca e aia de 40 si stiau ca la sarcinile gemelare nastrea poate fi mai devreme.
In contract zic ca trimit kitul cu 7-8 saptmanai inainte de dnp.
Eu sunt la parinti si nu am acces prea mult la calculator.
Va pup
elena
+27
Ana Maria &
Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
alinutza78 spune:
http://www.avocatnet.ro/content/articles?id=15523
Alinutza
26+ viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
alinutza78 spune:
prietena noastra draga roco1617..colega cu noi de odisee, care insa a pierdut sarcina, este din nou insarcinata...a aparut la mamici de pufuleti de ianuarie-februarie 2010.
Ma bucur mult pentru ea
Alinutza
26+ viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
blanca000 spune:
Tocmai am fost invitati la un botez pe 30 mai...dar la Jupiter....tare vreau sa ma duc..impusc doi iepuri dintr-o lovitura...botezul si cateva zile pe litoral. Dar o sa fiu in saptamana 33 atunci..mmmmm.....nu stiu ce sa fac dar vreauuuu sa ma duc.
Oare risc prea mult ? Ma gandesc la Giova care sa dus pana in Itlaia..oare eu nu pot pana la mare ? Uff...
s30
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
Moniland spune:
Blanca, si eu vreau un medic ce-mi urmareste sarcina si tt cu el sa si nasc. Sa vedem daca-mi iese pasenta. ![]()
Cornelia, o sa iau perdeaua de la Ikea si daca mai e nevoie o sa pun si draperie. Ce am vazut prin zona mea si la perdea si la draperie ml e in jur de 100 ron si ma va costa 850 ron. Asa ca mai bine cea de 85 ron.
Deci in ceva subtire sa ma gandesc ca imbrac fetitele la iesirea din spital chiar daca e prima intalnire cu aerul de afara. Am inteles. 
Crixia, propunerea legislativa cu + 600 ron pt al 2-lea copil a fost adoptata de Senat, trebuie sa ajunga la Camera Deputatilor si apoi promulgata de Presedinte. Sper sa o rezolve cat mai repede sa beneficiez si eu de ea.
Elena, si eu am trecut dpn-ul la 36-37 sapt. Sunt curioasa cand il trimit. Cand am vb cu ei la tel mi-au zis sa restitui repede actele semnate ca-mi trimit repede kit-ul sa nu raman descoperita.
Poate ca scria 6 sapt inainte de nastere si am retinut eu 6 sapt de la trimiterea contractelor. Nu sunt sigura de varianta, dar de vina sunt cei doi neuroni lipsa. ![]()
Blanca, o sa vezi spre sfarsitul lunii cum te simti si decizi atunci daca mergi sau nu la Jupiter. Te cred ca vrei la mare ca si eu vreauuuu.
28+
Laura Ioana
Irina Maria