Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (cap.45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova
Moniland tu te gandesti sa scoti bebitele in costumase flausate, eu in tricou si pantaloni scurti, sau cel mult o salopeta intreaga subtire din bumbac.

Se vede ca habar nu am cum e cu copii. Oricum tu ai mai multa experienta. De ex. am vazut ca acum se scot copilasii la plimbare in carucior imbracati in salopeta de velur si de aceea am gandit asa.

28+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova
l-am folosit. Vizitatorii veneau in salon, nu trebuia sa ma misc eu, iar pt. al vedea pe bb, mergeam numai in camasa.

La noi in spital nu au voie vizitatorii in saloane si trebuie sa iesim noi in hol, asa ca la mine e obligatoriu halatul.
Fiecare spital cu politica lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Da blanca, dar tu iti dai seama ca dr. ala e mereu pe fuga? Si ce fac daca sunt stresata si de abia astept sa vad daca mai am copii (cel putin asa eram la inceputul sarcinii ) si cand ajung la programare, dr. nu e. Mai prind programarea peste o luna si atunci tot asa, dr. plecat la nastere. Si poate mai pierd si programarea de la morfofetala si la sfarsit voi fi totusi incantata ca vine la nastere.
Oricum nu mai conteaza ca mbele variante au si avantaje si dezavantaje.

Monidr meu e dimineata la spital si dupa amiaza la cabinete (ca are 2) si odata pe saptamana de garda...normal ca e mereu prins si de undeva tot trebuie sa fuga sa vina la nastere. In cazul in care fuge azi de la consultatie face programarea a doua zi pentru cate paciente a lasat "cu buza umflata"..nu peste o luna...si cred ca poate strecura cateva pacienta a doua sau a trezia zi in functie de urgenta consultatiei.
Plus ca daca e ceva stresant si nu prind programare la cabient fug la spital cand e de garda si tot ma vede..si nu trece o luna...
Morfofetalele, in cazul meu, nu le face dr. car eimi urmareste sarcina tocmai din motivul ca nu are timp si colaboreaza cu o alta doctorita...sau am mers eu la alti medici specialiti in ecografie.

Parerea mea, repet A MEA doar, este ca dupa ce 9 luni am mers la acest medic, am cotizat, m-a analizat, stie tot despre sarcina mea...e normal sa fuga de la consultatie ca sa ma asiste la nastere. Eu inteleg cand face la alte paciente asa si ma astept sa inteleaga si alte paciente acest lucru. Sau macar daca nu poate veni sa ma recomande unui coleg expicandu-i ce si cum..nu sa ajung la camera de garda si sa nasc acolo cu cine o fi.

s30 Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Mie cand am vorbit cu cei ce la CordCenter din CLuj (asa ii cheama? ca nu mai retin exact) mi-au spus ca se trimite kitul aproximativ cu 6 saptamani inainte de nastere, probabil ca de asta nu au ajuns inca kiturile la voi.

Iulia 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Gata..a venit Cargusul..am trimis si eu actele la Cord Blood Center. Cica maine ajung actele la ei.
Ziceti ca nu ma suna ei pt confirmare..ar trebui sa sun eu?

s30 Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moniland eu pe marco il imbracam ca si pe mine si nu am avut probleme. la fel voi face si cu bb2, mai ales ca vor fii peste 30 grade. eu l-as tine doar in body si in spital, fara caciulita, dar nu cred ca ma lasa asist. de la neonatologie. de aceea i-am luat doar 3 salopete din bumbac subtire, mai am 2 de la marco si-mi ajung pt. primele 2-3 luni. mai multe am de vara.....
Rallu eu am vb. cu un reprezentant de la Cord center pe Timisoara. Mi-a zis ca in caz de nastere prematura si de neprimire a kitului, o sun si-mi aduce ea. Acum sunt kituri de urgenta in mai multe orase. uita-te si tu pe site sa vezi numele si nr. reprezentantului pe Bucuresti. In caz de ceva...ai pe cine suna.
Blanca asta e si parerea mea...dar uite ca la noi in Tm s-a facut o noua moda. se semneaza un contr. intre mine si dr. meu, daca vreau sa ma asiste la nastere si platesc 8 mil. nastere normala, 12 mil. cezariana. asta ca sa se evite spagile. Acum 3 ani nu era asa, dar tot a venit la nastere, nu era plecat si i-am dat plicul, oricum.
Voi suna si eu la Cord center pe sf. sapt. sa vedem pe cand sunt programata sa trimita kitul.

la ora 17:45 avem programare la eco. de abia astept sa-l vedem pe Edi. sunt curioasa cum va reactiona Marco in cabinetul doctorului.

_
Gio29+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

neata la pranz si de la mine

azi intram si noi intr-o noua saptamana... si vba ta Blanca...parca cu 3 in fata arata mai bine ... asa ca nu mai trec 29+ si schimbam prefixu
in fond sunt in sapt 30

s30
buburuzul miscacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Giova este prima data cand aud despre astfel de contracte intre dr si pacient. Nu prea inteleg cum semnezi un contract sa platesti un serviciu care ar tb sa fie gratuit?

Sa va spun colega mea de birou a nascut azi . A stat acasa de la 3 luni, numai in pat pe toata durata sarcinii pentru ca i s-a scurtat colul si avea contractii foarte puternice. D-zeu i-a ajutat si a nascut la 40 sapt, natural (nasterea i-a fost provocata) o fetita de 3.5Kg si 52 cm.

Asa sa ne ajute si noua Dzeu.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui siacob

Giova este prima data cand aud despre astfel de contracte intre dr si pacient. Nu prea inteleg cum semnezi un contract sa platesti un serviciu care ar tb sa fie gratuit?

Sa va spun colega mea de birou a nascut azi . A stat acasa de la 3 luni, numai in pat pe toata durata sarcinii pentru ca i s-a scurtat colul si avea contractii foarte puternice. D-zeu i-a ajutat si a nascut la 40 sapt, natural (nasterea i-a fost provocata) o fetita de 3.5Kg si 52 cm.

Asa sa ne ajute si noua Dzeu.

30+

Felicitarii proapsetei mamici, mai ales pentru grija ei fata de sarcina... a stat cumintica atatea luni!

Cri mami de Ale ( 2003) & +24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Zilele trecute m-am activat cu stirea despre alocatie/indemnizatie...noroc ca s-a remediat!

Azi, auzeam la un radio ca mamele de gemeni/tripleti vor primi +600 ron. E adevarat? Macar de si-ar intoarce fata si catre mamele eroine!

Cri mami de Ale ( 2003) & +24 sapt

Mergi la inceput