Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (cap.45)
Raspunsuri - Pagina 16
Moniland spune:
Pooh, la Tg MS demult nu se mai practica taietura verticala. Probabil ai auzit la un caz de urgenta maxima cand trebuia scos rapid copilul, altfel nu are cum.
Am inteles ca sectia de neonatologie de la Spitalul Judetean e cea mai buna din zona. Cel putin pe chestia asta stau linistita.
Deci molnar vine la nastere????
Cu Kit-ul de celule stem scrie in contract ca se trimite in 6 sapt. Si eu am trimis ieri contractele. ![]()
28+
Laura Ioana
Irina Maria
danielle02 spune:
`neataaaa 
si eu dorm bine noaptea,cu exceptia ca trebe sa ma trezesc musai o data de 2 ori la pishu,in rest,e ok.
trebe sa ma apuc de cumparaturi ptr bebe ca nu am nimic in afara de hainute,mi-am facut o listuta:ulei de corp,crema ptr fundulet (bepanthen) betisoare ptr urechi (speciale ptr bebelushi) pampers,tetine ptr sticlute si cam atat.
ptr mine,imi i-au doar absorbante si absorbante ptr sani.
mi-am facut singura absorbante cand am nascut prima data,din vata,dar nu mi-au iesit cum trebe.cand m a apucat sangerarea cam dupa 2 saptamani,nu faceau fata saracele absorbante,asa ca le-am schimbat cu cele din magazin si au fost excelente.
caut link sa va arat,
http://www.boots.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10052&productId=25813&callingViewName=&langId=-1&catalogId=11051
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
pooh spune:
Moni,la mine a venit la nastere data trecuta....si s-a comportat exceptional,am fost fff. multumita de el....Acum mi-a zis(ca si data trecuta,altfel)ca daca e intr-o operatie de ex.,n-are cum sa vina sa ma asiste,sau daca e la consultatii private,la fel....Insa va vorbi el cu cineava si va fi bine.....Probleme nu-mi prea fac(deocamdata),sunt destul de optimista,
sa fie bine,ca in rest trec toate......A,totusi sper sa nu fie in concediu....
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
32+
AMR 8 Sapt.
uliiasi spune:
Neatza la zmeurici!
Am intrat sa va urez o zi minunata si racoroasa. 
Am fost si eu ieri dimineata si am facut examen de col. A fost foarte rapid , asa ca n-am apucat sa-mi dau seama cat de neplacut este...Acum da Doamne sa-mi fi trecut candida aia nenorocita, ca deja am facut 2 tratamente sa-mi treaca...
Aseara la cursurile prenatale ne-a povestit despre relaxarea in travaliu si pozitii de relaxare, asa ca toata noaptea n-am visat decat travaliu, va dati seama. Plus ca atunci cand m-am dus la culcare iar ma durea spatele lombar, ca la ciclu, si m-am ingrijorat ca daca or fi contractii?? 
Deci pana ce nasc cred ca numai nasteri o sa visez...Ceea ce e destul de ok e ca de obicei visele mele se termina cu bine, cu bebita in brate si cu sotul langa mine...
Gata, ma duc sa fac si eu ceva treaba prin casa.
Va imbratisez cu drag! 

Iulia
31+ 
Moniland spune:
Pooh, sunt situatii de inteles si mi se pare normal ca daca e in consultatii sa nu-si lase balta pacientele programate si sa fuga la spital pt o nastere. Hai ca poate ai noroc. Legat de concediu, al meu dr. tocmai in perioada optima pentru nasterea mea va fi plecat. Dar sa nu uiti sa-l intrebi astazi. Si daca uiti aflu eu pt tine.![]()
28+
Laura Ioana
Irina Maria
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland Pooh, sunt situatii de inteles si mi se pare normal ca daca e in consultatii sa nu-si lase balta pacientele programate si sa fuga la spital pt o nastere. Hai ca poate ai noroc. Legat de concediu, al meu dr. tocmai in perioada optima pentru nasterea mea va fi plecat. Dar sa nu uiti sa-l intrebi astazi. Si daca uiti aflu eu pt tine. 28+ Laura Ioana Irina Maria |
Moni ba doctorul meu a fugit de la consultatie sa se duca sa "nasca" o fata la spital..si consultatia eram eu...si mi sa parut normal sa se duca...odata nastea fata aia..eu puteam sa merg a doua zi la control...si l-am inteles ba chiar i-am zis ca cine stie poate asa o sa il sun si eu..si sa vina fuga fuga..
s30
EvaBubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
Moniland spune:
Da blanca, dar tu iti dai seama ca dr. ala e mereu pe fuga? Si ce fac daca sunt stresata si de abia astept sa vad daca mai am copii (cel putin asa eram la inceputul sarcinii
) si cand ajung la programare, dr. nu e. Mai prind programarea peste o luna si atunci tot asa, dr. plecat la nastere. Si poate mai pierd si programarea de la morfofetala si la sfarsit voi fi totusi incantata ca vine la nastere.
Oricum nu mai conteaza ca mbele variante au si avantaje si dezavantaje.
28+
Laura Ioana
Irina Maria
Giova spune:
pooh, Moniland si dr. meu a fugit de la cabinet cand am nascut eu. asa face la fiecare pacienta, care vrea ca el sa asiste la nastere. De obicei cezarienele se programeaza cam cand sunt ei de garda. garda fac destul de rar, cam de 4x pe luna, sper ca alte urgente sa nu fie...sa nu trebuiasca sa asiste la 2 nasteri deodata. eu nu concep sa nasc fara el.
Moniland tu te gandesti sa scoti bebitele in costumase flausate, eu in tricou si pantaloni scurti
, sau cel mult o salopeta intreaga subtire din bumbac.
Danielle si eu mi-am confectionat tampoane din vata, invelite in tifon, ca sa nu se lipeasca de rana. Le-am facut groase, nu am avut probleme...si multe mi-au trebuit, mai ales dupa ce am nascut, cand venea moasa si ma apasa pe burta si-l schimba tot din 15 min., ca sa elimin toate lohiile alea.
Si acum imi voi confectiona, sunt super bune. la noi nu se gasesc tampoane cum ai pus tu linkul si tampoane de cm nu sunt bune.
Moniland mersi ca ne-ai zis de kit. Iti dai seama ce bine am citit contractele alea
. Totusi sper sa vina mai repede....6 sapt. e cam mult.....
Uliiasi ai grija cu visele astea....
_
Gio
29+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:
Camasi de spital/alaptat nu mai cumpar. am 4: 2 in bretele si 2 cu nasturi in fata. se scoate sanul foarte bine la toate, ultimele sunt pt. alaptat. Cand voi naste, voi lua una tip maieu, ca si asa nu trebuie pus bb la san, pe urma ma schimb in una din cele 4. macar am scapat de-un stres. halat...nu stiu daca sa cumpar...nici acum 3 ani nu l-am folosit. Vizitatorii veneau in salon, nu trebuia sa ma misc eu, iar pt. al vedea pe bb, mergeam numai in camasa.
_
Gio
29+ si Marco(06.01.2006)
poze
Rallu spune:
Eu am trimis actele dupa Paste si nici acum nu mi-a venit kitul ala.
Am sunat la ei sa vad daca au primit plicul si il primisera.
Mi-au zis ca sunt programata sa-l primesc cam pe la mijlocul lunii mai asa ca ma astept sa vina pana saptamana viitoare.
Daca nu apare ii sun din nou pt. ca in mai mi se pare ok dar in iunie trebuie sa nasc si e cam riscant sa vina chiar pe ultima suta de metrii.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 32+
Robert Constantin
Asa arat eu acum