Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (cap.45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

neata mamici.am intrat doar sa vad daca reusesc sa atasesz pozele cu hainutele care le`am achizitionat pt ca am de recuperat la citit si nu am timp acum-serviciul ma cheama.
noce eu am programare pt 32 de saptamani la eco pe 27.05.
http://s607.photobucket.com/albums/tt156/flosideea/
sper sa mearga.pupam

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata burtici
mai intram si noi din cand in cand sa va zicem ca suntem bine , timp de scris is de citit nu prea am ca sunt toata ziua la casuta, am intrat in linie dreapta si cu casuta si cu bebe

bebelina e bine, misca de zor, si ziua si noapte aparca e fotbalista, are o putereeee, azi am scimbat semnatura am facut 32 de saptamni de am intrat in 8 luni

va pe toate , sper ca sunteti bine
sper in we sa recuperez ce-ati scris

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 32+ Anastasia Ioana
AMR 8 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna dimineata si de la noi,

Mi-am schimbat si eu semnatura, nu mai e cu + ci cu s.., m-am gandit ca de fapt daca las cu + si o sa intru in saptamana 40 o sa scrie acolo 39+ si daca nasc la termen nu mai apuc sa scriu 40...ma rog....o explicatie mai dar brusc consider ca e mai corect sa scriu ca sunt in saptamana 30 decat 29+....sau sunt eu dispreta sa schimb acolo prefixul .

Nici eu nu as folosi scutece din material, sa stua sa spal, fierb, calc...NU...consider ca cea mai mare inventie sunt tampoanele si scutecele de unica folosinta si nu as folosi altceva. In schimb nu sunt contra infasatului..bine nu strans legat fedeles...dar la picioare chiar o sa fac si eu...

Azi trimit si eu contractele pt celulele stem..in cat timp vine kitul dupa?

s30 Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Eu dorm foarte bine, doar cand misca bb prea tare sau am arsuri ma ocoleste somnul...in schimbla greu. vad ca ma trezesc super fresh la ora 7, dupa 10 min. adorm si de abia reusesc sa deschid ochii la 8 cand suna telefonul. as mai dormi la greu la ora aia, dar pregatesc piciul de gradi si musai sa ma trezesc.
Motana eu voi folosi scutece de unica folosinta. chiar am primit de la nasii nostri un set de ceva scutece din material, iar pe deasupra chilotei din musama, super facuti si colorati. dar zau de ma vad spaland si scutecele alea....mai bine pampersul...il pun si-l arunc.
Noce super ca ai gasit la carrefour asa ceva. e colorat finetul? ieri am cautat si eu ca sa fac vreo 2 scutece, tot pt. maternitate, daca il vor infasa. am din bumbac, dar sunt mai grosute...si astea mi se par ok.
meleea la cati microbi sunt in maternitati, nu cred ca tocmai de la hainutele aduse de acasa sa se imbolnaveasca copiii. sper din suflet sa ne lase in continuare sa-i imbracam cu hainute de la noi, ca ale lor sunt vai de capul lor....rupte si urate. primele poze ale lui Marco in dintr-alea sunt facute, caci uitasem sa le dau hainutele pt. bb.
Flosideea frumoase hainele lui bebu, sa le poarte sanatos.
Alinutza, Ylla cum vine asta analiza de col? sa vada cum e starea lui? sau pt. ceva streptococi? eu am facut cultura de col pt. streptococ.
Blanca eu ieri am trimis axctele. cica azi ar ajunge. habar n-am cand primesc kitul. poate ne zic fetele care l-au primit.

o sapt. buna sa aveti. merg sa-mi beau si pe urma prin oras sa platesc niste facturi restante.

_
Gio29+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata si de la noi! O doritoarelor si un ceai pt cele care evita cofeina [adica eu ] Azi noapte am dormit f prost, nici bebelina nu a avut stare. Iar azi tre' sa m-apuc serios de invatat
O zi buna tuturor!!!

Motana util video cu alaptatul. merci
meleea si eu patit ca tine oarecum aseara. ieri am dormit dupa-masa vreo 3 ore si aseara am adormit f greu si am dormit si prost pe deasupra sa-mi fie invatatura de minte sa nu mai dorm dupa-masa asa mult

---------------
Inesa [ 31+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flosideea

neata mamici.am intrat doar sa vad daca reusesc sa atasesz pozele cu hainutele care le`am achizitionat pt ca am de recuperat la citit si nu am timp acum-serviciul ma cheama.
noce eu am programare pt 32 de saptamani la eco pe 27.05.
http://s607.photobucket.com/albums/tt156/flosideea/
sper sa mearga.pupam

29+

sunt superbe hainutele,sa le poarte bebe sanatos

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna dimineata si de la mine!!!! Sa aveti o zi cat mai placuta!!

Giova, Flosideea, foarte frumoase hainutele cumparate pentru bebelusi. Eu tocmai m-am prins ca nu am haine de scos din spital, doar de stat in spital. Probabil imi va trebui o salopeta mai grosuta, gen velur, nu? Voi la ce v-ati gandit?

Pooh, succes azi la eco si sa ne zici ce mutra face Timea cand isi vede fratiorul. Si bineinteles raspunsurile la intrebarile ce le pui. Cum vei naste, natural? Cu dr. ce ti-a urmarit sarcina? Sau ce planuri ai? Nu de alta dar poate ne intalnim la spital .
Muffi, esti bine? Ce face leutul, se agita?

28+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Eu actele pt. celulele stem le-am trimis de vre-o 2 saptamani....dar nici o veste despre kit......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+AMR 8 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Moni,as vrea sa nasc natural....sper din toata inima ca reusesc....mi-e frica de operatie si de taietura....Si am auzit ca la Tg-Mures se cam practica taietura pe verticalaai auzit tu asa ceva sau or fi niste zvonuri?Dr. nu mi-a promis 100% ca va reusi sa vina,insa mi-a promis ca n-o sa ma lase descoperita.....O alta frica de-a mea....poate nu ajung sa nasc la Tg-Mures....fiind la a doua sarcina,cine stie cat de repede va decurge totul?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+AMR 8 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Salutare si de la noi!

Bebelusa mea pe care o laudam ca este foarte cuminte s-a facut foarte agitata. Ieri a facut valuri in burtica de la 18 pana la miezul noptii si azi de la prima ora este in mare forma

Sa avem o zi buna!

30+

Mergi la inceput