Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (cap.45)
Raspunsuri - Pagina 14
noce spune:
Am uitat sa va spun.
Am luat in seara asta din Carrefour scutece din finet gata facute cu 5 lei bucata si un set de 4 body-uri Tex, dintr-un bumbac foarte moale, cu 36 de lei. Chiar nu stiam cat finet sa cumpar la metraj si unde sa-l duc sa mi-l traga la masina, acum a rezolvat ![]()
30+
Filip
Minunea Sfantului Nectarie
AMR 10 sapt
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Motana Fetelor, are de gand careva sa foloseasca scutece de material, si nu de unica folosinta? Va intreb caci eu as vrea, dar sunt atatea marci si tot citesc pareri despre fiecare si nu stiu la care sa ma opresc. Thx 30+ Daria Alessia"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby) "The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld |
eu una nu as folosi scutece de material la bebei,fiindca am vazut aici mamici care puneau la bebelushi si erau saracii de ei asa cracanati,abia mai mergeau.am cautat o poza de la gradinita unde a fost fata,era acolo un baietel super cracanat,imi era asa mila de el,iar maicasa a zis ca din cauza scutecelor.acu nus cum sunt la tine sau de care ai gasit,dar aici sunt super groase si mai ai de pus chiloteii aia din celofan deasupra ca sa nu treaca pishu.
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

Motana spune:
Noce, foarte frumos planifici tu, cred ca au fost de ajutor cursurile respective. Eu la capitolul durere nu vreau sa las totul atat de natural, dar in rest mi.ar placea sa fie totul cat mai normal.
Uite www.youtube.com/watch?v=G3K87l9hNOE" target="_blank">aici un video despre cum se duce singur copilasul la san, abia nascut, e super tandru! Toate mamele ar trebui lasate sa traiasca asa ceva.
Va 
30+
Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
noce spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Motana Noce, foarte frumos planifici tu, cred ca au fost de ajutor cursurile respective. Eu la capitolul durere nu vreau sa las totul atat de natural, dar in rest mi.ar placea sa fie totul cat mai normal. Uite www.youtube.com/watch?v=G3K87l9hNOE" target="_blank">aici un video despre cum se duce singur copilasul la san, abia nascut, e super tandru! Toate mamele ar trebui lasate sa traiasca asa ceva. Va ![]() 30+ Daria Alessia"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby) "The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld |
Foarte emotionant! Ce frumos ar fi sa ne lase si pe noi sa-l tinem pe bb o ora dupa nastere, fara sa-l streseze cu testele si fara sa-l spele si sa-l impacheteze din prima. Cred ca si in salon am putea sa ne dam camasa jos pana la jumatate si sa stam cu bb piele pe piele.
30+
FilipMinunea Sfantului Nectarie
AMR 10 sapt
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
meleea spune:
eu nu o sa folosesc decat de unica folosinta,iar scutecele de finet sa fie asa pe post de paturica la vara sau sa il infas putin doar la picioare sau ma rog lejer,oricum.
nu stiu cine zicea azi ca s-a dat sau se da o lege si bebeii in spital vor sta doar infasati. cred ca vor s a elimine microbii adusi de acasa de mamici odata cu hainutele.
Meleea
29
meleea spune:
Iar bantui ca o fantoma prin casa , m-am trezit de o ora, am facut niste exercitii, am mancat 2nectarine ,am citit clik-ul si nu mai stiu ce sa fac.....
ma gandesc ca o sa vina o vreme cand o sa pot sa dorm ,dar nu o sa ma lase cineva
. Ma uit la Edi (sotul)cum doarme si imi vine sa-l iau la bataie dar nare saracul nici-o vina, sau are?!
Hai ca filozofez la ora asta!
Ieri am fost la masaj,a fost minunat,dupa am fost la frate-miu si am adormit vreo 2 ore cred ca asta e motivul pt care nu mai dorm acum,cred. ma foiesc ca o rama,ce rau este ,as pleca la plimbare dar ......e cam ciudata ora ,sa vezi o gravida la plimbare pe strazi la ora 5 dimineata ![]()
ma duc sa mai incerc sa atipesc putin macar pana la 8
Meleea
29
ylla2009 spune:
Buna Dimi si de la noi..ieri am fost pe la medicul de familie pentru trimitere ca sa mergem sa facem analiza de col iar asistenta a avut grija sa ma sperie..ca cei-a venit la medic sa imi faca analiza de col sa imi umble la col si poate sa mi-l deschida
brrrrrrrrrrrrr.Aseara am adormit cu chiu cu vai..m-au durut picioarele-talpile ingrozitor...si acum sunt si eu up de la 6.20.Merg sa intind rufe..la gradi cu copilul si apoi la analiza..yuck!!!
Va doresc o zi super

Ylla
30+ si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Rallu spune:
Neata,
Bebeul meu e la fel ca ma-sa ... terorist.
Nu ma lasa domne sa dorm mai mult, macar acum cand as putea.
Am devenit insomniaca de-a binelea (ma culc la 1 noaptea si la 6, maxim 7 dimineata sunt in picioare). Ba azi-noapte am avut mai multe iesiri la baie ca deh, haplea trebuia sa bage 2 felii de pepene verde inainte de culcare.
Mi-e asa o ciuda pentru ca stiu ca dupa nastere adio somn si n-ar fi fost rau sa fac rezerve de acum.
Asta e .... daca nu se poate....nu se poate.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 32+
Robert Constantin
Asa arat eu acum
alinutza78 spune:
Hi hi hi

...daca stiam ca sunt atatea insomniace...si eu sunt treaza de la 3,30
..si citesc un topic interesant de la aspirante: o pustoaica de 18 ani care cere ajutor ca este disperata ca nu poate sa faca copii..pana aici iti da lacrimile...dar viata ei adevarata telenovela..si sa vezi ce mi-au luat-o fetele
...m-am mai destins si eu![]()
eu nu inteleg de ce nu dorm profund la ora asta avand in vedere ca aseara am avut trei ore de miscare (pilates, fitball si yoga)...

Motana eu intentionez sa achizitionez scutece din finet (am vazut ca se pot comanda de pe bebelusultau)...nu o sa-l infas sarmaluta...doar picioarele lejer..si ocazional
ylla nu-ti fa probleme cu analiza de col..e o analiza obisnuita in sarcina...cel putin asa am vazut pe protocolul de sarcina de la Medicover si de la Medlife...si eu am analiza asta vineri![]()
o zi buna gravidutze
Alinutza
26+ viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
pooh spune:
Neata!!Hai ca ma inscriu si eu in clubul celor ce n-au somn.....

Azi mergem la Tg-Mures la control....sper sa fie totul ok,am o listuta intreaga cu intrebari pt. medic
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
32+
AMR 8 Sapt.