Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (cap.45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Siacob nu stiu de ce zici ca e mica fetita ta cand la 30 sapt trebuie sa aiba 1319 grame. Verifica link-ul de pe prima pagina cu greutate bebe.
elena, tare mult imi place mobila copilasilor tai . Iar movul e foarte placut si se potriveste de minune si pentru baiat si pentru fetita.

28+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

mcrissa multumim pentru sustinere si te asteptam cu vesti bune curand
buburuza ar fi cel mai bine pentru tine sa-ti gasesti alta maternitate sa nasti, sincer! nu merita sa nasti la Caritas si sa ai o experienta urata la nastere!iti tin pumnii
Giova sunt foarte vesele hainele bebeului tau de unde le-ai luat? bafta la eco
inutsa bine ai venit la odiseea noastra! sa ai o sarcina usoara si la termen! bafta la axemene
blanca frumusica foc rochita ta si iti sta si bine tare cu ea! si finuta la fel
ylla nu-ti place medicul, nu cred ca e prea tarziu sa-ti gasesti altul; bafta
n-am mai auzit nici eu nimic despre legea aceea; sa speram ca nu o sa avem surprize....
pooh si eu mananc in fiecare zi capsuni! bafta la eco
missy multumim pentru anuntul cu alocatia bebeilor
si eu am luat 10 kg si sunt in s26
alina si mie mi-a recomandat dr Rennie; e f bun
siacob sa-ti traisca printesa! ma bucur ca sunteti ok amandoua

foarte frumoase camerele voastre!!!imi plac mult ce bine ca aveti camera separate pentru bebei
e groaznic de cald azi! chiar nu-mi prieste...si nu aveam probleme cu caldura pana acum nu stiu ce o sa ma fac pana in august ...
si au mai anuntat si cea mai calduroasa vara
legat de hemoroizi: folosesc acum FitoroiD; e din plante; mie chiar imi prieste

vroiam sa ma duc si eu azi la Prenatal in Baneasa...dar cre ca nu mai are sens...

sa aveti o saptamana usoara si relexanta, asa de gravidute

vally s26 Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cornelia, perdeaua de la camera copiilor folosesti pe post de perdea sau draperie. Am inteles ca materialul e intre perdea si draperie, deci nici lumina nici intuneric. Cum e de fapt ca si pe mine ma intereseaza una ca a ta dar alte culori.

28+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

inutsa eu sunt la doctorul onofriescu si el mi va face cezariana.daca ai auzit numai pareri bune e ok.ma sperie spitalele am o trauma de cand am fost internata la hociota din bucuresti.

Daca zici ca e bine merg atunci pe parerile celor care au trecut prin asa ceva.

multumesc

Madalina 25+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Doamne,fetelor,e ingrozitor de cald......Am fost s-o scot pe fiica-mea de la gradi si am crezut ca lesin(gradi e la 2 pasi de noi).Ce-as bea o berica acumPooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+AMR 8 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Moniland nu zic eu ca este mica...asa zice dr. De la 24 de saptamani tot avem diferenta asta. Am incercat sa inteleg ....doar ca nu toti dr stiu exact cum calculeaza softul aparatului.....asa ca o urma de nelamurire am si eu. dar atata vreme cat spun ca nu este in afara limitelor ...totul este ok.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

eumada intra pe forumul mamicilor si burticilor din Iasi, cu siguranta o sa afli mai multe si despre maternitate si despre doctor. cred ca am mai vazut discutii despre onofriescu. intra si intreabainitial si eu vroiam sa nasc intr-o clinica privata, dar in iasi nu exista asa ceva si, in plus, au mai zis si fetele ca maternitatea cuza voda e acceptabila

---------------
Inesa [ 31+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am reusit sa pun pozele din concediu. tare greu a mai mers dropul azi.
http://www.dropshots.com/giova1#

Si aici e foarte cald...am luat copil de la gradi si am stat cu el in parc. de o ora l-a preluat tat-su' asa ca eu hop pe net.
Pooh eu nu am intrebat dr., dar nu cred sa fie problema. se ocupa tat-su' de el, ca sa nu-i faca dezastru la dr. in cabinet. e tare curios...de cand ne tot intreaba, asa ca musai sa-l ducem...pana se mai poate.
bafta la eco!
Amariam eu am auzit ca ne trebuie adeverinta de la vcasa de asigurare, nu de la job. acum 3 ani de la job am luat-o, mi-a predat-o sotul cand mi-a facut externarea....nu m-am ocupat eu de asa ceva.
Siacob nu-ti fa probleme , nu e mica bebita. si cine stie...pana la sf. poate isi revine cu greutatea. bine ca e sanatoasa.
Elenada dupa cat timp de la trimiterea contractelor, ti-a venit kitul pt. recoltare?
Vally hainutele le-am luat de la Iana si din Italia, de la Oviesse.

fug la calcat...e super cald si acum, dar e musai.

_
Gio29+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Eu ma bucur foarte mult de caldura! Imi era atat de dor de vara ... Duminica dimineata m-am bronzat stand la slujba in fata bisericii
Maine dimineata plec la Constanta, e vreme buna de rasfat la soare Abia asteeept ...
Din acest motiv - neserios stiu - cred ca nu voi ajunge sambata la intalnirea din Cismigiu, desi imi doresc foarte mult. Ramane de vazut daca vine sotul in weekend la Constanta sau ma intorc eu.

Ar fi frumos daca s-ar organiza o intalnire asemanatoare si la Constanta. Si as avea si eu sansa sa ajung

La capitolul pregatiri pentru bb, sunt bucuroasa ca am luat si noi in seara asta comoda alba cu 4 sertare de la Ikea, care va deveni masa de infasat (thttp://www.ikea.com/us/en/catalog/products/70053924). O asteptam acum pe matusica (sora mea) care va desena pe ea iarba, fluturasi si buburuze. Nu ne-am hotarat inca ce sa deseneze pe pereti. Mie imi place magarul din Winnie the pooh, dar trebuie sa ne gandim si la restul. Ce a pictat pana acum arata cam asa: //www.cameracopilului.blogspot.com/ Oferta-i cam variata si eu am doar 3 pereti disponibili.

30+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 10 sapt

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Fetelor, are de gand careva sa foloseasca scutece de material, si nu de unica folosinta?

Va intreb caci eu as vrea, dar sunt atatea marci si tot citesc pareri despre fiecare si nu stiu la care sa ma opresc.

Thx

30+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Mergi la inceput