Burtici fericite de septembrie-octombrie (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Sunteti la iarba verde ?
Baby expo inca nu a inceput.....
mai stau putin sa vad daca vine cineva sa vorbeasca si cu mine

Cea mai fericita 22 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

multumesc de incurajari.
sunt pregatita sa fac tot ce se poate ca sa-l salvez pe bebe.
sper sa nu se intample nimic pana marti la doctor.
ma simt oarecum linistita ca totusi la eco doctora mi-a zis ca este dezvoltat normal si este vioi. totusi am inteles ca lichidul amniotic scazut ar putea insemna si o problema la rinichii copilului.
dupa o sarcina absolut normala cu primul copil, am crezut ca asa ceva nu se poate intampla.
sa aveti zile frumoase si copii/ bebei sanatosi.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Sal'tare, burtici!

Mai, mai, ce cumintele sunteti azi! Pai nu-i nimic, plimbati-va si bucurati-va de vremea frumoasa.

Cristina, ma bucur ca te-ai hotarat sa-l dai pe Andrei dupa fiica-mea!
lutoniana, si eu vreau sa-i cumpar bebelinei leagan din asta, la Ilinca am avut Ocean Wonders si a fost minunat. Merita!

Panda, 20+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

deeeeci

Hello

Intai mariaanna sa te linistesc. PE mine ma doare ba in stanga ba in drepta de simt ca mooooor. PRima data m-a durut in drepta. Evident, si la mine scenariul repetat in fata ochilor, steatoza hepatica bebe bygone... sun doctora, plang, urlu, tip ca ce ma fac. Unde ma duc sa fac o eco la ficat? CE ficat dom'le, zice ea. STai linistita si ia espumisan si vezi dc elimini gazele. Intrebare importanta: cand te asezi pe partea cealalta mai trece durerea? Mie mai imi trecea, nu de tot, dar ma linisteam putin. Pana cand am reusit sa elimin gazele.... si iete asa n-am mai facut nicio steatoza hepatica

lutoniana, panda super si eu tot la acelasi leagan visez, la Ocean WOnders . VReau sa duc munca de lamurire cu matusimea din germania sa-l comand cu livrare la ea (costa 90 si ceva de euro) si sa mi-l trimita pe autocar. Ca la noi e vreo 8 milioane.

VA pupic si sambata placuta ca eu plec la botez la nepoata din dotare

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut
lutoniana, panda super si eu tot la acelasi leagan visez, la Ocean WOnders . VReau sa duc munca de lamurire cu matusimea din germania sa-l comand cu livrare la ea (costa 90 si ceva de euro) si sa mi-l trimita pe autocar. Ca la noi e vreo 8 milioane.

Ba nu, Monica, il gasesti si cu 6.5mil! Distractie frumoasa la botez!

Panda, 20+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Buna fetele
am intrat si eu repede sa vad noutati, dar se pare ca sunteti pe afara....
Lutoniana, sa-l folositi cu maaare placere, este f frumos!

Noi luni plecam spre Bucuresti, marti am programare la Herghelegiu (multam inca o data Doro )...asa ca voi lipsi 2 zile, sper ca miercuri cand ma intorc sa citesc si sa va aduc doar vesti bune

nici eu nu ma incumet sa incep inca shoppingul....oricum ne-au chemat si nasii sa ne mai dea niste lucrusoare de fetita, asa ca vreau sa vad doar ce lipseste, sa nu aruncam banii aiurea pe fereastra...

va si ne reauzim cu bine miercuri

22+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna fetelor care sunteti in plimbari!!!Vad ca e foarte frumos si cald in Romania..Nu ca la altii din nord

Lutoniana super leaganul..Si noi ne-am uitat dupa asa ceva dar e putin diferit.

Eu ma simt din ce in ce mai ..Si daca beau un pahar de apå parca nu mai am loc deloc, e plin si gata..Am inceput un fel de gimnastica acasa pt gravi foarte usoare exercitiile.Nu puteam sa stau asa ca de plimbat ma plimb eu dar sa mai fac si altceva in afara de plimbat.

Iulika, cea mai fericitå 23+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Selene fetele la apel pt marti .

Iulika, cea mai fericitå 23+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Revin si eu la apel dupa o zi de munca intensa si una de bolit la fel de intens. Nu stiu cum, dar, pe langa toate neplacerile unei viroze asa de prelungite, acum a inceput sa-mi si curga dintr-un ochi ceva galben si cleios. In concluzie, daca scap de antibiotice si de data asta sunt chiar castigatoare la loterie. In rest, stiu ca s-a mai descutat despre subiectul asta, dar as aprecia mult sfaturi si retele pentru expectorat (nu pot sub nici o forma, imi vine sa vomit cand incep sa tusesc si inghit tot la loc ), nas infundat, dureri de cap, dureri de urechi, dureri de gat, dureri de piept. Nici nu vreau prea multe.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si21+

Mergi la inceput