Burtici fericite de septembrie-octombrie (53)
Raspunsuri - Pagina 6
vik-cj spune:
Buna seara fetelor...vad ca ati fost harnicute..ma duc sa va citesc din urma.
Madyrizi calmeaza-te ca ii faci rau lui bebe. La toate este o solutie....fii optimista si increzatoare ca vei duce sarcina cu bine la capat!
Va doresc o seara frumoasa!
17+
anco spune:
mariaana, nu te necaji!
poate doar apasa bebele pe ficatul tau si nu e nimic rau.si pe mine m-a durut o vreme destul de lunga in cosul pieptului, apoi sambata m-a durut tare in stanga jos, ceva gen ovar. sa stii ca mai sunt astfel de dureri de aceea eu nu vreau sa ma gandesc la nimic rau.
21+ cu
Clodute spune:
Buna seara fetele,
Am fost la eco, MULTUMESC Mimika , mi-a placut mult de tot de dr. Pop Adrian. Spre deosebire de dr Herghelegiu (care nu mi-a placut deloc) acest dr mi-a placut mult. SI-a facut omul treaba, a masurat in lung si in lat totul e bine, fetita mea draga nu mai are circulara de cordon YUPPYYYYY si totul e bine mai putin colul care este doar de 2,8 cm (la prima sarcina era mereu scurt si mereu plingeam dupa control). Acum il am si pe Patrick de doar 1 an si 2 luni si il iau in brate mereu... deci cam asta ar fi problema.
Deci, mi-a placut dr., bebe e bine... FRUNTEA SUS FETELOR !
Weekend placut.
P.S. Biaz ma bucur ca te-am intilnit chiar si acum desi mi-ar fi placut sa te intilnesc cind l-am nascut pe Patrick ...dar mai bine mai tirziu decit niciodata
Clodute mami de Patrick si
cu Karolina
raluk16 spune:
Bia sper ca te simti mai bine cu burtica. Ce simpatic e puiul tau, cum isi iubeste de acum fratiorul!
Lutoniana, multumesc de gandurile bune ! Eu inteleg perfect ce simti, chiar daca sunt in urma ta cu cateva saptamani, dar am avut 6 saptamani de greturi ingrozitoare toata ziua-toata noaptea, din cauza carora am renuntat la cruditati (dupa care imi era foarte rau, regimul meu zilnic anterior sarcinii) si am trecut pe paine si cartofi... Asa ca pe langa greturi m-am mai trezit si cu multe multe kilograme in plus. Asa ca ma simt grasa si obosita si gravida de multa vreme...
Selen, iti multumesc si tie ca te gandesti la noi
In legatura cu fratii, eu cu fratele meu nu ma inteleg deloc. Dar sotul se intelege bine cu surorile lui, deci poate ar trebui sa fac trei ca sa fiu sigura ca unii o sa se ajute intre ei. Si nu stiu cum simte o mama la al doilea copil, dar dintre cunoscutii mei, al doilea copil e cel mai iubit (si eu sunt a doua si am observat diferenta dragostei).
Kemsy, felicitari de baietel!
Ralu, felicitari ca totul a fost ok la ecograf!
Danuta, felicitari si tie de fetita sanatoase!
Starchi, eu de cand am catei pe care ii iubesc la fel de mult, dar diferit (dupa personalitatile lor) si eu compar dragostea de copii cu cea de catei. Lumea se supara in general pe mine, dar acum, inainte sa devin mama, banuiesc ca tatii numai pana la stadiul asta de dragoste pot ajunge. Doar noi, care le dam nastere, trecem la un nivel net superior de dragoste. Asa banuiesc eu.
Monica, daca te ajuta sa vorbesti, da-i drumul. E foarte bine ca si el vede de sus ca nu-l uiti si ca reusesti sa vorbesti impacata cu el, fara sa lasi suferinta sa se puna intre voi. (Bia a exprimat exact ce am simtit si eu cand ti-am citit mesajul, dar stau mai prost cu cuvintele). Si apropo de neputinta de exprimare, Monica, m-ai mai ajutat sa-mi revin cu cuvintele tale de "dulce" pentru guvernanti, imi tot venea sa injur si nu stiam cum
monis5, multumim ca ai intrat pe la noi sa ne mai lamuresti (la sfarsitul capitolului precedent)
madyrizi, sper sa fie totul bine, si sa se poata rezolva problema.
Mariana, mie mi se intampla si inainte de sarcina sa ma doara in dreptul ficatului cateodata, si intram in panica, pentru ca am avut probleme cu ficatul si colecistul mi-e scos. Dar sa stii ca de multe ori de fapt nu era ficatul, ci din cauza faptului ca eram balonata, acolo ma durea pana reuseam sa eliberez ceva gaze ... Ficatul nu m-a durut niciodata doar in partea dreapta, cand am avut dureri au fost pe tot mijlocul. Sper sa fie bine si sa fie doar o balonare!
Clodute, felicitari pentru eco, si sa speram ca va fi bine cu colul. Incearca sa te odihnesti.
16+
raluk16 spune:
Daca tot am ramas singurica, ma intind putin si eu. Noapte buna si weekend placut!
16+
diana_n spune:
Nu esti singurica, acum vin UK, USA, Japonia si Australia
Diana 22 saptamani si Peter (3 oct 2005)
anamaria1979 spune:
Neata burtici poftiti la cafeluta sau ceiut!
Xggmultumesc de sfaturi.
Apropo merge cineva la expo baby acum pe 21-24 mai? Ati mai fost careva? Ce pot sa cumpar folositor de acolo?
weekend placut la toata lumea sa fiti sanatoase si frumoase.
+ 22
madalina84 spune:
Neatza fetelor,noi de doua zile am fost foarte activi in special bebe,mai ales dupa ce m-am hotarat sa nu mai imi fac griji ca nu misca ca ii transmit si lui starea
DANUTA felicitari pe bebelina
GRASUNICA bine ai venit
MADYRIZI sper sa fie totul bine si nu te mai alarma ca se rezolva intr-un fel
Noi ne-am pricopsit iarasi cu augumentin 7 zile caci ma dor rinichi si burtica,iar bebe cu 2 plase mari de hainute ca a venit nasica din austria,sunt toata atat de frumoase si abia astept sa le imbrace beblicu meu.daca ma intrebati pt ce a luat fata si baiat va spun ca din amandoua(dar vad ca mai mult a optat pentru baietel).oricum preturile afara sunt incredibile de mici daca prinzi reduceri
Va si sanatate la toate burticile
19+
BEBELICA MADALINA
lutoniana spune:
Soarele straluceste,pasarelele canta ..ce poate fi mai frumos intr-o sambata dimineata cu cafea aromata ?
Vroiam sa va spun ca am mai primit un pliant de la un club la care sunt aici inscrisa si imi spunea ca daca a trecut anomaly scan si totul e in ordine acum am liber la shoppping si la pregatiri. Probabil ca asa este la ei.
Eu inca mai imi zic zilnic sa mai stau putin ...inca putin.....nu stiu pentru ce dar inca nu am avut starea necesara de inceput sa cumpar si in plus vreau sa imi intocmesc o lista serioasa, punct cu punct pe care sa o respect si sa nu sar calul ca ne vor mai trebui multe lucruri.
Si vorba unei fete ca mi-a placut foarte mult cum a zis....ma laud si eu cu ce m-am pricopsit de la o prietena:
Incerc eu sa il pun mai frumos....linkul
Trebuie doar sa merg sa-l iau......canta si-l leagana pe Bebitza.
Mai citesc si mai revin.
Cea mai fericita 22 + cu