Burtici fericite de septembrie-octombrie (53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Monica si Mariaanna si eu ma inscriu in clubul fetelor cu dureri ciudate. Pe mine ma doare uneori in partea de jos, in interior, cam pe acolo pe unde ar trebui sa fie colul uterin. Va dati seama ce sursa de paranoia. Si cred ca uneori ma doare ... copilul. Are un loc special in care cred ca isi intinde un piciorus, undeva ini partea dreapta sus si daca incerc sa apas putintel acolo ... auuuuuu! Sper sa fie doar o forma severa de paranoia de sarcina si nu ceva mai rau.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si21+

Mergi la inceput

Selen, toata galeria sus marti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Clodute

P.S. Biaz ma bucur ca te-am intilnit chiar si acum desi mi-ar fi placut sa te intilnesc cind l-am nascut pe Patrick ...dar mai bine mai tirziu decit niciodata

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mi-au trebuit vreo cateva secunde sa ma intreb unde ne-am intalnit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Neata burtici poftiti la cafeluta sau ceiut!

Xggmultumesc de sfaturi.
Apropo merge cineva la expo baby acum pe 21-24 mai? Ati mai fost careva? Ce pot sa cumpar folositor de acolo?
weekend placut la toata lumea sa fiti sanatoase si frumoase.
+ 22

Eu as fi mers dar dupa aventura cu ecografia de saptamana trecuta, suntem intr-o stare de ... uimire financiara.
Si daca tot eram la capitolul asta, nazdravanul meu a vrut sa-i explic ieri ce e aia economie. Iar eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

nu am scris prea des pe acest forum, dar acum simt ca-mi plesneste capul: am venit de la eco cu o mare dezamagire si parca inca nu realizez ce sa intampla.
doctora a constatat ca am lichid amniotic putin si l-a analiza anticorpi anti cardiolipinici IgM pozitiv.
mi-a recomandat sa merg la dr. uscatescu de la fundeni, dar simt ca pana luni imi explodeaza capul.
cert este ca mi-a zis ca as putea pierde copilul oricand, iar asta ma da peste cap.
mai am un baietel dar si acest bebe de 15 sapt. este asteptat cu mare dragoste.
sper sa fie totul bine chiar daca ar trebui sa fac un tratament dureros si de lunga durata.

madyrizi, te intelegem asa de bine. E tare greu sa fii mama si sa nu te ingrijorezi. Dar suntem aici ca sa ne sprijinim una pe cealalta si sa schiopatam impreuna. Fruntea sus! Daca bebe e dezvoltat bine, inseamna ca ai o speranta mare. SUnt sigura ca vei face tot posibilul sa lupti pentru el. Foloseste timpul sa-ti faci o lista de intrebari pentru medicul la care vei merge. Infromeaza-te bine pana marti ca sa poti lua cele mai bune decizii. Noi suntem alaturi de tine si ne rugam sa va fie bine tie si lui bebe al doilea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Bia si eu am fost racita la inceputul lui aprilie, cu tot ce poate tine de o raceala (tuse, stranut, o durere de gat ca abia puteam inghiti orice, febra, dureri de cap, si ochii imi lacrimau tot timpul). Cand am avut febra peste 38, doctorul mi-a recomandat paracetamol. In rest, am luat zilnic miere cu catina, cu propolis, cu polen. Propolisul e foarte bun pentru gat. Luam vitamina C ori cu catina, ori cu propolis.

Chiar daca imi era foarte greu sa inghit orice, am incercat sa beau multe lichide pentru febra (pe langa apa, ceai de macese cu lamaie). Si doctorul mi-a spus sa renunt rapid la paracetamol, sa vedem daca mai revine febra. Dar a spus ca neaparat sa continui cu lichide multe, ca pe langa ca scad febra, ajuta la "lichefierea" secretiilor, rup tusea, desfunda nasul. De asta m-am gandit sa-ti amintesc sa bei multe lichide.

Eu am si un sirop Plantusin cu miere, dar nu l-am incercat, ca m-am gandit ca si mai sigura e mierea, n-aveam rabdare sa caut pe net cum sunt plantele respective pentru sarcina.

16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Bia si eu am fost racita la inceputul lui aprilie, cu tot ce poate tine de o raceala (tuse, stranut, o durere de gat ca abia puteam inghiti orice, febra, dureri de cap, si ochii imi lacrimau tot timpul). Cand am avut febra peste 38, doctorul mi-a recomandat paracetamol. In rest, am luat zilnic miere cu catina, cu propolis, cu polen. Propolisul e foarte bun pentru gat. Luam vitamina C ori cu catina, ori cu propolis.

Chiar daca imi era foarte greu sa inghit orice, am incercat sa beau multe lichide pentru febra (pe langa apa, ceai de macese cu lamaie). Si doctorul mi-a spus sa renunt rapid la paracetamol, sa vedem daca mai revine febra. Dar a spus ca neaparat sa continui cu lichide multe, ca pe langa ca scad febra, ajuta la "lichefierea" secretiilor, rup tusea, desfunda nasul. De asta m-am gandit sa-ti amintesc sa bei multe lichide.

Eu am si un sirop Plantusin cu miere, dar nu l-am incercat, ca m-am gandit ca si mai sigura e mierea, n-aveam rabdare sa caut pe net cum sunt plantele respective pentru sarcina.

16+

Multumesc, Raluk! Eu nu am febra, dar doctorul tot mi-a dat paracetemol sa iau si e singurul care ma scoate din senzatia aia de butoi in care e bagat capul si din starea de usturime si inflamatie a tuturor gaurilor din zona cap/piept. Acum tocmai am facut o inhalatie, care m-a facut sa ma simt mai bine. Pacat ca are efect o durata atat de scurta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Bia, te inteleg perfect. A fost groaznic. Mi-a trecut abia dupa vreo 10 zile, dar fiecare zi imi parea infinita. Nu am mai fost asa racita niciodata. Ultima raceala, una usoara, a fost in urma cu multi ani. Si sa o patesc asa rau tocmai acum, in sarcina... deja nu mai stiam ce e mai rau, sa am greturi sau sa fiu asa racita...

Multa sanatate! Ai incercat cu ceva sirop? Ori de plante, ori homeopat? E voie oare?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Biaz imi pare rau ca te simti rau.Sper sa iti revii repede.

In legatura cu acel 'ceva' care curge din ochi galben si cleios am avut si eu ceva timp in urma si imi dadea o stare de oboseala crunta si dureri de cap ..Nu stiu ce a fost nu am apucat sa merg nicaieri am pus decat cateva picaturi de Visine..mi-a trecut nu stiu daca de la visine sau de la sine..

Iulika, cea mai fericitå 23+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Multumesc, fetelor! Sper sa am vesti mai bune maine. Cred ca din cauza sarcinii si a imunitatii scazute din aceasta perioada suferim asa greu simptomele unei viroze.

Mergi la inceput