Burtici fericite de septembrie-octombrie (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

bia, sa sti ca si pe mine ma loveste bebe in col. In ultima vreme ma cam tot doare. SI ma doare asa si parca canalul vaginal (scuzati exprimarea, nu prea stiu exact cum sa ii spun)Asta cu durerea de col nu e bai. EU si sarcina trecuta am avut asa, am intrebat-o la un moment dat si pe cumnata mea si mi-a zis ca si pe ea.
SPer sa treaca ochiul si raceala aia, mama ei de raceala

selen

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Selen bafta la Bucuresti!Te asteptam cu vesti bune!

Biaz off ce nenorocita de raceala.Sper sa scapi fara antibiotic si sa te mai lase starea de rau.

Lutoniana arata tare bine leaganul lui bb.Sa il folositi din plin va doresc.

Am fost si noi la control.Toate bune si frumoase,bebelina sanatoasa,vioaie si frumoasa.A zis si doctorul ca se tot misca si nu o poate masura :)
Ceea ce imi intareste ideea ca seamana cu sor'sa si ma asteapta inca un copil energic
Ne-a chemat de-acum la 2 saptamani.Asadar o sa vad bebelina mai des.
Ar trebui sa intru in hainele Erikai de cand era bebelus,sa vedem ce avem si ce nu...ce trebuie cumparat si chestii dastea
Erikai i-am schimbat scaunul de masina,a trecut la junior...asa ca scaunul celalalt o asteapta pe bebelina.

V-am pupat,o duminica frumoasa in continuare.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Biaz esti tare simpatica, SINCER, eu chiar ma gindeam ca as vrea sa ne intilnim si fata in fata.

Selen

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata insorita! Sper ca veti profita de ocazie si veti iesi ca gazele la soare cu burticile in spinare.
Cat despre mine, am facut o conjunctivita de toata frumusetea. Noaptea trecuta imi venea sa ma urc pe pereti. In concluzie, am facut cel mai contraindicat lucru si am inceput sa ma tratez singura cu picaturile pe care i le-am dat fiului meu. Acum cel putin nu mai innebunesc de durere pana ajung la medic. Cred ca sunt pe marginea butoiului, pentru ca stau si ma intreb ce o sa urmeze. Ca in loc sa ma vindec, ma inrautatesc pe zi ce trece.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clodute

Biaz esti tare simpatica, SINCER, eu chiar ma gindeam ca as vrea sa ne intilnim si fata in fata.

Selen

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Daca intalnesc pe cineva fata in fata zilele astea, are toate sansele sa se sperie.

Multumesc, fetelor pentru gandurile bune. A devenit un fel de oaza sa intru pe forum si sa uit cate un pic de probleme.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Buna dimineata!

Bia imi pare tare rau ca s-a inrautatit situatia. Sper sa-ti fie mai bine dupa picaturi . Cand mergi la doctor? Maine?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor,

nu stiu daca ma mai tineti minte...la inceputul odiseei voastre scriam in speranta ca ma voi "lipi" de voi...nu a fot sa fie..dar sunt in urmatoarea de nov-dec 2009.
Am o intrebare....am ramas insarcinata la 7 luni dupa o alta nastere...acum 3 zile l-am simtit prima data pe bebe, apoi si in ziua urmatoare...si de atunci nimic...
..a mai patit cineva asa????

...poate o sa nasc si eu totusi la sf de octombrie...medicul a zis ca voi naste intre 28 oct - 4 nov...voi avea cezariana.

Sanatate va urez, sarcini usoare in continuare..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata, eu sunt deja la cafea...ca dupa ce ca ma doare "coada" de nu mai pot...nu am nici somn dar in general am o stare foarte buna.
Biaz imi pare rau de toate "bubele" din capul tau incearca si ceva tratamente babesti cu niste sare calda pe piept, niste spirt in cap ...poate pleaca cumva.
Pentru conjunctivita nu stiu ce ai putea sa-ti bagi si unde

Devyla vei avea 2 fetite cu ochi migdalati zburdalnice, felicitari ! Si pe mine din saptamana 25 ma cheama coana moasa de 2 ori/luna.
Oricum eu nu cred ca se pot asemana 2 copii, la caracter vreau sa zic. Va fi o splendoare pentru mamicile care il asteapta pe al doilea sa descopere diferente si asemanari, comportamente in situatii similare....
Eu ma multumesc doar cu "al meu va fi cel mai frumos, cel mai destept, cel mai sanatos si cel mai perfect" Asta pana ajungem si noi la al doilea.

Camy plus felicitari si la mai mare !!!!!! Acum ca ai asa un interval de date probabile de nastere trebuie sa bagi la ambele odisei . Glumesc si eu, important este sa scrii unde te simti bine, in largul tau si unde esti atrasa.
Eu sunt atrasa ca un magnet de aceasta odisee

Selen scoatem luni la incalzire galeria ..pentru marti. Ursulica va fi bine. Si parca am citit ca erai preocupata ca nu te va tine suficient la ecografie: poti si tu sa spui ca nu auzi, ca nu ai inteles, ca nu iti este clar si atunci iti explica mai multe ....mai creste timpul. Sau intrebi cand se vede piciorusul ursulicai: "acela este ficatul ?"

Cea mai fericita 22 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Iulikatu stai deja acasa ? parca asa spuneai mai demult. Ai inceput cu gimnastica ...hmmmm....Pai si pe mine ma cam ingrozeste gandul de stat acasa din cauza papicii
Acum nu termin de facut strudelul in cuptor si incep sa fac o budinca, dupa budinca ...pana se raceste desfac un compot.....si lista poate continua ......sper sa nu o iau chiar de tot pe aratura.

Apropos de leagan vreau sa precizez tuturor fetelor care s-au bucurat alaturi de mine ca inca nu l-am adus acasa. Doar mi l-a aratat si mi-a zis ca mi-l da mie. Este albastru si foarte frumossss si mai sper sa nu se razgandeasca pana vom avea noi timp, masina si alte necesitati sa mergem sa-l luam

Cea mai fericita 22 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Neatza fetele
Biaz insanatosire grabnica si sa speram ca nu va mai urma nimik
Camy felicitari pt bebelic,in legatura cu miscarile stai linistita ca mai toate patim asa si eu am avut o zi in care imi venea sa urlu ca nu mai misca sau nu-l mai simt eu dar apoi a avut maraton bebelicu meu,aseara chiar cred dansa sau juca fotbal
Monica si eu am avut acele dureri pe "canalul vaginal" dar mi-au trecut inainte sa apuc sa intreb doctorul de ce ma doare.era atat de intepatoare durerea incat imi era frica si sa ma mai misc
Noi suntem bine,activi pe zi ce trece si mai avem 9 zile si ajungem la eco
Sa aveti o duminica frumoasa

19+

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput