Burtici fericite de septembrie-octombrie (53)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

wow, am scapat de moderare
multumesc frumos!

mi-am actualizat si eu semnatura si observ ca voi nu prea treceti numele pe care ati hotarat sa-l dati bebe-ului; superstitie?

am o intrebare care cred ca o sa vi se para mai ciudata ; sa fac o mica introducere ...sunt genul care are mici premonitii si desi noi trecem printr-o perioada "super naspa" - sotul meu tocmai a primit preaviz.... - eu simt ca totul va fi ok; nu pot sa nu ma intreb daca nu cumva au intervenit hormoni de sarcina

mai simte vre-una din voi ..in adancul sufletului liniste si optimism (sentimente fara prea mari legaturi cu realitatea )?

si pls, mi-am activat mesajele private, imi poate trimite si mie cineva parola pt contul comun, ca sa va vad si eu burticile
eu sunt mai rusinoasa dar poate indraznesc sa va pun si eu o poza cu burtica, care acum, la 20 saptamani - a explodat

ma duc si eu la culcush

sa ne dea doamne doamne sanatate, restul le rezolvam!

21+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

neata fetele

daciana si eu sunt la fel adica sunt tare optimista cu toate ca nu prea am motive serioase ptr asta si chiar il enervez uneori pe al meu cu optimismul meu ca totul va fi bine

raluk felicitari ptr baietel sa sti ca m-am uitat la pozele tale si nu mi se pare ca esti foarte mare , arati foarte bine , ma gandesc ca esti si inalta

hai ma nu stie nimeni din care bani se calculeaza indemnizatia ptr copil ?

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

23+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

La calcule eu am inteles asa si sper sa nu gresesc:

1. In pre/post natal (cele 126 zile) se platesc cu 75% din BRUT, fara a se plati darile catre stat
2. In CIC se plateste 85% din media veniturilor NETE pe ultimele 12 luni + 2 milioane
3. Pe o perioada de 6 saptamani dupa nastere, angajatorul ar trebui sa acopere diferenta pana la 100% (aici nu stiu daca pana la net sau pana la brut)

Sper sa fie bine!

19+ se pare ca fluturasul va fi Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna dimineata fetele. am o veste intereanta pt cateva dintre noi, macar atat :
http:// www.mediafax.ro/social/senat-mamele-cu-gemeni-tripleti-sau-multipleti-vor-primi-indemnizatie-pentru-fiecare-copil.html?1688;4341887

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

poftiti la ..

CAPITOL NOU!

va astept cu , ceai si suc!

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Buuunnn, acum ca am ajuns la zi, sa va anunt si eu, emotionata tare:

Am fost la eco azi (nu stiu de ce nu v-am spus, parca pana i-am vazut inimioara eram in dubii daca totul e in regula).

Totul e in regula, i-am vazut creierul, orbitele ochilor, osul nazal, coloana vertebrala, mainile, inimioara, stomacelul,... Totul e in regula! L-am pus pe nenea doctorul sa-mi masoare colul si e peste 5cm, asa ca m-am mai linistit. Ca de cate ori stateam mai mult in picioare sau faceam un pic de efort, imi aminteam de riscul colului scurt, si voiam sa stiu din timp daca e o problema.

Si ma intreaba medicul la un moment dat daca vreau sa stiu ce e. Nu ma asteptam sa aflu azi. Eu pe vremuri eram convinsa ca nu voi dori sa stiu, ca prea multe cazuri au fost in care au gresit predictia, si m-ar fi suparat foarte tare sa imi fac idei in legatura cu un sex, si sa fie altfel. Si a spus ca nu-mi spune el numai daca stie 100%. Si mi-a aratat pe ecran si am vazut si eu foarte clar ca ... E BAIAT!!!

L-am sunat pe sotzu, e terminat ("am baiat", numa asa vorbea pierdut la telefon, oricat il corectam eu "avem baiat"). Ai mei is super fericiti ca totul e in regula cu bebeul, mai ales ca au trait alaturi de mine toate stresurile, inclusiv ultimul, cu varicela. Deja nici nu-i mai interesa ce e. Socrii de la Cluj deja vorbesc cu "bunic, bunica". Vorbeam cu soacra la telefon si intreaba ceva socru si-mi transmite ea: "bunu-so vrea sa stie daca..." .

17+

Raluk, multe felicitari pt baietelul scump!!!! Se pare ca nu am veleitati de Mama Omida, deci raman la munca cinstita .

Ce ma bucur pt tine si pt toate fetele care sunt aici la noi !!! Toate vom afla SIGUR ce avem in burticutza, chiar de a fi doar cand face ochi! ;)

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grasunica80 spune:

Buna fetelor,
va citesc cu mare drag de dimineata si abia acum am reusit sa va scriu si eu...
Am o intrebare: cu cine trebuie sa vb sa fiu si eu trecuta in lista cu gravidutze: DPN 16.09.2009?
Saptamana viitoare ma duc din nou la eco 4D si sper ca atunci sa aflam sigur ce este...
Va pupacesc dulce....

22+ si se pare ca fluturasul va fi

Mergi la inceput