Burtici fericite de septembrie-octombrie (53)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Multumesc mult, fetelor, pentru felicitari!

Si Kiki, multumesc de detaliile magazinului, abia astept sa dau o fuga pana acolo.

17+

KIKI 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

raluk, felicitari pentru cuculetzul albastru sanatos si dragalas. Sa o duceti tot asa pana la 40 de saptamani si dupa

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

raluk, felicitari pentru cuculetzul albastru sanatos si dragalas. Sa o duceti tot asa pana la 40 de saptamani si dupa

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Multumesc mult. Oare care e scorul fetite - baieti?

camy, eu ma mir ca a vazut acum, ca citeam ca sigur sigur ti se poate spune la 20 de saptamani, daca ar pozitia buna si vrea sa arate. N-are rost sa te ingrijorezi ca nu stii la 13 saptamani.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Eu am banchet la inceput de iulie...si sunt in pana de idei cu tinuta...nu cred ca imi pot lua ceva de gata de acum ca nu stiu cat voi fi...iar in magazinele de gravidute nu am prea vazut chestii "festive" nu stiu ce o sa ma fac...poate imi dati si voi fetelor idei.

Ce sa-ti zic, eu am avut nunta sambata asta si 2 saptamani tot am cautat o rochita dar nu am gasit nimic si satula de probat si de imbraca-te dezbraca-te prin magazine, mi-am luat o bluzita din matase mai larguta si lunguta de se zarea burtica asa, doar in bataia vantuluisi pantaloni negri si am facut cat de cat fata cerintelor elegante ale serii. Deci, daca nu-ti gasesti rochie, nu dispera, incearca si altceva ce sigur vei putea purta si cu alte ocazii.Bafta

23+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Raluk FELICITAAAARI! SA-TI TRAIASCA PUTZULICA DE BAIAT VOINICEL!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Raluk FELICITAAAARI! SA-TI TRAIASCA PUTZULICA DE BAIAT VOINICEL!!!!

Multumesc mult!

Felicitari pentru nunta! Casa de piatra! Sa fiti fericiti si sanatosi! Pune ceva poze sa te admiram.

17+

Mergi la inceput

Raluk, scuze pt confuzie, cred ca dorm... Am fost la nunta, dar nu la a mea...Exprimarea mea a fost gresita. Oricum multumim pentru urari de pe acum ca vom face cununia civila peste 2 sapt iar petrecerea de nunta va fi odata cu botezul prin octombrie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Raluk, scuze pt confuzie, cred ca dorm... Am fost la nunta, dar nu la a mea...Exprimarea mea a fost gresita. Oricum multumim pentru urari de pe acum ca vom face cununia civila peste 2 sapt iar petrecerea de nunta va fi odata cu botezul prin octombrie.

hihi, deci n-am gresit tare mult

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara si de la mine... ce mai faceti? Noi suntem bine. Ne refacem incetul cu incetul. Am facut si eu bitest si se pare ca voi avea tot baiat dar nu e sigur 100%.Pe 16 iunie merg la morfologica si atunci vom stii cu siguranta ce-i. Cand aveam 14s4z l-am simntit pe bb. Pe Alessio l-am simtit la 14s3z. Asta-i maiputuros. Si cand docrotita trebuia sa-i masoare pliul nucal...nu reusea ca nu vroia sa se intoarca.Ne-am chinuit cam 10 min sa-l facem sa se intoarca.Nu vroia si pace. In rest, sunt mai binisor psihic. Mi-e cam greu cu Alessio ca a inceput sa faca pasi si e jale cat vrea sa se plimbe de colo colo.Are deja 6 dinti.Am trecut printr-o otita tare urata....in noaptea de inviere i-au iesit 2 dinti deodata...mama ce plansete.Acum suntem bine.Aici e cald de mori.....27, 28 grade.
Pe 24 iunie plec la mare si abia astept.....mi se pare o vesniciee pana atunci.

Ma bucur ca sunteti bine.
MONICA, CRISTINA,ROXXY
tuturor fetelor .Ma scuzati...nu reusesc sa va numesc pe toate, ptr ca din pacate nu va cunosc prea bine.Nu am timp deloc sa intru......Ale , casa, manacarea,plimbarile imi ocupa tot timpul.Seara la 21 sunt in pat.
Noapte buna tuturor.

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

salut burtici

sa mai scriu si eu cate ceva ca poate da domnul si scap de moderare.. ...
sunt doar lenesa ...nu apuc nici sa citesc chiar tot .. desi sunt c.m.

monica - ai cumva programare la iosup miercuri? la ce ora..? eu am la 10.30 si poate ne vedem acolo ..

20+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput