Burtici fericite de septembrie-octombrie (53)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Raluk16 ma bucur ca ti-a placut filmuletul Ce m-a distrat de mi-au dat lacrimile era anuntul ca urmeaza sa scot o carte "how to" despre cresterea copiilor.
Iar din cantecel mi-au placut fazele cu "esti nascut intr-um hambar?, atunci ia niste fan" si "esti pedepsit pana faci 36 ani"

Diana 22 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Da... eram foarte socata la video, iti spun, prima data m-am bucurat pentru tine, (ma tot gandeam ce eroina esti tu pe acolo), apoi m-am bucurat ca o romanca a castigat, apoi ma umflam eu in pene cum o sa spun la toata lumea ca-s colega cu tine de odisee

si cantecelul mi-a placut tare, ca e si la zi mamica respectiva, nici nu m-as fi gandit ca va vorbi despre iPod, de exemplu. Si la sfarsit, cand s-a ridicat toata sala in picioare, asa m-am emotionat, ca mi-au dat lacrimile, fara motiv

17+

Mergi la inceput

Test de semnatura albastra

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Raluk, ma bucur din tot sufletul ca bebe e bine, ca te-ai mai linistit si felicitari pentru putulica!!!

18+ ; tati vrea baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

nu face nimeni capitol nou ?

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

23+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Raluk16 felicitari pentru baietelul sanatos !

Diana 22 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Salutare
Raluk felicitari pt baietel si ma bucur mult de tot ca ai scapat de stresul varicela.
Diana si eu prima data cand am vazut filmuletul am miscat-o. Super tare, si melodia la fel.
Mariaanna nu azi trebuia sa mergi la control? Astept vesti.

Noi suntem bine, sanatosi, fara alte surpize. Astept rezultatele de la TT. Stiti cam cat dureaza pana vin? Sapt viitoare am si eu morfofetala si poate aflam si culoarea caruciorului. Pana acum avem nume numai de fetite .
Pupici si o sapt usoara la toate burticutele.

Adriana 19+ si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Raluk,felicitari pe Baietel!!!!

Hainite eu mi-am gasit in Piata Mihai Viteazul, vis-a-vis de statia de la autobuzul 4 (cel care merge in Marasti) si e langa un magazin chinezesc...vreau sa zic ca sunt niste hainite fff frumoase si fustite si rochite si f comode. Ce mi-a placut e ca sunt facute de o firma chiar din Cj si din materiale de calitate. Spor la cumparaturi pe cand mai vi in CJ.

KIKI 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Felicitari, Raluk pentru baietel! Tinem steagul sus si noi, mamicile cu carucioare albastre!

THEA2220+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Multumesc mult, fetelor, pentru felicitari!

Si Kiki, multumesc de detaliile magazinului, abia astept sa dau o fuga pana acolo.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

cand vad ca voi stiti deja ce este....eu nu...ideea e ca la sarcina cu Darius mi-au spus la ultimul control ca e baiat...pana la ultimul control a fost fata...... asa ca acum mi-am cam pierdut increderea...
...cand imi aduc aminte ca saracutul Darius a umblat in prima saptamana de viata in hainute roz...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput