Burtici fericite de septembrie-octombrie (53)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Hello gagici!

Bia, sper sa te faci bine cat mai repede. Oare nu iti poti lua un medical sa mai stai acasa ca poate iti trece mai repede raceala si conjuctivita.

Unombun, si eu iubesc caldura!!!Bine nu de 40 de grade...dar asa pe la 26-27 imi place f multinca nu m-a deranjat deloc si sper sa nici nu ma deranjeze.

Am fost vreo 2 ore prin oras...mi-am cautat o rochita de gravidute, dar ce am gasit nu m-a incantat f mult....in schimb mi-am luat un tricouas roz si o pereche de pantaloni capri (sau treisfert cum zicem noi ) de culoare crem de in fff comozi...Am fost criticata de mama ca eram cu un tricouas destul de stramt cand am fost acasa si a zis ca arat ca o tiganca cu burta asa la vedere...si azi m-am conformat si m-am prezentat la cumparaturi...

KIKI 19+ cu

Sa stii ca mie imi plac si gravidutele cu tricou mulat, daca in rest arata bine. Tu esti slabuta, sunt sigura ca ti-a stat bine. Ca cele care au sunculite si la spate... e si normal sa se mai ascunda

Zi-mi te rog unde ti-ai gasit pantalonii capri, ca din cand in cand merg in Cluj in vizita la socri, fini, fosti colegi de facultate, si sa nu uitam, la doctorita de endocrinologie.

17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Monica nu mi-am rezolvat nimic..o sa intru la 7 luni in prenatal..pana atunci o mai duc cu medicale...
...am vb cu Alina (alunelsialbinuta) chiar cu o ora inainte sa moara si mi-a zis ca nu e avantajos deloc cu risc maternal..deoarece pe perioada de risc maternal as lua 75% din salariu, apoi 2 ani as lua 85% din cei 75%din risc maternal... ..asa ca nu am rezolvat nimic...

...asta este...ne suportam reciproc inca cateva luni...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Concediul medical e 85% si cel de risc maternal 75%? Nu stiam... Monica, atunci ar trebui sa-ti tot rezolvi medicale, chiar daca ala de risc te scutea sa tot umbli la doctori...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

uve_got_mai am lesinat la prima sarcina, lesin si acum. E unul din motivele pentru care il duc pe Peter in tara pana nasc, sa pot lesina in voie
Acum 4 ani am lesinat la volan, conduceam cu 110 km/h pe o autostrada suspendata, am avut timp sa-i spun sotului ca lesin asa ca a tinut el volanul pana a gasit un loc sa poata trage dreapta.
Acum nici nu ma mai sperii, simt cu cateva secunde inainte ca vine, asa ca ma asez si astept sa treaca.

Diana 22 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Buna burtici!
Astazi, facem si noi 23 de saptamani dar dupa UM avem deja 6 luni si 5 zile! Nu-mi vine a crede cat a trecut timpul si ce putin a mai ramas.
Kemsy, felicitari de baietel!
Danuta, felicitari si tie de fetita sanatoasa!
Grasunica bun venit printre noi!
Lutoniana, foarte frumos leganutul!Sa-l folositi sanatosi!
Madyrizi iti tin pumnii si ma rog sa fie totul bine! Sper sa nu faci efort si sa stai in patut, asa a recomandat si doctorul, nu?
Miha, ma bucur ca fetitza e bine.Sa fie sanatoasa si sa stea la mami in butica 40 de saptamani!
Bia tin pumnii sa scapi mai repede de sinuzita si conjunctivita!
Raluk stai linistita cu kilogramele! Si eu spre exemplu am luat pana acum cat teoretic ar fi trebuit sa iau toata sarcina, 12 kg si ma gandeam sa renunt la vitamine... Instrasem intr-o panica cumplita mai ales ca nu mananc mai mult ca inainte!M-a linistit tot sotul din dotare saracu care suporta de toate.Pana la urma conteaza sa fie bebe sanatos si dupa aceea vom da si kg jos
Kiki abia astept sa vad pozici de la nunta ta!
Scuze ca m-am intins ca o placinta dar am lipsit ceva vreme si trebuie sa va umplu de pupici pe toate

23+ cu floricica RAISA MARIA

Dupa cate probleme am avut si inainte si in timpul sarcinii, am ajuns intr-adevar sa privesc asa problema: tot ce conteaza e sa fie bebe sanatos.

Eu care sunt inca in luna a 4-a asa m-am minunat sa te aud ca esti in luna a 6-a!!! Felicitari! Abia astept sa ajung si eu acolo!

17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Buna,
eu nu mai apuc sa va citesc - continui sa ma supar ca voi scrieti ziua si eu seara pt ca la munca nu am acces pe forum...Asa ca dialogurile cu voi sunt un gen de monolog...
Monica, am vazut ca miercuri ai eco la Iosup, astept cu nerabdare detalii si iti doresc sa fiti bine amandoi - tu si bebe!
Eu azi am lesinat din nou in metrou, sambata dupa ce arcat niste trepte mi-a luat vreo 10 minute sa vad clar si fara stelute. Vi se intampla si voua?
Eu stiu ca indemnizatia se calculeaza din net-totalul veniturilor din ultimele 12 luni+2 mil alocatia pe copil pana la 2 ani;indemnizatia din pre/ post se calculeaza altfel, in sensul ca desi e 75%, ajungi sa castigi mai mult decat netul de pana atunci...

18+ ; tati vrea baietel

Numai cand am mers la analize nemancata era sa cad de cateva ori. Si imi revin rapid daca beau multa apa. Si inainte de sarcina pateam din astea, ca aveam hipoglicemie si hipotensiune. Incearca sa bei multa apa si sa papi bine. Daca si atunci ti se intampla, poate ar trebui sa-ti intrebi doctorul ce sa faci. Desi am tot citit pe aici si la alte fete ca e normal, tot ar fi bine sa se poata face ceva, ca sigur esti panicata oriunde mergi singura ca ti se poate intampla...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Deci nu sunt singura careia i se intampla...eu credeam ca e din cauza faptului ca nu am luat vitamine prenatale pana acum, sau din cauza tensiunii mici, la 8 saptamani cand mi-a luat-o dr aveam 9 cu 6...Macar nu mai imi e greata si acum fac varza din asta noua cu carnita de porc - ce sa fac mi-era pofta!!!

Multumesc, Diana, pentru raspuns-bine ca eu nu sunt soferita!

18+ ; tati vrea baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Mie mi se intampla dimineata de cele mai multe ori, e adevarat ca nu mananc inainte pt ca m-am invatat asa din perioada cu greata, daca mancam ceva nu mai ieseam din casa o ora

18+ ; tati vrea baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna seara fetelor...lunga rau ziua mea...da se pare ca si voi ati fost ocupate ca inca nu ati schimbat capitolul...
Biaz...rau ca esti cu sinuzita, si sotul meu are si tare rau ii e din cind in cind...ti-as spune sa iei pseudo-efedrina dar e interzisa in sarcina asa ca doar paracetamol si leacuri babesti poti folosi.

Eu sunt tot in faza de frustrari..ca am 18 sapt si 2 zile si mi se pare ca nu imi creste burta. Imi tot fac probleme daca o fi sau nu bebe ok si pina la eco mai am...pina in 1 iunie.

Miha...ce copii frumosi ai! Sunt minunati...felicitari!

Kiki si eu abia astept sa ne postezi poze miresica...

Eu am banchet la inceput de iulie...si sunt in pana de idei cu tinuta...nu cred ca imi pot lua ceva de gata de acum ca nu stiu cat voi fi...iar in magazinele de gravidute nu am prea vazut chestii "festive" nu stiu ce o sa ma fac...poate imi dati si voi fetelor idei.

Ma duc sa ma intind ca si pe mine ma omoara picioarele...si de la caldura dar si dupa 8-9 ore de stat la verticala

Seara faina!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Raluk16 ma bucur ca ti-a placut filmuletul Ce m-a distrat de mi-au dat lacrimile era anuntul ca urmeaza sa scot o carte "how to" despre cresterea copiilor.
Iar din cantecel mi-au placut fazele cu "esti nascut intr-um hambar?, atunci ia niste fan" si "esti pedepsit pana faci 36 ani"

Diana 22 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Buuunnn, acum ca am ajuns la zi, sa va anunt si eu, emotionata tare:

Am fost la eco azi (nu stiu de ce nu v-am spus, parca pana i-am vazut inimioara eram in dubii daca totul e in regula).

Totul e in regula, i-am vazut creierul, orbitele ochilor, osul nazal, coloana vertebrala, mainile, inimioara, stomacelul,... Totul e in regula! L-am pus pe nenea doctorul sa-mi masoare colul si e peste 5cm, asa ca m-am mai linistit. Ca de cate ori stateam mai mult in picioare sau faceam un pic de efort, imi aminteam de riscul colului scurt, si voiam sa stiu din timp daca e o problema.

Si ma intreaba medicul la un moment dat daca vreau sa stiu ce e. Nu ma asteptam sa aflu azi. Eu pe vremuri eram convinsa ca nu voi dori sa stiu, ca prea multe cazuri au fost in care au gresit predictia, si m-ar fi suparat foarte tare sa imi fac idei in legatura cu un sex, si sa fie altfel. Si a spus ca nu-mi spune el numai daca stie 100%. Si mi-a aratat pe ecran si am vazut si eu foarte clar ca ... E BAIAT!!!

L-am sunat pe sotzu, e terminat ("am baiat", numa asa vorbea pierdut la telefon, oricat il corectam eu "avem baiat"). Ai mei is super fericiti ca totul e in regula cu bebeul, mai ales ca au trait alaturi de mine toate stresurile, inclusiv ultimul, cu varicela. Deja nici nu-i mai interesa ce e. Socrii de la Cluj deja vorbesc cu "bunic, bunica". Vorbeam cu soacra la telefon si intreaba ceva socru si-mi transmite ea: "bunu-so vrea sa stie daca..." .

17+

Mergi la inceput