Burtici fericite de septembrie-octombrie (53)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

stiu asta, doar ca eu nu manac de mult sare, ca sa previn...si beau multa apa...tot ca sa previn
mi-am luat dracie d-aia de crema pentru picioare usoare de la mustela, daca e buna de ceva o sa va zic si voua.
ma duc acasa sa stau in pat si sa imi plang de mila

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Buna ziua burticutelor!

Am facut analiza de dozare anticorpi B (incompatibilitate de grupa, eu 0 el b3) si au iesit crescuti. Pana maine cand ma duc la medic puteti sa-mi scrieti dc v-ati mai confruntat cu asa ceva.

+ 23

Eu am avut aceeasi problema, unde ai facut analiza si ce rezultat ai?

19+ se pare ca fluturasul va fi Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

stiu asta, doar ca eu nu manac de mult sare, ca sa previn...si beau multa apa...tot ca sa previn
mi-am luat dracie d-aia de crema pentru picioare usoare de la mustela, daca e buna de ceva o sa va zic si voua.
ma duc acasa sa stau in pat si sa imi plang de mila

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti

atunci vorbestea neaparat cu medicul tau. sa nu fie o problema cu rinichii!

Ioana 21+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna burtici!
Astazi, facem si noi 23 de saptamani dar dupa UM avem deja 6 luni si 5 zile! Nu-mi vine a crede cat a trecut timpul si ce putin a mai ramas.
Kemsy, felicitari de baietel!
Danuta, felicitari si tie de fetita sanatoasa!
Grasunica bun venit printre noi!
Lutoniana, foarte frumos leganutul!Sa-l folositi sanatosi!
Madyrizi iti tin pumnii si ma rog sa fie totul bine! Sper sa nu faci efort si sa stai in patut, asa a recomandat si doctorul, nu?
Miha, ma bucur ca fetitza e bine.Sa fie sanatoasa si sa stea la mami in butica 40 de saptamani!
Bia tin pumnii sa scapi mai repede de sinuzita si conjunctivita!
Raluk stai linistita cu kilogramele! Si eu spre exemplu am luat pana acum cat teoretic ar fi trebuit sa iau toata sarcina, 12 kg si ma gandeam sa renunt la vitamine... Instrasem intr-o panica cumplita mai ales ca nu mananc mai mult ca inainte!M-a linistit tot sotul din dotare saracu care suporta de toate.Pana la urma conteaza sa fie bebe sanatos si dupa aceea vom da si kg jos
Kiki abia astept sa vad pozici de la nunta ta!
Scuze ca m-am intins ca o placinta dar am lipsit ceva vreme si trebuie sa va umplu de pupici pe toate

23+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Aha, uitasem.Selen ne gandim la tine si la ursulica ta maine! pe amandoua!

23+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

asta cu umflatul la picioare-se intimpla dsatorita pozitiei -pe romaneste cu picioarele atirnate atitea ore si cu caldura,fara miscare-noi astazi toate am fost umflate gravide si negravide,datorita caldurii.Sefa mea,medic,mi-a explicat ceva de circulatie si mi-a cam recomandat cm pe caldurile astea.Eu cind stau intinsa in pat n-am nici o umflatura,altfel....si inainte,pe caldura,acum vreo 8 ani,achiar,ma umflam,stateam cu picioarele atirnate,cald si gata...
Ma bucur ca s-a mai racorit.Doamne,multumesc.Nu va suparati pe mine,dar eu nu mai puteam de cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna seara dragelor. Cam somnoroase astazi. Inteleg ca e luni si lunea nici iarba nu creste

Ca ma tot tin de azi de dimineata sa o laud pe miha ce copil frumos e Matei iar Laura o domnisoara in toata regula care mie una mi se pare leita cu mamica ei. SI vroiam sa iti mai spun ca esti exact cum mi te imaginam

techila, cu umflatul e destul de nasol. Adica musai sa vorbesti cu doctorul. Oricum in sarcina ni se mai umfla dar depinde si cum si cat. Eu sarcina trecuta am fost un elefant. Glezne nu mai aveam iar mainile imi erau ca ale unui bebel cu pernite asa. Problema a fost ca nu eram fluffy ci era carnea foarte foarte tare. LA mine indica nenorocita aia de problema la rinichi dar deh...

Kilograme luate... eu am luat cam 7-8 si cica in ultimul trimestru se ia cel mai mult

camy, la concediu de risc maternal iei 75% din brut si nu se mai platesc impozite, deci iei bani frumosi. Ideea e sa ti se acorde ca se acorda greu.

Altceva, ce mai ziceti fetili??

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

buna fetele azi nu am copil acasa asa ca-mi permit sa intru si eu dupamasa pe forum
mai intai am o intrebare ptr fetele care stiu

cei 85% care reprezinta indemnizatia ptr copil se calculeaza din banii multi ( brut s-o fi chemand ? ) sau din cat iei in mana in fiecare luna ?

precis s-a mai discutat chestia asta asa ca-mi cer scuze de pe acvum dar ori nu am fost eu pe faza ori pur si simplu nu am bagat de seama

acu ma bag la citit si revin

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

23+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Intru si eu scurt la raport ca astazi am o zi mai incarcata. Am fost la medic de dimineata si se pare ca am una bucata sinuzita infloritoare si o conjunctivita care si-a mai revenit putin si e pe drumul cel bun. Asta e, nu am avut sinuzita in viata mea dar e un inceput pentru toate.
Daca tot vorbeati de kg, de cand ma chinui cu toate astea am cam ramas la aceeasi greutate, nu am mai slabit asa cum ma temeam dar nici nu m-am ingrasat, asa ca la 21 sapt am aproape 3 kg in plus. Avand in vedere ca in dimineata asta am vomat de doua ori ... s-ar putea sa se mai fi schimbat echilibrul.

Multumesc mult de tot, fetelor pentru cuvintele bune si pentru sfaturi. Imi pare rau ca nu va pot multumi tuturor pe nume, dar am citit mesajele voastre si m-am alinat.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si21+

Si ce ti-a dat pentru sinuzita?

Ma gandesc ca pe langa tratament ai mai putea incerca ceva: eu am scapat o data de o sinuzita tragand pe nas apa cu sare. Acum am vazut ca este in farmacii solutie de apa de mare, deci si mai bine. Dar eu o trageam asa, pe fiecare nara, dintr-un pahar. Si am scapat intr-o zi, doua de sinuzita, si de tratament.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Buna,
eu nu mai apuc sa va citesc - continui sa ma supar ca voi scrieti ziua si eu seara pt ca la munca nu am acces pe forum...Asa ca dialogurile cu voi sunt un gen de monolog...
Monica, am vazut ca miercuri ai eco la Iosup, astept cu nerabdare detalii si iti doresc sa fiti bine amandoi - tu si bebe!
Eu azi am lesinat din nou in metrou, sambata dupa ce arcat niste trepte mi-a luat vreo 10 minute sa vad clar si fara stelute. Vi se intampla si voua?
Eu stiu ca indemnizatia se calculeaza din net-totalul veniturilor din ultimele 12 luni+2 mil alocatia pe copil pana la 2 ani;indemnizatia din pre/ post se calculeaza altfel, in sensul ca desi e 75%, ajungi sa castigi mai mult decat netul de pana atunci...

18+ ; tati vrea baietel

Mergi la inceput